0 oy
1,935 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
Bizim burda yeni dogan bebeklerin burunları yola oynuyorlar güzel şekil alsın diye dikleltiriyorlar delik etrafına masaj yapıyorlar güzel şekillendi burnu dik olsun diye öyle birsey dogru mu dogruysa ne zamana kadar yapmanın faydası olur 

16 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Tornada çamur mu sekillendiriyorsunuz Allah'ın yarattığı burun.
(316 puan) tarafından
Güldüm :)
tarafından
Bende senin posta güldüm kız. Hiç inanmıyorum böyle şeylere. 43 gün önce doğum yaptım kaynanam çocuğun burnu geniş diyip sıkıp duruyor yapma dedikçe yaptı. Beğenmiyorsan sen doğur burnu küçük dedim. Ben memnunum çocuğumdan.
(316 puan) tarafından
Kızımın zaten burun ve göz hızası mor dogdugunda beridir öyle biri dövmüş günü birde gürümcem öyle yapınca daha cok morarma oluyor bu sefer tartışıyoruz
tarafından
Ay Allah akıl fikir versin cahillikten başka birşey değil ya. İstediği kadar sıksın genetikle alakası var bunun yani
-Reklam-
0 oy
(17,436 puan) tarafından
Bu ne şimdi yeni usul yenidoğan estetigi mi. Kucucuk bebegin burnuna ne karışıyorsunuz kiz
(316 puan) tarafından
Gürümcemler öyle yapıyor burnu güzel olsun diye
0 oy
tarafından
Kaynanam her banyo sonunda burnunu üste doğru düzeltiyor sonra dayı  geldi dayı gekdi burnunu topla diyor niye yapıyor blmiyom
(316 puan) tarafından
Eski insanlar yapıyor benimde görücem öyle yapıyor duştan sonra
(1,363 puan) tarafından
:))) aaa ritüel yarim kalmiş 9 kezde takla atmasi lazim ;) dayi geldi ne ya??
tarafından
Öyleymiş  hatta kaynanam Kürtçe söylüyor ben Türkçe yazdım ve oğlumun burnu fındık gibi
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Onu bilmem ama bizde annem duş sonrası bebeğin alnına ve burnuna masaj yapardı 
(1,621 puan) tarafından
Benim kaynanam da yapardı bunu alnı burnu güzel olsun diye :D
(2,096 puan) tarafından
Heh aynen anacım da öyle derdi :)
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bna çk saçma geliyo bu tarz şeyler benm kızımn da burnumu sıkmşlardı güzl burnu olsn dye 
(316 puan) tarafından
Size, de yapmışlar :)
0 oy
tarafından
Allah aşkına saçmalamayın ya. Kimi göğsünü sıkar kimi burnunu oynar. Bi salın şu bebekleri 
(316 puan) tarafından
Gürümcem onu da yaptı gögsü cok sismiş dedi aldı sıktı süt geldi doktoru aradım böyle birsey oldu diye doktor asla yapmayın daha dedi eşim Gürümcem kızdı daha karışma diye
tarafından
Yaklaştirma kimseyi cocuguna. Cahil insan çok. Kücücük yavru ya ellenmez orası burası. Birşey olursa sen ağlarsın o sıkanlar değil.
(316 puan) tarafından
Aynen doğru diyorsun
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Ben de yıllar önce yenidoğan bebeğin burnunu sıkınca küçük oluyomuş diye duymuştum. Sonra kendi bebeğimde aklıma gelmedi ama:D Gelseydi bi kerecik sıkar gibi yapardım çok bastırmadan, bi zararı olmazdı heralde:)

Şekil verme kısmını bilmiyorum nasıl oluyor dik olsun falan diye genetik öyle şeyler.
(316 puan) tarafından
Valla ne benimki dik ne eşimin ikimizin burnunda kemerli :)
(3,419 puan) tarafından
Kızımın burnu k.v demin burnu gibi genişti doğduğunda bende o kadından nefret ettiğim için hafifçe sikardin toplansın die valla şimdi eder kalmadı minicik burnu var :))
0 oy
tarafından
Ne gerek var bunlara    
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Kaynanam ilk doğduğu zamanlar yikarken burnunu sıkardı küçük olsun diye aşırı bi sıkmak değil ama banyo yaptırırken burnu temizlemek için bende sıkıyorum bi ilgisi yok canim genetik bisi büyüdükçe şekil aliyo
(316 puan) tarafından
Benim kaynanamda öyle yapardı
(1,621 puan) tarafından
zararı yok zaten hafif sıkıyorsun burnu temizlemek içinde o sakil yapılıyor ama ilgisi olmadığına emin olabilirsin oğlum var 10 yaşında geçen bi baktım burnu dalgalanmaya baslamis burun kemiğinde kavis var düz değil hatta daha yeni gösterdim eşime bak yeni şekilleniyor burnu bana çekmiş diye :D
0 oy
tarafından
Bebegimin burnu çok güzel fındık gibi ilk defa duydum senden
0 oy
tarafından
Buna inanıyorum yeni doğan bebeklerin etleri çok yumuşak olduğu için hemen toplanıyor görümcemin oğlunun başı yukarı doğruydu onlar her banyoda sıcak su ile ovaladılar o yukarda top olan yer hemen indi, kızımın burnu ortadan top biçim deydi annem onuda sıcak su ile ovaladı hep o toplu ordan indi 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ay benim kayınvalide ile eşimin halasıda diyordu hatta kayınvalidem bebeğimin burnunu sıkıyordu küçük olsun diye. Bu arada bebeğimin burnu aynı kayinvalideminkine benziyor ahsahdjfj
0 oy
tarafından
Ne kadar gereksiz... 

Allah zaten şekillendirmiş 
0 oy
(135,706 puan) tarafından
ellemeyin yaa el kadar bebegin kemigi kil kadar ince kirilsa ne halt etcekler
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Vallahi annemde yapıyor onu ama banyoda burnundaki sümükleri atabilsin diye sordum onu ilk çocuğumda yapayım mı diye anneannen baba yaptı  yine laz burnu yine laz burnu sonuç ? Genetik diye bir şey ver irsi oluyor bazen sen istediğini yap göz rengini nasıl değiştirme şansın yoksa çocuğun uzuvlarını organlarının yerlerini hicbir şeyini değiştiremezsin 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
40 i çıkana kadar bende yaptım çocuklarıma her banyo sonrası burunlarını sıktım büyük olmasın diye yenidoğan ya şekil alıyor evet nasıl kulakları bükülüyor diye bandana felan takıyoruz düzeliyor ya o mantık işte 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 159 göst.
7 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 209 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem2121 (108 puan) tarafından soruldu

411,537 soru

12,388,744 cevap

43,677 kullanıcı

Kategoriler

...