0 oy
1,090 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Hanımlar benim eşim  vanda merkezde uzman cavus du bu ay saglik raporunda komando olamaz verdiler asayiş olarak devam edicekti atama bekliyoruz  1 ay geçici olarak görevlendirme yapmışlar üst bölgesine fakat arkadaşları komutanları sizi oraya verir orda kalırsın dediler 1 buçuk yaşında 3 yaşında iki kızım ev goturulemez yere vermezler diye bekiloduk hayal kırıklığına  uğradık eşimde bende evli  çocuğu olupta ev goturulemez bi yere verirler mi sizce yoksa 1 ay görevi  yapıp geri gelir mi nolur dua edin ya moralim sıfır çok üzülüyorum 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah canim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Polıs esıyım genelde ev götürülemez yere aıle olanları vermiyorlar ama bırkac kere gıden de oldu, Rabbım yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Nasıl yani siz gidemez siniz???
(20 puan) tarafından
Yok canım ev goturemiyo buraya geleli 2 ay olmuştu çok hayallerim vardi
(1,763 puan) tarafından
Ust bolgelere ev goturulmuyor ki cnm mesela sirnakin bir koyundeki karakola veriyorlar adam orda askerlerle yatip kalkiyor carsiya bile inmiyorlar kendileri eksiklerini liste yapiyorlar siparisle geliyor
tarafından
Şuan vanda mi merkezde mi sin
(20 puan) tarafından
Şuan merkezdeyim ama 2 güne memlekette gidecek eşimde karakola  4 günü var esimjnde
tarafından
Anladm cnm Allah yardım etsin zor vall a
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Komando olamaz raporu varsa tutmazlar cnm gorev bitiminde gelir tayini ciktigi yere gider neden komondo olamaz verildi renk korlugu filan mi
(20 puan) tarafından
Psikiyatri  verdi kolunda çizik vardi
(1,763 puan) tarafından
Simdi asayis oldugu yerde vermediler demi gorevlendirme ben yanlis anlamadim
(20 puan) tarafından
2 gun önce bi atama yapıldı eşim özel harekat daydi zaten aynı yere verdiler askerlerin başına 2 gun sonra bu gün haber geldi karakola gidecekmiş
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Benim eşimde uzman çavuş o da bi kaç ay önce komando olamaz aldı. Atama geldi ama istemedi çünkü görev yeri şansimiza memlekette 

Ayda 1 gorüşebiliyoruz atama istese batıya çikacak ve maaşı duşecek benden de uzak olacaktı bizde istemedik. Asker eşi olmak zor Allah kolaylık versin
0 oy
(4,721 puan) tarafından

Canım üzülerek söylüyorum ki askeriyenin işlerine hiç belli olmaz heran herşey olabilir. Bizde dogudaydik. Normalde batı çıkması gerekiyormuş ama İstanbul kaydırma birligi çıktı ve eşim 3 buçuk aydır Suriye de. Bizde kızımla memleketimde yaşıyoruz evimizi buraya taşıdık:'(

