Ayyy başlıyorum
9 Ekim günüydü eşimde gece vardiyasından geldi, bebeğin hareketleri azdı eşime de söyledim bu sessizlik hiç iyi değil ama bakalım dedi neyse aradan yarım saat geçmedi saat 11 civarı filan. Sağ tarafıma kramp girdi, erken doğum riskim olduğu için endiselendik ve ambulans çağırdı eşim. Annemi de aradı bı yandan kimse doğum yapacağımı düşünmüyor ama yine de panikler ya olursa diye. Neyse ambulansla gittik alttan muayene ettiler açılma olmuş yatış verdiler dogurucam yani :D saat 12ydi yatisim yapıldı sancılarım bı geliyo bı gidiyo çok düzensiz, eşim eve gitmiş takım elbise giymiş hastane çantasını almış gelmiş. Kapıda annem babam teyzem dayım kayınpederim amcam herkes var dogurucam güya :D ama tık yok ebeler geliyo açılmaya bakiyo aynı nstden bakiyolar sancım 60larda. Bana diyorlar pilates topunda zıpla oyna sıcak duşa gir comel kalk yorulursan yat filan. Her şeyi yapıyorum yine yok :D akşam 10 oldu açılmam 5 cm falan ebe dedi 12 gibi kavusursun bebisine. Bende artık yoruldum yani sıkıldım da açıkçası, 12 oldu aynı en son saat 2 oldu herkes dışarda da perişan ben içerde perişan bı baktik açılmam 7 cm olmuş ebe artık odamdan gitmemeye başladı benimle beraber hareketler yapiyo ve dedimki tuvaletim geliyo yap diyolar yapıyorum bende :D ayıptır söylemesi yerlere yaptım hep oluyo çünkü napiyim. En son suni sancı verdiler o ara yine pilates topuyla aşk yaşıyorum tabi :D en son baktım ki şiddetleniyor hareket edemiyorum yatağa yattım 2 tane ebe kontrol ediyor diyorlar saçını görüyoruz haydiiii bende diyorum ki olmuyoo görüyorsanız cekinn yardım edinn:D ebeler diyo hadi kızım nefes al ver sancın gelince ıkın. Sancı devamlı olmuyo çünkü bı kaç dk duruyo sonra geliyor. Neyse en son doktor da geldi o da diyo hadiseneee kızım saçı gözüküyor azıcık daha ikin ben iyice yoruldum uykumda çok var artık diyorum ki dogurayim da uyuyayım :D baktılar ki ben bu işi yapamicam geldiler karnımı bastırdılar ama sancidan bişey anlamadım ben sonra bana son kez ikin dediler ikindim bı baktım yavrum kucagimda:))) ah ah zor ama o kadar güzel anlar ki Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu ❤️