+1 oy
1,166 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu hanım arkadaşı devamlı Instagram da görüyorum hatırlamayanlar için ( bir düğünde poposunu sallayan kız ). Ve daha sonrasında bir anda ünlü olan.

Neyse çok uzun zamandır önüme çıkıyor ve tavrına tarzına asla anlam veremiyorum. Ben şahsen kapalı değilim Rabbim edebimle kapanmayı bir gün nasip eder inşallah ama bu gibi kadınları tesettürü hakkı ile yaşayan arkadaşlarıma hakaret olarak görüyorum.
Amacım kendisini teşhir etmek değil ki zaten kendisi bu durumdan çok hoşnut ve primi bu şekilde yapıyor. Merak ettiğim şu gerçekten bu kadınların Rabbimin uygun gördüğü kapanmayı bu şekilde ayaklar altına almasından sizde rahatsız oluyor musunuz ve bunun için birşey yapıyor musunuz.

53 Cevaplar

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Bunun amacı insanların tanıyıp fenomen olmasıydı muradına erdi 
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Yorum bile yapmak istemiyorum...
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Kad8n kendine faklı bir tarz yaratmış ne acik ne kapalı 
0 oy
(28,706 puan) tarafından

Buna tesettür demiyorum ben.gosteris..

Kilolarca makyaj saçı görünür şekilde kaptamak sadece süs başka birşey değil.
Ve çok itici.
(39 puan) tarafından
Katılıyorum
0 oy
(284 puan) tarafından
İnstagrqmim yok ama YouTube gormstm totosunu salliyodu tobbee diyip kapatmstm fenomenmi olms Allah akıl fikir versn tesetturu böyle karaliyolar çok doğru söylemişsin sende. bu gençlik bu millet kudurdu iyicee
(39 puan) tarafından
Allah böyle zamanda hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
0 oy
(14,429 puan) tarafından
O dudaklarr alev alev behlülü çağırıyo valla

Göģüsler hoppala olmuş boyun,imik açık 

Bunlar kapali değilki hep reklam 
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Bu süslüman canım bizimle aynı dine mensup değil ne diyim allah hidayet versin 
(39 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
tarafından
Günümüz süslümanları bu sekilde. Önceden açık vardı kapalı vardı. Birde düğünde özel günde açılan bir takım vardı. Şimdi ise bunlar sıyrıldı aradan kafası kapalı ama götü açık tipler.
(39 puan) tarafından
Çok ürediler bir anda her yerden bunlar çıkıyor
tarafından
Siyasi bi durum var bunun altında uzun uzun konuşulabilinir bir konu aslında o yüzden etrafında muhattap olMan gereken bu tür bir ürün varsa prim verme he de geç böyle sosyal medya maymunlarina da hiç kafa yorma bacım.
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Bizim görevimiz millete bakarak eleştirmek değil doğruyu arayıp okuyup temel kaynaklardan öğrenerek benim nerde eksiğim var diyerek kendimizi ahirete hazırlamaktır 
(39 puan) tarafından
Milleti eleştirmiyorum ki bu gibi kadınlar bu teşhir ile ünlü oluyorlar amacım onları ünlü de yapmak değil acaba yapılan doğru da ben mi yanlış ve yobazim diye düşünüyorum
(1,221 puan) tarafından
Yaptıkları yanlış maalesef ve onca çocuk bunları örnek aldığı i çin çok çok daha tehlikelidir bize düşen bunlara prim vermemek ve yaptıklarını yapmamak  Rabbim hrpimize en doğruyu buldursun
0 oy
tarafından
tesettürlümüymüş şimdi bu? Aksesuar niyetine takmış o bence. 
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Tabiki tesettur bu değil asla bu kişide bunun gibi giyinenlerde bunun bilincinde emin olun şimdi bu gibileri uyarsan Allah in emri bu değil giyim tarzın böyle olmamalı diye seni yerin dibine sokar bu devirde herkes her bilgiye ulaşabiliyor o yüzden böyle insanlarla muhatap dahi olmam ki zaten bizden daha iyi biliyorlar tesetturün nasıl olması gerektiğini 
0 oy
(571 puan) tarafından
Tesetturun adini lekeliyolar tesetturlu degil zaten bu aksesuar olarak kullaniyo
0 oy
tarafından
Bana gore bir suru fondeten ruj surup celb ediyorsa saci gorunsun gorunmesin tesettur saymiyorum.kendimde tesetturluyum.oyle giyiniyorlarki afedersin poponun butun sekli ortada bu tesetturmu.tabi her kes kendine gore cevap vericek.amma bazen yanlis oldugunu anlatmak istiyorsun amma anlmiyor aliniyorlar.
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Ben tesettürlü değilim ama hiç oje sürmemem abdest geçmezki.  
0 oy
tarafından
Kapalı demem ben bu kadına 
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Muslumanlikta başkasının fotosunu alıp burda paylasmak hak mı? Uyarını arkadaşın kendisine yapsaydın, arkasından bu kadar insanı konuşturup gunahina ortak etmeseydin. İlk düzeltmeye kendimizden başlasak her şey daha guzel olacak.
(39 puan) tarafından
100 bini aşkın takipçisi ve milyonlarca izlenen popo sallama oyunları var. Günahına ben mi ortak oldum. Olayım bari.
(1,575 puan) tarafından
Kadının yaptığını doğru bulmuyorum. Ama sizin yaptığınızı da doğru bulmuyorum. Benim binlerce takipcim olsa boy boy fotomu paylaşsam biri benden haberli ya da habersiz fotomu paylassa kardesim sana ne sen kendi dininle ilgilen derdim. Amacim kirmak değil.
(39 puan) tarafından
Kırmam. Kırılmamda ama emin olun bunlar bundan zevk alıyor. zerre kadar umrunda olsa milyonlara acmaz. Ki benim amacım bu kadında değil bunun gibilerin çok türemiş olmasi
0 oy
(108 puan) tarafından
Bende kapalıyım ama arkadan da bone yapıyorum ama elime oje surmuyorun ev dışında kalçamı kollarımı kapalı tutuyorum başıma yeri geliyor bone yapıyorum ama boynum kapalı yani böyle insanlar var evet 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Başkasının günahına ortak olup bizi de soylendirip günaha sokmasaydin keşke . Sence tesettür mu neden soruyorsunuz ki bile bile küfre grmeyin bırakın o onun günahı
(39 puan) tarafından
Yorum yapma mesela sende günaha ortak olma. Gelip zorla yorum yaptırıyorum sanki
0 oy
tarafından
(25,224 puan) tarafından
Puhahahah ulan az ciddi ol:D
0 oy
tarafından
Yok cnm tirnaklar ojeli dudakta kipkirmizi ruj saclar gozukuyor bu degl tesettur

İlgili bir soru bulunamadı

401,061 soru

12,002,795 cevap

36,186 kullanıcı

...