BEN BU CADİYU HER GÜN AZICIK ODAYA SALİYORUM BİZE ALIŞIRSIN DİYE EVDE HALININ ÜSTÜNDE PİTİK PİTİK YÜRÜMESİ BENİ BENDEN ALIYOR
DİŞİ
PAKİZE KONUUSUR MU BİLMEM ANNE BABA DEDİRTMEYE ÇALIŞIYORUM SAHRAYİ KUDURTMAK İÇİN
BİZ BUNU SALİYORUZ DİYE BU ALIŞTI KAPIYI AÇMAYA ÇALIŞIYOR
AMA BİZİM TERAFTAN SERTÇE AÇILDIĞI İÇİN KAFES BASARAMİYOR AMA İLLAKİ BAŞARIR BU
YAZIN BU KACAR GİDER
KARGALAR DA BUNU YER
Şimdi AKİL VERİN BANA ALIŞMASI GİTMEMESİ İÇİN NE YAPAYIM KUŞU OLANLAR CVP VERİN GARİİİİ
Kız sabah sabah nasıl bı uykuyla uyandinda kargalar bunu yer diyon kahkaha attım yaaa nasıl.tatli bı oaylasim.olmua bu böyle .
Bende com istiyirum ama eşim kabul etmyor onların yaşayacağı yer doğa kafeste ben kabulmetmem.diyor
Başlığı okur okumaz muhabbet kuşu olduğunu anladim çünkü benim de muhabbet kuşum var adı zilli ve kızım bütün kuşlara zilli diyo hatta yazın 1.5 yasindaydi o zaman balkon da otururken kuşlar uçuyordu parmağı ile gösterip aaaa zilli dedi asıl sorun gösterdiği yerde balkon da bi kadın vardı bakti tip tip
Buda benim mamişim
Başını bağla evlendir kocasını bırakıp gitmez sjsjs
Alissada gider canım açık gördüğü an cam balkon ne varsa sineklik tak benim 1 yıllıktı hep pesimde dolanirdi balkon kapisi açık olsun omzunda gezer yine de gitmezdi ama bi gün gitti eşşek ayrıca konuşur kız alışması lazım benim ki 2 3 ay sonra başlamıştı konusmaya ben 3 4 gün aynı şeyi soylesem ogreniyodu
1,497,678 soru
24,464,699 cevap
354,808 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın