0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (407 puan) tarafından

Kızlar şimdi bu şekeri açtım eline verdim gitti içeri beş dk geçmedi ağlayarak yanıma geldi ögg öğr yapıyordu dizime aldım sırtına vurdum vurdum birşey çıkmadı yutkunamıyordu 

image

Şeker bu kızlar ucu su An evde yok büyük bir ihtimal yuttumi bilmiyom sizce halen bogazindamisfir   su An tv izliyor 1 kase yayla çorbası içti ayy çok korkuyorum halen bogazindamidirimage

11 Cevaplar

0 oy
(14,915 puan) tarafından
Boğazında olsa nefes alamaz Allah korusun yutmustur kuzum 
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Çorba vermişsin bence akıp gitmiştir boğazından birden kırıp yutmuştur korkmayın bişey olmaz benşm görümcrmin kızı da öyle oldu su içirdik geçti
0 oy
(4,721 puan) tarafından
O şeker çok tehlikeli. Allah korusun hepsini boğazına da sokabilir bir daha bence vermemelisin
(407 puan) tarafından
Evet canım yemin içtim vermoyecem off normalde abur cubur hiç vermem eve girmez hiç sağlık ocağında bi çocuğun elinde gördü kendini yerlere attı dedim alayım pişman oldum
0 oy
(135,868 puan) tarafından
kiz belkide cikarmistir korkma bisi olmaz
(407 puan) tarafından
Ayy canım evde yok büyük ihtimal yuttu ama baya zorlandı kırmızı oldu
(135,868 puan) tarafından
su icir bisi olmaz annesi boyle durumlarda sakin olmaya calis panik olman bebegide panikletir
0 oy
tarafından
Ben bütün sekerleden nefret ediyorum şimdiye kadar hiç bir yegenime şeker aldirmadim yiyeni gorursemde alip çöpe atıyorum 
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Boğazında olsa rahatsız olurdu eriyip gitmiştir merak etme az önce benimde kızım koşarken elindeydi şeker baktım öksürüyo ağzına çok girmiş heralde korktum bian :(

0 oy
tarafından
Kanepenin altlarına bak cnm ya da kızına sor söyler bnce 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Kız boğazında  olsa  nasıl nefes  alsın  çorba  içsin allah korumuş geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
büyük ihtimalle boğazını çizdi o yüzden
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Bu şeker daha geçen gün görumcemin oğlunun bogazinda kaldı çocuğu acile götürdüler doktor bile cikaramamis sonra erimiş gitmiş çok tehlikeli ya vermeyin çocuklara Allah korusun zararlı bir şey zaten 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 528 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde medvey (1,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
9 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu

412,395 soru

12,415,262 cevap

44,992 kullanıcı

Kategoriler

...