0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar geçen sene Haziran da kiralık ev tuttuk şuan oturduğum evi ve 1 sene kira peşin verdik ev sahibiyle pek muhattap olmadık bu sene Haziran da senemiz gelmeden ev sahibi evi alırsanız 360 demiş almazsanız kirayı 800 e çıkartalım demiş eşim de durumumuz o kadar olmadığı için kiraya devam demiş gene 1 sene peşin vermişti pek taksit işini sevmez her ay kira vermeyi sevmez çok gıcık huyları var eşimin şimdi 1 ay önce ev sahibi aramış eve 390 istiyom Mart'ta satışa çıkartacam haberin olsun demiş ne yapacam bilmiyorum ikinci çocuğa hamileyim ve Mart'ta doğum var  ev sahibi öyle dedikten sonra ev baktık aldık bu hafta fakat şimdi de ev sahibi paramızı vermezse napacaz diye düşünüyoruz eşim otur diyo ben oturmak istemiyorum kendi evime geçmek istiyorum sizce ev sahibi paramızı verir mi bi fikir verin içim rahatlasın 

12 Cevaplar

0 oy
(14,421 puan) tarafından

En İyi Cevap
İsteyecek paranızi kocan sacmalamasin ne demek vermez

Ağzımi aşınacak
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Sözleşme de 1 sene diye anlaşma yaptıysanız gerisi ev sahibinin anlayışına kalmış canım biz ne desek boş
(15 puan) tarafından
Canım ortada sözleşme yok bu sene geçen sene elimizde vardı bu sene sözleşme yapılmadı
0 oy
tarafından
Vermek zorunda cnm , parayı peşin almış her seferinde maduriyet yaşamamış 
(15 puan) tarafından
Bende öyle diyorum eşim vermez diyo birbirimizi yiyoruz ev yüzünden  Mart'ta ben doğum yapcam adam evi satışa çıkartacak gelen giden olacak ben müsait olucak mıyım her seferinde çok düşüncesiz insanlar var
(3,418 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm ama kiracı evdeyse müşteri kabul etmemeli benim de evi satılığa cikardilardi eve iki müşteri geldi bende hemen tanıdık emlakçı abi vardı ona sordum böle böle eve müşteri geliyor die oda sakın alma içeri dedi kimse senin esyanin üstüne müşteri getiremez dedi bende ev sahibine ilettim kimse gelmesin die ben evi boşalttım 2 ay kimse gelmedi almadım içeri
(15 puan) tarafından
Canım bende aynı düşünüyorum eğer ev sahibi kirayı vermezse benim içerdeki kiram dolana kadar evi satışa çıkartamazsın diye bende demeyi düşünüyorum
(3,547 puan) tarafından
Seke seke vermek zorunda ama vermez se de asla çıkmam. Hatta evine de Bi güzel zarar veririm. Kontrat da yokmuş ne o hak arayabilir ne siz. Ana peşin vererek hata etmişsiniz.
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Vermek zorunda ya öyle şey mi olur paranın üstüne mi yatacak tamam parayı alalım o zaman deseydiniz niye kendi kendini yiyorsun üzülme sen hiç 
(15 puan) tarafından
Canım eşim istemek istemiyor ama öyle sıkıntıdayız ki para yok yarı kıramız adama birakacak değilim  sen aramazsan ben ararım diyom ayıp olur ve benim aramam doğru olmaz diye  düşünüyorum
(2,336 puan) tarafından
Esin neden istemiyor ki sonuçta sizin paranız
(15 puan) tarafından
Vermez diyo Mayıs'ta çıkarız diyo ona taşınmak basit geliyo hiç biseye elini sürmediği için
(2,336 puan) tarafından
Evet iki kere taşındık çok zor oluyor
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bunları yaşamamak için toplu vermemek lazım. Vicdanliysa verir elinizde verdiğinizde dair bı makbuz dekont varsa alırsınız
(15 puan) tarafından
Banka üstünden atıldığı için eski dökümanlardan bulunurdur canım
(4,658 puan) tarafından
Peki açıklamada kira diye yazıyor mu ?
(15 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım eşim ev sahibini ara dediğim de sinirleniyo bişey de soramıyorum kendim arasam acaba diyorum bişey der mi eşim yada ev sahibi nasıl tepki verir bilemiyorum
(4,658 puan) tarafından
Eşini en iyi sen tanırsın nasıl tepki verir bilemem şahsen ben aramam eşimi ikna ederdim hakkını savunması lazım denemekten zarar gelmez adam belki ev satılınca verecek siz istemezseniz nasıl olsa istemediler deyip vicdanını rahatlatır
(15 puan) tarafından
Aynen öyle canım eşimi ikna etmeye çalışıyom hala
0 oy
(679 puan) tarafından
Bunun için kendini uzme neguzel ev almışsınız paranızı versin vermesin siz ewi zaten almissiniz yani kendi evinize geçin sizin ev boşmu kalacak sonuçta adamda insafa gelir belki verir 
(15 puan) tarafından
Canım para sıkıntısı yaşıyoruz arabamızı falan hep sattık 6 aylık hamileyim çocuğuma bişey alamadım eşim istemek istemiyo bende geçelim evimize ev sahibinden isteyelim içerdeki kıramızı diyorum hem ilerde taşınmak bana zor olacak illaki
(679 puan) tarafından
Tamm anladım ben sizi tabiki bende diyorum ki geçseniz de geçmesenizde artik parayı ödemişsiniz geçin kendi evinize ekstra bir ödeme olmicakki  kendi evinize geçince adamda belki siz geçince insafa gelir verir parayı
(15 puan) tarafından
Aynen  öyle canım  o onun insafına kalmış bişey artık
0 oy
tarafından

