0 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (514 puan) tarafından
Hamileyken bobrek tasi olanlar nasil atlattiniz ameliyat oldubuzmu bobrek buyumesi oldu mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

İlk gebeligimde bobrekntasi sorunu yaşadım kuzum 4 tane düşürdüm o dönemler çok sıkıntılı idi..allab birahane yaşatmasın. Kimseyede vermesin. 

Canim gün aşırı serum.taktiriyordu dr. Üroloji ve kadın dogumcu takibi ile.39 kadar gelmiştim.  İlaçlar serumla o donmerli atlattım sağ böbreğime genişleme vardi ama doğum.sonrasi sorun yaşamadım. 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Böbreğim genişledi stent taktılar kumda oluşmuş ben bir sene çektim doğumdan 3 ay sonra çıkardım yine ağrılarım devam etti meğer o kumu da temizlemiş defalarca gittim saçma sapan bir sürü ilaç serum iğne yedim başka hastaneye gittim meğer taş oluşmuş normalde taş yoktu doktor ihmali yüzünden oluşmuştu bir daha ameliyatla aldılar onu işte kızım 7 aylık falandı belden uyusturuldum idrar yolundan aldılar çok şükür hiç bir şey olmadı ama hiç bekletilmeye gelmez hemen en iyi üroloji doktoruna git ve ayrıntılı bakılmasını iste benim doktor mesane filmi hiç çektirmedi yapsaydı bu kadar çekmedim hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim ben o adamı eşimle bile kavgalar ettik neler çektim.ben sırf çözümü yok diye gece 3 de beni hastaneye götürürdu kavga ede ede
0 oy
(521 puan) tarafından
Suan hamileyim gebe kakmadan once sirta karin kisminda sidetli agri sebebi ile kadin doguma gitim bobrekte tas oldugunu soyledi urolijiye gitim 3 ay tas kirma seyansi gordum 6 seyans sonrasi tasin uyarisi dustu yarisida bobrekte kaldi o sekilde hamile kaldim su az ictigim zaman cok kotu yapiyor beni bol bol su iciceksin ki agri azalsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
6 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 103 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
21 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveglbrn (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,823 soru

24,377,220 cevap

348,411 kullanıcı

...