0 oy
1,102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Rabbim eksik etmesin ama oğlum çok yaramaz gören nasılsın sabrediyorsun diyor hiç oturması yok bugün beni zivanadan çıkardı 2 defa tokat attım şimdi vicdanım beni yiyip bitiriyor uyuyor şimdi nasıl yaptım diye çok kızıyorum kendime :( Ne kadar kotu bir anneyim :( :'(

35 Cevaplar

+3 oy
(12,691 puan) tarafından
Olan olmuş Bi daha yapmazsın olur biter git çocuğuna sarıl uyu 
-Reklam-
+1 oy
(28,782 puan) tarafından

Olabilir öyle vakalar pişman olman bile güzel sürekli şiddet yapan biri isen ellerin kırılsın derdim yani ama arada bı totoya vurmak fln oluyor napacan annelik

+1 oy
(3,550 puan) tarafından
Çocugun suratına vurmak kafasına vurmak haramdır canım. Bacaklarına poposuna sırtına vurabilirisn. Ama surat ve kafasına vurmak haramdır... Hepimizin zıvanadan çıktıgı kendine hakim olamadığı zamanlar oluyor. Ya sabır çek. Git duvara vur :)) sinirin geçene kadar ne bileyim Baska bir şeye odaklan.. Ben öyle yapıyorum. Ama bazen de artık tahammülüm kalmıyor bende popoya yapıştırıyorum bazen. Benimkiler büyük ama ufak da var da ona vurmam. Yarın konuş bari çocugunla. Özür dile öp kokla.. 
+1 oy
(12,621 puan) tarafından
Ya Kocanız bi tokat atınca olay çıkarıyorsunuz hayata yeni adapte olan bir bireye tokat atınca arada sabrın tükenebilr, olabilir diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Arada ses yükselir anlarım da ne olduğunu bile tam anlamayan çocuğa tokat atmanın açıklaması yok yani sinirlendim makul bir izah değil 
0 oy
(122,508 puan) tarafından
keske vurmasaydin
tarafından
Şimdiki aklım olsa yapar miydim :(
0 oy
tarafından

Sinirlendiğinde başka odaya geç duvara Tokat at sinirini çıkar

tarafından
Bidaha öyle yapacağım:(
0 oy
(5,132 puan) tarafından

O bir çocuk bunu hiç unutma tokatlar vurmalar hiç güzel iz oluşturmaz... Yaramazlık yaptıkça dikkatini ona ver sevgini ver, dikkatini ver tatlı dille hal olur sabır 

0 oy
(3,025 puan) tarafından
Millete bakarsan kuzu olan bebe bile ya zayıf ya yaramaz bilmem ne canım şuan ki çocuklar hep yaramaz çocuklar dışarı cikamiyo arkadaşları olmuyo sende haklısın çocukda haklı olmuş bi kez ama bidaha yapma yazık günah kıyamam ya 
0 oy
tarafından
Kac yasnda cocugun. Bak adı ustunde cocuk. Durdan sustan anlamaz. Bırak cocuk cocuklugunu ypsn . Kırsın doksun ama o cocuklugunu doya doya yasasın. Onun bu zamnları gerı gelmuycek
0 oy
tarafından
Bizim burada bir laf var ERKEGİN KÖTÜSÜ EVDE KARİSİNİ DOVER KADİNİN KOTUSU COCUGA SİNİRLENİP COCUGU DOVER 

Bunu sinirlenince aklına getir bacım git koltukları döv sen unutursun ama o çocuk unutmayacak
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kaç aylık ki?
0 oy
tarafından
Büyüyecek büyümek sancılı bir süreç empati kurmak gerek keşke ben neden bu kadar ofkeliyim diye kendine vursaydın. Lütfen buraya şiddet uyguladım yazmayın inanın kaldıramıyorum
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hayır sen kötü bi anne değilsin hepimizin bir sabri sınırı var bi anne çok sabırlı ise sende onun gibi olmak zorunda değilsin . 7 24 dört duvar arasında çocukla uğraşmak kolay değil tabi ki . Ama bidaha yapmamak için sinirlendiğin an başka odaya geç derin nefes ve sakinleştir kendini
0 oy
tarafından
Kaç yaşında oğlun? Benimki de 1.5 yaşında hiç yerinde durmaz bağırsam bile bin pişman olurum kıyamam  hiç, yapma canım bi daha onlar bize muhtaç daha savunmasız melekler annesi
0 oy
tarafından
Valla canım ben kızıma sinirlendigim zaman kendimi tokatlıyor um o daha küçük çocukların özgüveni kırılıyor yüzüne vurunca ve arsizlasiyor hep büyüklerimiz der çocukların yüzüne vurmayın yüzünden gururu var kırılır diye. ... Ceza ver yaramazlık yapınca ama oda mantıklı cezalar mesela 10 dk oturcaksin kalkmicaksin gibi gibi veya sevdiği şeyleri kisitlayabilirsin az az ama çok kisitlarsan bu sefer sevdiği şeyleri de birakir
0 oy
tarafından
Bazen insan kendini kaybediyor hele o çevre baskısı yok mu insana neler yaptırıyor. Ne olur üzme kendini, sabah uyandığında ona güzel bi kahvaltı hazırla, öp, özür dile. Çocuklar bizi affetmeye hazırlar her zaman. Onlar bizden daha bilinçli sevgi konusunda. Rabbim yardımcın olsun. Gönlüne ferahlık versin, şeytana uydurmasın biz anneleri. 
0 oy
(245 puan) tarafından
Millet nasıl sabrediyorsun diyosa desin annesisin ya hani sabretcen sonuçta sabretmek zorundasın. Herkesin çocuğu kendine göre uslu veya yaramaz. Bir cocuk çok yaramazlik yapıyor diye tokat atılmaz ama ya. Benim de çocuğum var 5 dakika oturmaz sinirlendirdgi zaman en fazla biraz sesimi yükseltirim. Tamam sen de 1 kere tokat atmışsın bir hataya düşmüşsün de nye 2.yi yapıyorsun. Yapmayın yaa evladı toprağın altın da olupta burda olsun da naparsa yapsın diyen anneler var. Evladı olmayan insanlar var onları aklına getir o zaman da. 
0 oy
tarafından
Kaç ayasinda ya merak ettim çok üzüldüm şuan poposuna vursaydjn bari tokat atmak nedir bacım 
0 oy
tarafından
Bı daha yaoma cnm günah daha çocuk o
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Annelik sabır istiyor canım zaten bir cocuk tokatla terbiye de edilmez durdurulamaz da benim oğlum okadar hareketli bir çocuktu ki evdeki doğalgaz borularına tirmanirdi 2 dakika gözünü ayıramazdin üzerinden uyku düzeni yoktu bazen ağlama krizleri tutardı bunun gibi daha birçok şey ama adı üzerinde o bir çocuk oğlum 10 yaşına girdi 1 kere poposuna vurmuslugum dahi yoktur bazen zorlanabiliriz yorulabiliriz ebevyn De olsak bu onlara vurma hakkimizin olduğunu gostermez buda zaten senin vicdanına bir yara olmuş tekrarını asla yapma 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 176 göst.
9 Eylül 2023 Aile kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 306 göst.
2 Aralık 2022 Aile kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 461 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,460 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,349 cevap

36,430 kullanıcı

...