Canim elinde sözleşmen varsa sorun olmaz . Yok.isede banka hesap dokümanında 1 yıllık.kiray9 verdiğini ispatlarsin ev sahibinin sozlesmeyi yenilemedigini belirttirsin.  Sorun kalmaz . Kiraniz bitene kadar oturun çıkmayın. O siz alın diye sizi zora sokmaya çalışıyor belli ki .

(15 puan) tarafından
Aynen öyle canım bende martta satışa çıkaracam diyo diye baya birbirimize girdik eşimle canım doğumdan sonra evim müsait olur mu olmaz mı iki çocukla her gelene ev gösterecen  ben böyle biseye ne eşim müsade eder nede ben
tarafından
Kesinlikle kabul etme de bizim sozlesmemiz haziran ayında bitiyor o zaman satışa koyabilirsiniz. Yoksa mahkeme verip.sikayetic olurum.diye belirtin az da siz onun gözünu  korkutun.  
Bebekli ev birde covid dönemi elalemin ne belli bilmeden evine alman doğru değil. Belki müsait değilsin çocuklu evde her hal.olupr her dakika toplu olacak.diye bir kanun yok. Esin durumu anlatsın mart da değil haziranda satışa koysun sizde o dönem.ici kendinIe ev bakarsınız
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kanunen sozlemeyi bir kere yapsanız yeterli oluyor hersene yenileme gibi bir şey yapmanıza gerek yok
(15 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(869 puan) tarafından

Çocukla taşınmak çok zor bide 2 çocukla daha zor vermezsede diretsin 

(15 puan) tarafından
Aynen öyle canım taşınmaktan geçtim ben eve müşteri gelirse buna müsaade edemem yeni doğum yapmış olacam benim evim müsait olmayadabilir ben çıktıktan sonra ne hali varsa görsün ister satar ister kiraya verir
(869 puan) tarafından
Evet zor kendi evi gibi yok insanın hayırlı olsun
(15 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Sizi  çıkarmasını biliyorsa vermesini de bilecek  isteyin  tabiki  de eşin  şaşırmış  bu devirde  yaptığı  k.b ama  aptallıktan başka bir şey değil 
(15 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Kontrat olduktan sonra hiç birsey yapamaz senesi dolmadan kiracıları koruma yasası var arastirin olmadı şikayet edebilirsiniz 
(15 puan) tarafından
Bakalım canim eşimi ikna etmeye çalışıyorum bı söylesin ne tepki verecek ev sahibi ondan sonra bakacaz artık önümüze
(7,455 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım allah kolaylık versin
(15 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Senin olan biseyi nasıl vermiyo ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
0 oy
10 cevap 486 göst.