0 oy
480 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar blender setimin ana gövdesi bozuldu ve aynı setin tekli blenderını bulmak çok zor farklı bir markanın alsam setşmi onunla kullansam sorun teşkil edermi acaba yada çalışırmı 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmazki kılıpsleri tutmaz 
(2 puan) tarafından
O yüzden yaptırmadım bnde aynı setin teklisini bulamıyorum da setim de bi sorun da yok tüm parçaları sorunsuz çalışıyor birtek ana gövde bozuldu su kaçtığı için
(9,622 puan) tarafından
Fotoğraf varsa atabilirmisin canim
(2 puan) tarafından
Nasıl atılıyor canım buradan fotağraf
(9,622 puan) tarafından
Önce fotoğrafı çek anne postu düzenleme yeri var kalem işareti var ona tıkla orda soruyu yazdığın kutunun altında dosya seç var oraya gir çektiğin fotoğrafın üstüne tıkla sonra paylaşa bas eger bunu yapamazsan markasıyla tarif etmeye çalış
(2 puan) tarafından
Yaptım canım
-Reklam-
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Yeni al bence uymayabilir.
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Başka markalar bir biriyle uyuşmuyor canım. Sadece bozuk olan parçadan isteyin yetkili servisten. Yada garantisi bitti mi?
(6,049 puan) tarafından
Genelde bulunur canım ama hangi marka
(2 puan) tarafından
Fakir Mr. Chef Quadro canım
(6,049 puan) tarafından
Benimde Arçelikti canım garanti kapsamindayken motoru bozuldu sadece o parçanın sıfırını gönderdiler.
(2 puan) tarafından
Parçaları geldi 400 civarı tuttu canım garanti bittiği için bnde yaptırmadım
(6,049 puan) tarafından
Şeye bak canım letgo dolap uygulamasına falan elinde bozuk olup satanlar oluyor parçaları kullananlar oluyor diye
0 oy
(392 puan) tarafından
Cnm al setinin bi parçasını git bi züccaciyeye veya avm ye. Dene ordakileri hangisi uyarsa ya ordan alırsın yada markayı modeli ezberler internetten alırsın
(2 puan) tarafından
İnternet te sitelere baktım aynı modelin yok maalesef ya
(392 puan) tarafından
Aynı modeli deneme zaten seninki fakirdir mesela, avmde sinbonunkine kivininkine arçeliğinkine fln takmaya çalış illa denk gelen biri olur. O motordan alırsın.
0 oy
tarafından
Ana gövdesinin içindeki plastik gibi bişey var o bozulmuştur onu tamir ediyolar 30 TL ye cnm
(2 puan) tarafından
Sigorta ile motor gitmiş dediler canım oda dılarıdan geldiği için pahalı dediler yoksa hem servise hemde ara tamircilere gittim sordum
0 oy
(9,778 puan) tarafından
yenı al urasma
(2 puan) tarafından
Öyle yapıcam mecbur

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 213 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jalecnar (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
6 cevap 746 göst.

Kategoriler

1,459,292 soru

23,931,227 cevap

324,055 kullanıcı

...