+1 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (5,570 puan) tarafından
tarafından kapalı
Geçen hafta pazar günü. Kaynanama gittim annemle babam da oraya gelmişti. Tatil olduğu zamandı. Benim de eşim öğretmen ve öğrenci servisi okul olduğu zaman babamın evine gidemiyorum. Bende pazar günü annemlerle babamlara gittim . İki gün kaldım iki gün de hastaydım yerdeydim. Neyse eve geldim acile gittim iki gün üst üste. Kaynanam beni arayıp sormadı. Biraz iyi oldum derken oğlum acillik oldu . Üç gün hastane ye gidip geldik. Bir haftadır hastalıkla cebelleşiyoruz. Babmla annem bir saatlik yolu oğlumu ziyaret etmek için geldiler . Kaynanamla aramız da on dakika arabayla yol mesafesi var gelmedi . Aramadı bile beni kaç gündür . Kaynım bizdeydi gelip onu evin önünden aldılar yukarı çıkıp iki dakika da olsa oğlumu görmediler. Ben de az önce annemle konuşuyordum m eşim de gelmiş . Konuştukları mi duydu . Bişey demedi ama yüzü baya düşmüştü. sizce kim haklı. Nasıl davranmalı yım? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+2 oy
(4,893 puan) tarafından
Sen haklısın eşinle hiç tartışmaya girme. 
(5,570 puan) tarafından
Zaten haklıyım. Eşimle tartışmam. Kaynanam on gün olacak aramadı bile m anneme gitmem mi suç. Onların evinden kalkıp gittim . Ama suç olmuş demek ki . Geçen kış yine öyle yaptı. Hamile ydim eşim onun yüzünden bana tokat attı . Yine aynı şeyi yapıyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen haklısın birşey derse olanı söyledim yalan değil ya de
(5,570 puan) tarafından
Yok olan zaten fazlasıyla can yakıcı
0 oy
(54,504 puan) tarafından
emin ol esin hakli olsaydi kavga ederdi bildiği icin sessiz kalmis
(5,570 puan) tarafından
İyi bilsin . Geçen kış kaynanam yine öyle yaptı babamlara gittim diye kavga çıkardı. Eşim onun yüzünden bana tokat attı. Yine aynı şeyi yapıyor
0 oy
(801 puan) tarafından
Annenden önce bu rahatsiz olduğun sorunu eşinle konuşsaydin büyümezdi. Önce eşinle sakince konuş hem hakli olsan da bu kadar beklentiye girme arayani ara sorani sor. 
(5,570 puan) tarafından
Beni ne aradı ne sordu . Geçen kış yine öyle yaptı babamlara gittim diye kavga çıkardı. Eşim onun yüzünden bana tokat attı .Üç dört ayda bir gidip bi kaç gün kalıyorum .
(801 puan) tarafından
Ben de benzerini yaşadim eşime dedim ben kimseden izin almiyorum gideceğiimi sana haber ediyorum diye daha net ol eşinle iletişim de ol iletişim koparsa anne babasini dinler bu erkekler böyle
(5,570 puan) tarafından
Yok ona izin vermem zaten . Eşim bana izin verdi . Git dedi . Öğleden annesindeydi. Annesine deseydi gideck diye
0 oy
tarafından
Ya acikcasi ben karsiyim yasadiklarini kendi aileye yansitmalara oyle bisi yasasam annemler bilmez benim ne yasadigimi gerek yok yarin birgun iyi olurum anam babam onlardan nefret ettigiyle kalir diye 
(5,570 puan) tarafından
Nefret etsinler annem de biliyor kaynanamın ne mal olduğunu. Yarın öbür gün patlarsam bende suç aramasın lar
tarafından
Kocanla kotu olma uygun bi dille soyle ozaman ekmegine bal surme onlarin hakliyien haksiz dusme diye dedim
(5,570 puan) tarafından
Aynen haklısın bende öyle düşünüyorum
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Sen hakliasin ama haklıyken haksız durumuna düşme tatlı dille konus eşinle tartirma bile.
(5,570 puan) tarafından
Zaten öyle yapacam .
0 oy
tarafından
Klasik erkek anası 

Oğlu hasta olunca bizim evden çıkmaz 

Ben hasta olayim ölsem gelmez 

Eşinle hiç tartışma onun yüzünden bacım boşver değmez 
(5,570 puan) tarafından
Zaten tartışmam. Eşimin hatrina veriyorum bazı şeyleri
tarafından
Senin durumunu tam bilmiyorum Ama eşimin hatri olmasa yüzüne bakmicam bi insan öyle diyim
(5,570 puan) tarafından
Aynı benim de öyle
0 oy
(149 puan) tarafından
Canım sen kaynananın nasıl biri olduğunu bildiğinden asla beklentiye girme yarin bir gün konu açılırsa o zaman cevabı yapıştırırsın aşağı kadar geldin bir yukarı çıkıp torununu görmedin, hasta oldum arayıp sormadın diye.  Onun haricinde evinde olan şeyi annene arayıp anlatman bence yanlış. Hem de eşin duymuş. Önce eşinle konuşsan daha iyi olurdu. Evet eşin de zamanında yanlış yapıp sana tokat atmış yine kaynanana inanıp o yüzden iletişim kopukluğu yaşarsan eşinle senin haklı olduğunu bilmesine rağmen annesine daha çok hak verir. Sen eşinle konuş kendi tarafına çek ki annesinin yanlışlarını görüp bir daha tokat falan atmasın sana. 
(5,570 puan) tarafından
Saol düşüncelerin için canım
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Eee sen haklısın... Zaten bu Kaynanalar neden gelini kıskanıyor anlamıyorum çok komikler ya :D cidden bal gül geçç... Hele kayın görümceden beter cidden. 
(5,570 puan) tarafından
Aynen aynen m resmen kaynanam benle kendisini hep kiyasliyor. Evlerimizi kocalarımızı bile
(2,743 puan) tarafından
Oğlunu aldın diye yapıyor hshshshs böyle şeylerde zihnimiz neye odaklanırsa o enerjiyle yaşıyoruz. O yüzden mutlu ol deki kıskanılıyorum harika bir şeyy böylece gözüne daha az batar ama diğer türlü gözünde büyürde büyür :))
(5,570 puan) tarafından
Hahahhayt aynen öyle
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Sen haklisinda cnm annene babana niye anlatiyorsun esin senin ailenin eksiklerini annesine babasina anlatsa hosuna gider mi sahsen bu davranisini dogru bulmadim tamm soylediklerin dogru olabilir ama her dogru her yerde herkeze soylenmez.ara rahatsiz oldugun durumu kaynana soyle bu sekilde kendi anneni babanida esinin ailesine karsi dolduruyorsun 
(5,570 puan) tarafından
Annem babam da bilsin kaynanam ne mal
(1,764 puan) tarafından
O zmn bu konuda esine suc bulma kuzum fazla cunku ayni davranisi esin yapsaydi sende uzulurdun annemi babami ailesine anlatiyor diye cift tarafli dusundugum icin boyle diyorum yanlis anlama
(5,570 puan) tarafından
Eşimi yalnis anlamıyorum ki . Eşimin hatrina susup hiç bişey yapmıyorum

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 507 göst.
0 oy
23 cevap 1,028 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,965 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 470 göst.
5 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Strong_mother (161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 403 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,894 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,428 soru

24,385,915 cevap

349,003 kullanıcı

...