0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bilen biliyordur 40 gün oldu ben doğum yapalı kaynanamlar iki arka sokakta oturuyor kaynanam calisiyor ama genelde iki günde bir gelip bebeği görüyor kayınpederim ise doğumdan beri dört beş kez geldi evime başka gelen misafirlerde oldu bide ben sezeryan oldum ameliyatım çok zordu neyse 

Büyük kaynım ile ablam evleniyor yarın akşam kına gecesi var ablamın evde yapacak annemde yani bende sabah 40 sonrası bebek ve kendim için muayeneye gidicem gitmişken direk anneme geçeyim dedim nasılsa kına için gidicez akşam iki kere git gel olmasın bebekle bide düğün için pardesü alacağım annemin orda aldığım mağaza bebeği de yarım saat annem bakar pardesü de alırım rahat rahat dedim kaynanama söyledim hastane dönüşü direk anneme yani kına evine gidicem bebek kaç gündür hasta zaten öksürüyor iki kere çıkarmamış olurum hemde ordan pardesü alacağım zaten

Yok neymiş doğumdan beri hiç kayınpederimin yanına bebeği alıp gitmemişim de gidemezmişim kayınpederim çok kızmış çok sinirliymiş bende oturmaya değil zaten kına için gidicez akşam evden çıkmışken ben gidicem hemde orda da işim var dedim mecburen gidicez kına için nasılsa yok kayınpederime kaynanama gitmeden oraya gidemezmişim akşam kınaya birlikte gidecekmişiz 

Sizce kim haklı benim kötü niyetim yok bebekle bir iş halledemiyorum zaten el kadar bebeği de sürekli onca yola çıkarmak istemiyorum evlerin arası 1 saatlik yol belki daha fazla

Kaynanama dedikten sonra biraz laf söyledi sonra sen bilirsin zaten ayarlamışsın dedi sizce napayım gideyimmi yoksa kaynanamın dediği mi olsun 

E

26 Cevaplar

+4 oy
(6,046 puan) tarafından
Yani kaynanan yaptığında tabi ki haksız da . Böyle bir kaynanaya birde ablani mi gelin verdirttiniz. Ben olsam engel olurdum zamanında 
-Reklam-
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Hiç te kaynananin dedigi olmasina gerek yok ki ne hakla karısiyo eşinle senin verecegin karar ben gidiyorum diyeceksin bitti izin alarak konusmaya ne gerek var
tarafından
Biz eşimle bu şekilde ayarladık zaten ama eminim eşimi dolduracağına ben böyle dedim de bana karşı geldi diye
0 oy
(220 puan) tarafından
Ablan eltinmi olacak yanlış anlamadiysam canim
tarafından
Evet doğru
(220 puan) tarafından
Bunlar sana bunu yapıyor sa   

Çok saçma söyledikleri ya bide onlar niye karışıyor ki
tarafından
Karışmadığı ne var ki
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Sen yeni doğum yapmışsın zaten birde kayınpederinin yanına gitmedin diye mi gönül koyuyorlar istedikleri kadar kizsinlar sen zaten ameliyatlisin hem çocuk bakıyorsun birde milletin gönlünü mu hoş tutmaya çalışacaksın o gelip görsün sen niye gidesin el kadar bebeyle bence senin için nasıl rahat olacaksa o şekilde davran isteyen küssün isteyen kızsın kendini ve bebeğinin rahatını düşün derim ben 
tarafından
Yok önce oraya gidecekmişim ya zaten kına olmasa hiç anneme de gitmicem mecburen gidiyorum çok zor bir bebeğim var gecemiz gündüzümüz yok
(1,105 puan) tarafından
Canım sen hiç bu söylemlere takılma bence sen kendi ailene bebeğine göre hareket edeceksin tabiki
tarafından
Yok anlamıyorlar çok sinirliymiş bilmem ne
0 oy
tarafından
Sen kim köpek de geç git kayınbaba neye kiziyormus mal mi ne 
tarafından
Herşeyi abartıyolar çok geriliyorum
tarafından
Canım benim takma git eğlen kinada takiyok da ne oluyo sanki hayatını yaşa onlara göre hayatını yönlendirme
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Yok artık ne alaka,evinin içine,senin ne yapacağına neden bir başkası bu kadar müdahale ediyor, kesinlikle dinleme tabi ki 
tarafından
Onlar evliliğimizin içinde resmen başından beri
(4,692 puan) tarafından
Ve siz ablanizi mi verdiniz
0 oy
tarafından
Vesat gibiler sanki, ben olsam ablamıda bu fesatlığın içine sürmezdim askm
tarafından
Evet hep kendi istedikleri olsun
Kız şurda bir gün kalmış düğüne
tarafından
Senin şuan annende olman lazım kuzum zaten, yardımcı olmak annenin bu telaşın içinde destekçi olman lazım, ablan bu olayı duysa vazgeçer yani o derece, ben olsam öyle yapardım inşallah kaynanın huyu değişir
tarafından
Tövbeler olsun değişmez
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Ne alaka senin gitmene karışıyorlar evin ayrı barkın ayrı 
tarafından
Bilsem herseyde icazet alıcaz
0 oy
tarafından

