0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kızım 1 yaşında 1 yaşına kadar azda olsa yerdi şimdi bisey yemek istemiyor resmen aç geziyor gerçekten çok üzülüyorum çok takıyorum var mı bir çaresi yada kalıcı mı hep mı böyle olur :(

5 Cevaplar

0 oy
(389 puan) tarafından
Yemiyorsa yemiyor çocuk canım bak benimki 3 yaşına girecek 11 kilo hala doktora götürdüm gelişimi kilodan geri dedi mama verdi kullansın diye altı ay içmiyor kusuyor içerken iştah şurubu yazdı içmiyor napıcam şaşırdım Allah yardımcın olsun hala çekiyorum yemeyen çocuk zor ne isterse yapıyorum canı bişey çeksin yemek olarak yaparım ama yemiyor mesela pilav ister yaparım yok yemicem makarna yap diyor yapıyorum yine yemiyor valla bıktım ben
tarafından
Canjm kani iyimi degerleri nasil ben goturmustum yemiyo diye kansiz dedi doktor
tarafından
Valla zor ya çok üzülüyorum
tarafından
Haftaya gidecez canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kan degerlerine bakttnmi
tarafından
Haftaya gitcez canım
tarafından
Bakit canm degerlerine biseyi eksikse ondanda yemez bide kulak burun bogaza gidin bogazinada bakit
tarafından
Tamam canım sağol inşallah düzelir 4 tane dişi kabarmış acaba ondan da mı yemiyor
tarafından
Ondanda olabilir ama sen yinede bakit herseyine
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(864 puan) tarafından
2 buçuk yaşında aynı sorun var hiö düzelmedi 
tarafından
Off yaa yesin diye kendimi parçalıyorum ama yok valla üzülüyorum
(864 puan) tarafından
Aynen canm üzülüyorum bnde yarn götrcm baksınlar kanına
tarafından
Bende haftaya götürcem
(864 puan) tarafından
Götr canm ya
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Kan değerlerine baktir canım demir eksikliği b12 eksikliği varsa o da iştahsızlık yapiyor
0 oy
tarafından
Vitamin ilaçları var versen düzelir belki tabi doktorun la konuş once

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 104 göst.
3 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 144 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,385 puan) tarafından soruldu

409,150 soru

12,296,673 cevap

38,344 kullanıcı

Kategoriler

...