0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuduz asisi yaptilar antibiyotik yazdilar 1 tane oldu 3 tane daha asi olucak. Cok uzuldum :(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bize niye yapmadılar acaba ama kanama olmadı bizimki hafif çizikti sadece krem verdiler geçmiş olsun canım yaa 
tarafından
Kanamisti az da olsa o yuzden sanirim
-Reklam-
0 oy
(14,738 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Tesekkurlerr
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canımmmm
tarafından
Tesekkurlerrr
0 oy
(148 puan) tarafından
Alla alla ben de evde kedi besliyorum aslında ama böyle bişeyle karşılaşmadım :/ çok geçmiş olsun 
(1,664 puan) tarafından
Aşı yaptırın ki sorun yaşamayın Allah korusun
(148 puan) tarafından
Canım alır almaz iç dış parazit aşısı yaptırdım kanda enfeksiyon vardı antibiyotik iğne yaptığım 1 haftada bin liralık oldum malesef diğer aşılar için daha var zamanı dediler bekliyorum bende
tarafından
Bizim bahcede yasiyo bu kedi tavuk sut felan veriyorum ara sira o yuzden bahce kapisini acinca hemen geliyo 4 yavrusuyla beraber. Bisey yapmiyodu aslinda ama dun olan oldu cok uzuldum zaten. Esimde yanimda degil baskasina muhtac olmak o kadar zor ki cocugu mu dusuniyim durduk yere yuk oldum diye mi dusuniyim. Neyse ki bisey demediler olucak varmis yapicak bisey yok dediler. 3 tane daha olucak bidaha ayni yere gidince asi olcagini anlayip aglar kesin napicam bilmiyorum. Travma kalmaz insaAllah
(148 puan) tarafından
Inşallah iyi olur üzüldüm bende 1 ay olmadı daha bu bebeği sahipleneli bende çok korkuyorum hala da acaba tırnaklarından mikrop hastalık bulaşır mi vs diye :(
tarafından
Ay hic bilemiyorum ama veterinere sorsaydin belki bisey yaparlardi
0 oy
(128,491 puan) tarafından
cok gecmis olsun iyiki goturdun
tarafından
Aynen oyle iyi ki gittik. 3 kere daha gidicez cok uzuldum
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsunnnn
tarafından
Tesekkur ederimm
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Tesekkurlerr
0 oy
tarafından

Noldu ki yavrum yhaa o kadarmı kötü tırmaladı 

tarafından
Aslinda kotu degil onceki postta foto var ama kan aktigi icin olmasi gerekiyomus asi. Sokak kedisi ya bide pis felan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 192 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 220 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Babiyakus (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 231 göst.
24 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu

408,127 soru

12,258,021 cevap

37,285 kullanıcı

Kategoriler

...