Kızlar eve geldim ben acilmam 2 cm di sancilarim yetersiz dedi doktorm. Sacilarim artınca gidicm şuan acilmam olsn diye iş yaptım yürüyüş yaptım. Hurma aldırdım egzersiz yapıyorum.
Ağrım sancim var ama düzensiz. Post asagda kaldı haberiniz olsun yani canlarım ❤️❤️
Doğum yapınca hemen haber edicm sizi. Sizleri seviyorum. Allah herkese kolaylık versin inşallah ❤️❤️
Rabbim kolaylik versin canim insallah sag salim kucagina alirsin
Bogurtlen yapragi ccayi ahududu cayi kasilmalara sancilarin artmasina acilmanin artmasina artmasina yardimci olurmus sende bi arastr istersen:))
Rabbim kolaylık versin ... Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah
Hadi insallah canim bir avazda dogurursun insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)
Allah bir an önce kucagına almayı nasip etsin canım kolay geçer inşallah :)
Sancıların şiddetlendiğinde hatmi çiçeği vardı . cezveye süt koyup 1 2 tane çiçeği kaynattım 2 dakika onda.
Onu önerdiler bana haberinnolsun belki denersin. Allah kolayndoğum nasip etsinnn ❤ sağlıkla al kucağına inşallah sende
Ben dogurdu bizi unuttu demistim ama bu gidisle ida yakin insallah kolayca atlatirsin canim :)
Canım sıcak duş merdiven inip çıkma böğürtlen yaprağı çayı hurma günlük 10 tane ye sguat ve Fatma ana eli otu nu da yap
Allah bir avazda kurtarsın canim
Oyyy kuuzum rabiim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah bi avazda kurtarsin dualarim seninle ❤❤
Ara sira haber ver burda herkes merak ediyor:)) dunden beri gundemimiz sensin:)) inşallah sağlıcakla alirsin bebisini kucagina
ay hadı inşallah :)
Canim vajina bolgesine zeytin yagi sur cok kolay dogurursun denenmis bir sey bu Allah kolay getirsin rast getirsin insallah dua etmeyide unutma
Rabbim.yardimcin olsn insallh insikak oku bol
Hurma böğürtlen yprağı merdiven çıkma sıcak duş hiç işe yaramadı
Kolay doğumunuz olsun inşallah
Hmm şimdi gördüm postunu tmm cnm haberlerini bekliyoruz:)bende cuma günü sabah giriyorum inş doğuma
Doğum yaptın mı tatlım
1,490,132 soru
24,353,741 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın