+1 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben dantelli süslü şeyleri sevmiyorum tarzım su genel olarak. Boyum 165 kilom 95 oldu beden işini napacam bilemedim bu tarz kullanan rahat eden oldu mu sizce xl olur mu 

image

11 Cevaplar

0 oy
(4,690 puan) tarafından
XXL olursa daha rahat edersin canım belli olmuyor hiç bedenler bende bu tarz almıştım ama gecelik tarzı da aldım. Elbise tarzı giymemi istemişlerdi ilk gün Sezeryan sonrası.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben pazardan önden düğmeli bir takım aldım Birde elbise Günlük pjima ama öyle süslü puslu değil Çokta rahat ettim halada giyiyorum mis gibii
tarafından
Hee kız ikizim bnde :) bnde paZardan aldm bide kışlık elbisem vardı onları giydim :)
tarafından
Valla mis gibide rahattı:) sefamiz olsuun❣
tarafından
Hemide ucuzdu :) sefamız olsn :) ❤️
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Xxl daha rahat olur 
0 oy
(285 puan) tarafından
En baştaki siyahın lacivertini xl aldm penyeydi ve aşırı rahat ettim tabiki olur büyük bile geldi bnde senin kilolarindaydim kumaş türüne bak ona gore sipariş ver
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Ben aynısının bordosunu aldım 80 kiloyla doğuma gittim rahat oldu xl beden
0 oy
tarafından
Canım ben 165 boyum 83 kiloyum  xl oluyor ama sen 95 sama xxl anca olur yani rahat etmek istiyosan dar olmaz yani 
0 oy
tarafından
Ben siyah modelden iki renk aldim bi siyah bi kirmizi pamuksu dokusu var cok guzel
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ben 160ım 66kiloydum L beden almıştım hep, bence XXL falan al çünkü biraz da küçük oluyor bu pijamalar, üstüne yapışıyor lohusayken olmaz o yüzden eeenn büyüğünü al:D
tarafından
Timam daha üç ayim var doğuma simdiden alacam :)
(1,860 puan) tarafından
Al al 3aya bunlar da zamlanır :D
tarafından
He valla ekonomi pert :D
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Bende bu tarz aldım çok kullanışlı 
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Devlette doğum yapicaksan ve normal olucaksa boydan al canım sezeryan olucaksan bu usttekilerden al rahat olsun zaten pandemiden dolayı ziyaretçi almiyolar en büyük bedenini al ki rahat olsun 
0 oy
(4 puan) tarafından

Bende penye aldım doğum ocağın ortası kalın ve rahat olsun istedim bunu aldım daha gelmedi. 

image

tarafından
Gelince bana yazar mısın benim doğum Şubat sonu
(4 puan) tarafından
Takım geldi %100 pamuk yumuşak çok rahat ben beğendim beden için satıcıya boy kilo verip sordum üstüme tam oldu. Boyum 165 kilom 97 ve 31 haftalık hamileyim xl aldım. Muhtemel doğum sonrasıda olur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
1 Nisan 2023 Moda kategorisinde Hlal (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 442 göst.
0 oy
4 cevap 160 göst.
28 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce315 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,915 soru

23,699,820 cevap

311,585 kullanıcı

...