O zamanın nazı daha bir farklı oluyordu. Helede eşine karşı. Şimdiyse öpüp, koklamak gibisi yok evladını hiçbir şeye değişmem. Ama içinde tekmelerini hissetmenin duygusu da çok başkaydı. Her anı, her hali çok güzel. Sizler ne düşünüyorsunuz hanımlar?
Beeeennnnnnnn burdayımmmmmwalla prensesler gibiydim desem yeridir ha şükür şimdi de öyleyim ama bebeğim çok yoruyor sadece hamilelik güzeldi herşeye rağmen (ahh ah hamile olasım geldi tekrar)
İlk doğum yaptığım sıralarda elim karnıma giderdi hep tekme atıyor mu diye kontrol etmek için hâlâ karnımın içinde sanardım
Son aylarım zor geçsede çok çok özledim
Kesinlikle katılıyorum her hali her dönemi muazzam bir guzellik... ^_^ Allah isteyen herkese hayırlı Bir şekilde yaşatsın insalllah ☺️
Ay evet ya her kes etrafimsa 4donuyorduşimdi bana bakan
Çok kötü geçiriyorum hamileligimi ama buna değer. Evlat öyle tatliki hicbir guz3l şeyle tarif edemiyorum. Iki tane oğlum var ve hayatımda yaptığım basarabildigim meydana getirdigim en güzel şey iki yavrum❤❤❤❤ biraz zaman geçsin zorda olsa bikez daha anneliği tatmayı çok istiyorum. Allah nasip ederse bi kızım de olsun çok isterim ama hayırlısıyla tabiki)tekmesi ultrasonu hafta hafta değişen gelişen tombs bi karın hepsi ayrı güzel. Rabbim isteyen dileyen anneliği hakedecek hakkıyla göğüsleyecek bütün kardeşlerime nasip etsin aminn)
1,498,261 soru
24,474,321 cevap
355,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın