0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (502 puan) tarafından
Selam kizlarr eşim pazar günü pozitif çıktı ben ve iki bebe negatifiz. Bana 5. Gün halk sağlığına gel test alacaz tekrar duruma göre senin karantinan bitecek dediler. Ama ben 2 ufak bebekle nasıl gidicem bilmiyorum eve gelip alırlar mi test? 

Negatif çıkarsam annemlere gitmek istiyorum. Çocukları evde oyalayamiyorum eşim de odaya yıkıldı ona da üzülüyorum. Ne yapacam bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(502 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence annene gitme onlarida riske atmiş olursun nolur.nolmaz ayni evde eşinin de bitene kadar oyalanin bi sekilde
(502 puan) tarafından
Kız bı kızım var o kadar hareketli ve baba aşığı ki anlatamam daha 2 yaşında. Oğlum 8 buçuk aylık sabahtan akşama kadar bı odanın icindeler o kadar uzuluyorum ki anlatamam. Hiç razı degilim bı yere gitmeye zaten ama.cok caresizim
0 oy
tarafından
Eve gelıyorlar benım ıcın geldiler 2 gün önce dıcekdın cocuk var çıkamam eve gelın hatta akşam 8de geldiler 
(502 puan) tarafından
Ay ben şimdi arayayım o zaman. Bir de şey sorcam canım pazar pozitif çıktı eşim 5 gün sonra dedilerya yarın mi vermeliyim test yarın 5. Gün oluyor ama hesaplkyorum
tarafından
Tam 5 gün sonra pazar pozıtıfse cuma test vermen lazım senın
(502 puan) tarafından
İlk halk sağlığını arayıp şimdi eve gelip test almalarini rica ediyim. Teşekkür ederim çok sagol
0 oy
tarafından
Canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde pazar günü pozitif çıktı gerçekten o öyle bir odada çaresiz ben 10 aylık oğlum var onunla oyalanıyırum hangisine yeteceğini şaşırdım eşimin beslenmesi, oğlumun ihtiyaçları zor gerçekten. Bana 5 gün sonra test vereceksin demediler. Geçenlerde binadaki komşumuzda oldu eşi çocukları 5 gün sonra verdiler hatta eşiniz karantina da bile demediler 
(502 puan) tarafından
Allah Allah senden neden istemediler acaba.  Temaslilardan isteniyor normalde. Pazar benden de aldılar çocuklardan da o zaman dediler negatif ciksan dahi gelip test vereceksin dedilerdi. Sen de bı arayıp sorsana aynı zamanlarda covid olmuş eşlerimiz söyle senden de gelip alsınlar cuma.ben aradım az önce tam temaslı tarihinizi öğrenmek için yarın sabah arayın dediler. Ben çocuklarla gelemem.dedim. ekip gelip alır sizden örnek dedi
tarafından
Sen de yada çocuklarda bir belirti oldu mu canım inşallah yoktur sizde bir şey

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,021 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
6 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervam (601 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 591 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,031 soru

12,327,940 cevap

39,153 kullanıcı

Kategoriler

...