(20 puan) tarafından
O duygularida yaşadım tokattaydik kaydırma birlikti 1 sene suriyeye gitti  geldi  sonra tayin istedik van merkez çıktı çok sevinmiştim ev götürülür diye ama dış karakola verdiler buraya geleli 2 ay olmuştu ins 1 ay gidip gelir ama kime sorduysak hep umutsuz şeyler duyduk
0 oy
tarafından
Verirler canım eş le çocukla alakasi yok çoğunu veriyorlar askerlerin malesef. İnşallah vermezler
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Benim eşimde şuan Van'da us bolgesinde 3 aylık gitti. Seneye tayini çıkacak ya Hakkari ya Şırnak iki seçeneği var ikisine de ev goturemiyor. 3 yıl kendi başına orda durcak arada izine gelcek. Biz İzmir'de suanki evimizde kalicaz. Benimde 2 buçuk ve 4 buçuk yaşında kızım var bide 17 haftalık hamileyim. Evli çocuklu olsan da çıkıyor malesef. Arkadaşım var onun da ikizleri var 3 yaşında kocası doğuda tekti ev goturememis bebekler yeni doğdugu zaman gondermisler 3 4 yaşındayken bitirip gelecekti işte.
(2,080 puan) tarafından
Kız benim abimde Şırnak'ta evli arkadaşları var orada oturan
(3,147 puan) tarafından
Sınıfına bölümüne göre değişiyor canım sanırım. Benim eşim muhabereci doğuda sadece Hakkari yada sirnaga gidebiliyor ama merkeze yada köylere değil us bolgesinde duracak. O yüzden bizi götürmesi yasakmış. Dağda kalıcak yani kendisi
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Bende asker eşiyim cnm özel harekatta eşim asayişte ev goturlemez yer çok diye biliyorm cnm tabi bu herkes için geçerli bizim içinde olblr ama asayişte çok fzla cnm seni üzmek istemem ama arkdsmn esi renk kötülüğünden komando alamaz verdiler sirnaga tayin ckti evini götüremedi arkdasm  çok zor bir durum rabbim yardmcn olsn belki esin gorevlendrme içinde gtmis olblr hemen uzme kndni bnce olduğu yerde gittyse gelebilr
0 oy
tarafından
Piyade komondo mu eşin sağlık raporundan once
tarafından
Sizinki iç bölgeye bakıyor ama beli olmaz bnm eşimde askeri personel Van'da hata bni de gotircekti  bir anda başka yere gidceekler mis diye gelmedim şuan eşim de   üst bölgeye giti ne olacağı beli olmuyor
(20 puan) tarafından
Evet ama atama olmadi daha
tarafından
Eşin daha iyi bilir kaç senelik uzman şimdi
(20 puan) tarafından
3 sene
tarafından
Eşin daha iyi bilir
0 oy
(256 puan) tarafından
Valla şans canim.Benim esim 5 sene asayiste calisti sirf ilk meslege girdiginde komando olur raporu var diye doğu tayinimizde komando olarak suriyeye gitti 5 aydr yok.Yeni izne geldi iki gün sonra gidecek.Ben bir yasindaki kizimla silvandayim.Dort sene burdayiz ve kaç sene boyunca daha suriye görevi cikacak gelince üst bolgesi operasyon ordan oraya gidecek.Yuzunu zor gorecegim bu meslekten gerçekten yildim artik zor.İnsallah ev giden yer olur size ayrilmazsinz.Basinda biri olmadan zor.
(20 puan) tarafından
Aynen öyle çok zor iki taraf içinde hep böyle oluyo tam birbirimize alışıyoruz eşim göreve gidiyor dağa gidiyor sonra ayrılması çok zor oluyo çok zor bi meslek herkes yapamaz Asker yolu bekleyemez
0 oy
(915 puan) tarafından

İlk bı ay gidip gelir

Sonra yaza kadar yine johe devam eder 

Yazın tayin döneminde geçer normal jandarma olarak İlçelere veya merkezde kalir 

Şimdi eşime sordum böyle dedi. Hakkınızda hayırlısı canım bizde vandayiz 

Esin jöh dimi bu arada?
(20 puan) tarafından
Evet canım joh du ama aynı yerinde devam ediyodu  bizde yazın bekliyorduk atamayı ev götürür biyer olur diyorduk herkeste öyle diyordu bizim korkumuz alay komutanı yeni gelmiş ve komando olamazlari hep dış karakola gönderiyormus eşimden öncekileri hep öyle yapmış onlar bakardı  zaten eşim de joh u seviyodu raporu itirazda etti ama doktor vermedi
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Valla asker işi çok zor benim adamı Suriye'ye gönderdiler 23 aydır sadece 30 gün görüşe bildik hala bekliyorum bizi götüreceği yer ciksada gitsek die 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 416 göst.
24 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tugba006 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.