Bacım eğer bildiğim bir şey varsa o da gazı olduğudur. Bebeğim 4 buçuk aylık güya milletin çocuğu gazını 3 aydan sonra cikariyomus. Öyle bir seye inanmıyorum. Bebegimi emzirerek uyutuyodum cocugu koyuyorum uyaniyodu sinirlenip agliyordu. Emziriyorum gazını iyice cikarip (bazen 3-4 kere bile cikariyo) ayakta gezerek uyutuyorum. Hatta şuan onu bile istemiyo yere yorganı 4 kat yapıp nevresim geçirmiştim oynasın diye. Belki 10 seferdir orda uyuyakaldı, şimdi uykusu gelince koyuyorum Allaha şükür uyuyor. Bebekler herkesten daha zeki eger uyumuyosa bi sıkıntı vardır o rezeneler kimyonlar hepsi bagirsak gazı için. Kakası geldiğinde genelde bacaklarını oynatiyor cikarmaya calisiyo, ayaklarımı uzatip oturup kucagima aliyorum sirtina, bacaklarina yüklenmeden o sekilde tutuyorum hemen yapiyor o kadar gazliydi ki illaki oluyor yapmadigim sey kalmadi gaz damlası hariç. Ama en iyi bu gelmişti. Gazini cikarmadan uyutma ve gece her uyandiginda emzirme bebekler çişi kakası gelince de uyanır aynı büyük insan gibi