0 oy
1,100 göst.
Diğer kategorisinde (1,251 puan) tarafından
Hastane çantasını hazırladım. Bi bakın eksik var mı nolur 

Bebek için;

3 takım, ince battaniye, kalın battaniye, ıslak mendil, bepantol pişik önleyici, emzik, sezeryan olma ihtimalim var 15 tane falan bez koydum yinede. 6 tane zıbın. 

Kendim için;

Bi tane altlı üstlü pijama, gecelik, sabahlık, terlik, emzirme sütyeni çıkarken takarsam diye, çorap, rulo peçete bide el çantamı alırız zaten onda da makyaj malzemelerim olur 

Eksik var mı sizce?

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

yok kuzum fazlan var:D

tarafından
küvezde tezesi
(1,251 puan) tarafından
Oy kurban olurum çıkar inşallah Rabbim sağlık versin yavruya:)
tarafından
amin kuzum inşallah
(135,463 puan) tarafından
Nasi gecti dogum giı bi ara post ac anlat ♡♡
tarafından
anlatırım kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hasta bezi koy kendine hazır olsun eşim gece gece hasta bezi aramıştı 
(1,251 puan) tarafından
Onu yazmayı unutmuşum canım çok sağol yarın hasta külotları varya onlardan almayı düşünüyorum
tarafından
Evet benimki zamansız olduğu için henüz almamıştım
(1,251 puan) tarafından
Bende 34. Haftadayım canım doktor sürekli bebek iri diyip duruyor erken falan olur diye hazirlayim kurtuluyum dedim ya
tarafından
Ben 38 de doğum yaptım bebek bezini bile almamıştım eşim yüzünden gece gece bez aradı
(1,251 puan) tarafından
Haketmiş o zaman :))
0 oy
tarafından
Atlet ve yelek al kendine çok terlicen doğumdan sonra hasta olma bebeğe hastane çıkışı almadın mı bebeğe çorap koy kendine 1 pijama takımı daha koy normal olursa kanaman olur bide hasta bezi yok canped var bebek bezi gibi bantlı onlar çok rahat 
(1,251 puan) tarafından
Kışlık sabahlık aldım canım onu koydum. Hastane çıkışı var 3 takım dediğimin içinde o da var komple takım ben hep ayaklı tulumlardan aldım bebeğe çorap koyma konusunda kararsizim al mi diyosun:/
tarafından
Al canım ilk başta ayakları falan buz gibi olur ayaklı pijama da olsa çorap giydir hasta bezi Unutma
(1,251 puan) tarafından
Çok sağol canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Gii 6 zıbın neee cok fazla yıllanmıycan orda allah ne etmeye seni hahayyy :)

(1,251 puan) tarafından
Şu hasta kulotlari oluyor ya hani kullan at ben onlardan alıyım diyorum ya sen ne düşünüyorsun
tarafından
Depend diyon sen ama bana önermediler yaa burdada sordum hatta doktor bakmaya gelince falan çıkarması zor olurmuş bende yandan bantlı olanlar varya öyle aldım hasta bezi bebrk bezi gibi isde ama o tabi doğal olarak daha büyük tabi kendi tercihin bazılarıda hiç gerek yok onlar veriyolar sonra sen pedle geçiştirirsin diyolar ilk sezeryanım çok değildi çünkü kanama pedle gecisdirdim onlar da ilk başda kocaman bir pamuk koydurttulardı
(1,251 puan) tarafından
Ay ne zormus bu işler kız
tarafından
Amannn mervemm sorma kuzum yaa ben ilk doğumda hiç böyle olmadıydım giii ikinciye bi ozenliyim nedense bakem nasıl olcak
(1,251 puan) tarafından
Sen benden önce doğurursun kız:D
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Ben bunlara ek kendi çantama havlu atlet çorap koydum kuzum lazım olabilir 
(1,251 puan) tarafından
Atlet normalde de giyemediğim için hiç koymadım canım:D çorap koydum da havlu koymadım bak onuda ekleyim sağol bitanem
(1,431 puan) tarafından
Çok terliyomuşsun annem tutturdu atlet koy terini alır diye bende ondan koydum:D
(1,251 puan) tarafından
Allahım sen kurtar Yarabbim ya Çok terliyormuşuz he :D
0 oy
(2,925 puan) tarafından
15 tane bebek bezi az sezeryan ihtimalide varmis ve sana tavsiyem cok kalin bi yelek giy benim kayinvalidem örmüstü sağolsun onun sayesinde iyi oldum 
(1,251 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağol. Bebek bezi kaç tane koymalıyım
(2,925 puan) tarafından
Canim sen paketi al yanina zarar olmaz en azindan elinin altinda olur
(1,251 puan) tarafından
Doğru diyorsun sağol canm :) Ah bu acemiliikk:D
(2,925 puan) tarafından
Benimde ilkimde ögrendim azicik :D
0 oy
(135,463 puan) tarafından
Hayatim normal dogumsa bez yeter ama sezeryan olcaksan hastanede yatiriyolar bi kac gun bebek bezini biraz fazla al yanina
(1,251 puan) tarafından
Aynen canım bi arkadaşta dedi sağolsun belli değil ki işte ya kafam onada takılıyor ne kadarım kaldı bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bebek icin corap eldiven şapka koydun mu?
(1,251 puan) tarafından
Eldiven şapka falan var canım hastane çıkışında 3 takım dediğim tam takım 3 tane. Ayaklı tulum aldım diye koymamıştım çorap ama koycam
0 oy
(995 puan) tarafından
Hasta bezi ped kilot kirlilerini koyman icin poset yelek koymani tavsiye ederim insan usuyo
(1,251 puan) tarafından
Öyleymiş ya çıkınca baya bi soğuk oluyormuş kışlık sabahlık aldım ama yelekte koyarım yine sağol canm
0 oy
(14,502 puan) tarafından

Cnmm bende sormuştum burda  :) 

Onun lstesini atyrm

image

image

0 oy
(2,348 puan) tarafından

Hasta bezi cok ahatsiz edici mesane pedi al cok daha rahat oluyor.

Hastanede bana mesane pedi vermislerdi onu kullndimhasta bezini kullanmadm bi taktm cok rahatsz etti cikardim 

Aldiklarnda gayetyeterli kalin baddaniye derken penye baddaniye mi cnku yun baddaniye icn daha erken gbi ama ne zamn dogacak onu bilmiom tabi

Agiz mendilide koy bebise 

0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bebek için ....ağız bezi....  önlük ...yüzünü örtmek için yazma   çorap köy cnm .. senin için  en az 3 tane iç  çamaşırı  çorap  atlet havluda al cnm alttan yıkarsın kendini bunlar 
0 oy
(2,698 puan) tarafından
Poşet koy bnce lazım olur :) 
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Hasta bezi al her ihtimale karşı  ped bulundur  ben depend almıştım  resmen rezil oldum giydiremediler  eşim hasta bezi aldi  ertesi gün de ben ped koydum.  
Zaten hunharca kanaman olmuyor ☺️☺️

mutlaka havlu ve atlet koy  bi iki tane su  gibi terliyorsun çünkü ve bebeğe bezi fazla al her  2 saatte bir onun da altını alacaksın çok az aldigin bez

0 oy
(3,187 puan) tarafından
Kendiniz için yüksek belli iç çamaşırı, atlet belki lazım olur.. catal, kaşık, bardak koyabilirsiniz.. birde terleme olasılığınız var kalkıp el yüz yıkamak daha iyi ama ıslak mendil ekleyin dursun..

İnce battaniye 2-3 tane  alabilirsiniz.. ben bebek beşiğine serdim, bebeği sardım gaz çıkartırken omzuma koydum lazım oldu yani 2-3 tane..

Birde doğumda bebeğin giyeceği kıyafetleri ayrı paketlerin 1 bez+1 takım +1 battaniye hastanede uğraşmayın ebe isteyince hemen veririsiniz.. :)
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Ooo tamam fazlasida var :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 315 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
16 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Eylulervam03 (555 puan) tarafından soruldu

411,192 soru

12,377,183 cevap

42,929 kullanıcı

Kategoriler

...