Canim yarin özel gün.  Kardeşinin yanind alman guzel. Madem kayinpederinnkirilmis oraya gitmeden kaynana uğra kayinpederjn gönlünü yap. İyi kötü ailesiniz. Ablanda o eve gelin geliyormuş sonra sen kötü gelin olma. Bu sefer seninle ilgili birsey derler ablanı overler sen kötü hissedersin.  Hic yoktan yere aranı bozma. 

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ya ne takılıyon  sen ona boş ver git 
0 oy
(97 puan) tarafından
Surekli dinliyceksindiye bisi yok esin.ne derse o baskasi bisi diyemez kim olursa olsun iki tarfida kirmadan hareket et bence bosver takma kafaya
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Senin kinaya gideceğin yeni mi aklına gelmiş madem ayıp olur kayinbabaya diye dusunuyor onceden uygun bir dille söyleseynis önce bize getir bebegi diye o zaman art niyet aramazdim ama şimdi ararım valla. Ablamın kocası da böyle zehir ederdi ablama herseyi. Diğer ablam evlenirken ceyiz sermeye göndermemisti ablamı. Sebebi ise babasının dugun için memleketten geliyor olması. Anahtar koyarız zaten geç gelecekler dediyse de kavga gürültü çıktı. Ablam dinlemedi gitti ceyiz sermeye ama telefonda ağzına geleni saydı eniştem zehir etti kadına. Kayın babasi da sorun edecek insan değil zaten dugun için geliyor ablam da güne gitmiyor sonucta. Arada sorun çıkarmak isteyen her türlü iş hallediyor valla
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Onlara ne ya annenin evine gidiyorsun ne bu kadar taviz veriyon ki anneme gidicem kimseye hesap vermek zorunda değilim desene kocan onaylandıktan sonra kimseye laf demek düşmez 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Hiçde dediği olmasın canım sonra alışıyolar sürekli aynı olmasını bekliyolar tecrubeyle sabit sen ayarladğn gibi yap bence dinleme kızdığıyla kalsın 
0 oy
(20,428 puan) tarafından
Valla sonuna kadar haksizlar. Ama bunun kararını eşinle siz vereceksiniz. Şimdi burda millet asslaaaaa gitme şöyle yapma böyle yapma der sen de dinlersin. Huzursuzluk olursa sen çekersin. Kimse yanında olmaz. O yüzden bunun kararını sen ve eşin konuşarak verin. Annesine babasına karşı eşinin gözünün açık olması lazım . Belli cokk fenalar.
0 oy
(6,085 puan) tarafından
Git tabiki neyi dinliyorsun ay bu kaynanalar saçmalamış boşver umursama
0 oy
(2,510 puan) tarafından
Tabiki de annen gile git kaynanam karisamaz sana evin Barkın ayrı bu sözünü dinlersen hep sana üstünlük kurar daha bi yere  bırakmaz seni sakın böyle hata yapma
0 oy
tarafından
Kaynanana niye diyon ki al başını git ona ne her boka karışıyor bu cadalozlarda
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Sen niye kaynanandan izin alıyorsun ki kime ne yani benim gitcegim yeri onlar mı belirler ? Çok saçma ... Çocuğunun menfaatini düşün bırak kim ne derse desin 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Canm kaynanan boyle biriyse birde ablani neden onlara veriyorsunhz ki tabi tek davranisla iyi kotu diyemeyiz ama.kaynanan haksiz kina gunu sen cocuk gostermeye mi gideceksin hanu sunu bile anlardim diger tarafta kaynin ya kizim kocanla cocugunla birlikte git bizimle bu tarafta senin kaynin dese onu bile anlardim yani ama babana cocuk goster demek kina gunu olacak sey degl bence

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 448 göst.
0 oy
6 cevap 596 göst.
17 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemm (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 532 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 520 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu