Kizlar kaynana elti fln bir evde yasiyoruz.. ben kndimi evde siginti gibi hissdyrum.. misafir gibiyim hicbsy ypmami istmyr o elti olacak kisi ... guya mlletin gozune grmeye calsyr .. ben nrmalde byle degildim fakat evlendim cok cekimser oldum .. mtfaga gdip bsyler ypmak istyrum fakat olur mu olmaz mi ya yapamazsam die cekinyrum.. halbuki evlenmeden once evde hrseyi ypan bndimm... esimle bu yuzden surekli kavga ediyorz .. bu durumdan nasil kurtulabilirim :(
Canım gerçekten niye böyle göze girme çabaları var anlamiyorum senin yerine kendimi koydum bırak yemeği yapsın hemen internet arastirmalarina gir kek börek yap o yemek yapsın zamanla emin ol bikar o yemek yaparken sende kaynananla konuş Aran iyiyse güldür kahkaha at o yemek yaparken çatlar zaten sen kek börekten başla hiç muhatap olma sinir olduğunu da belli ediyorsan emin ol hep burdan vurur seni bozulsan bile sakin belli etme gul neşeli ol o zamanla yilacak inan
Tatlim sn niye takiosun ki onu gt ne istiosan yap o kaynananara yaranmaya calisio seni de becerksz gostermeye bn senin yerinde olsam gider yaparim
Tatlım bir kaç defa yaparsan kendine özgüvenin gelir niye meydanı eltine bırakıyorsun öyle yapıyorki herkesin gözüne girmek için cesaretini topla bir iki kötü olur sonra güzel olur
Bırak yapsın her şeyi otur keyfine bak hiçbir şeye elini sürme bi süre sonra kendisi bıkıp bırakacaktır şimdi sen yapmak istiyosun diye inat edip yapiyodur hiç oralı olma kendiliğinden bırakır zaten :)
Benim kaynanam 've elitimde oyleyidiler, ama simdi hepsini kendim yapiyorum firsat vermedim onlara, yemek pisiriyorum kocami cagiroyurum bi guzelce yeyiyorum kaynanamin agzi acig kaliyor, sende boyle yap izin verme onlara
Kendini geri çekme canım. Madem eşin bu sebebpten dolayı sana söyleniyor, o zaman sen de beğenip beğenmeyecekleri endişesine kapılmadan gir mutfağa yap yemeğini. Eltin nasıl kendini kabullendirmişse sen de aynısını yapmalısın. Gerekirse onun elinden alıp bugün ben yapayım demelisin.
Ayyy amaaan düşündüğün şeye bak. Bırak yapsın sende ye iç yan gel yat bana fda yolla yaptıklarından :))) Çok güzel olmuş de sürekli o yapsın sende keyif cat
O istediqini yapsin sen kocanla kendine yap ister beqensinler ister begenmesinler boswersene. Ayrica da herseyi kendisinin yapmasi bence kotu bise deqil benim eltim hic yerinden kalkmaz isterki hep ben yapim. Boswer o kndini gostersin seni bilen bilir
Taktigin seye bak arkadasim ya madem oyle o yapsin etsin sende ye ic bebegine bak keyfini cikar evin ascisi eltim de bizi lokanta hizmetinden hiic eksik birakmaz saolsun de :)
Aynı şeyleri bnde yaşadım benim eltim yok ama kaynanam yetiyor hiç çekinmedim intarnet ten değişik kurabiyeler pasta börekler araştırdım gittim mutfağa yaptım çıktım benide istemiyordu kaynanam mutfakta arkamdan dedikodumu yapıyor görümcesiyle yakaladım yaptığım şeylerden sömürene kadar yediler helali hoş olsun şimdi ise her kesin ağzındayim ama iyi anlamda sana tavsiyem korkma gir onun suratına bile bakma dediğini duymamazlıktan gel araştır netten bilmiyorsan yap koy önlerine yiyen yesin yemeyen yemesin sonuca bak sen eşinle aran kötüyse bile düzelir önemli olan eşinin gözüne girmen benim eşim yaptığım ağlayan kek ten bitince birdaha ister mesela
Canm kaynanan madem ayri yemek pismesin diyo anlat kaynanana benim esim benim yaptığım yemekleri yemek istiyo diye bunun yuzunden tartisiyoruz de olmadi eltinle de konus bi gun o yapsn bi gun sen ha baktn olmuyo anlamiyolar seni kimseyi takma sen kendine ve esine göre yemek yap ikiniz yiyin diğerleri eltinin yemegini yesinler bosver
1,488,701 soru
24,333,879 cevap
345,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın