Arkadaslar bizim bundan bi sure once esimle bikac oroblemimiz oldu esimin ailesi beni zorla kapatmisti esime dovdurduler acigim diye 1 defa hatta kapanmıştım sonra esimin hatasini gordum madem oyle dedim acildim basta kaynana k.peder benim tarafimdaydilar ogullari sucluydu cunku. Bisey demediler aradan az zaman gecti bana kizmaya basladilar yine kapancaksin etceksin diye cocuk oyuncagi mi bu gecti dedim oglunuz adam olsaydi da benden baskasina bakmasaydi dedim karismayin etmeyin vs. Bunlar bana küstüler hamileyim bu arada tabi esimde 7 aylikken goreve gitmisti doguma gelip gelmicegi belli degildi suriyedeydi. Bi defa arayip sormadilar kac defa hst yattim erken dogum riski var sanci oluyo diye bi kizim daha var ustelik. Bi kere iyimjsin demediler doguma yakin annem geldi esim zor bela izin aldi dogumdan 1 gun oncesi yetisti sabah doguma gittik. Dogumda bile aramadilar gozun aydin diye torunumuz nasil diye annesi babasi kardesi hala teyze bi allahin kulu aramadi o taraftan beni. Bende esime kizdim yemin ettim merak edip aramadilar bu cocugu gostermiycem diye. Basta gostermedim resmini filan attirmadim esime bahane uydurdu esim hep sorduklarinda. Suan 50 gunluk dun goruntulu konusurken gosterdi diger kizimla zaten konusuyolardi ama bebegide gosterdi sinirlendim ama bi yandan da ailesi diyorum. Ama bi yandan zoruma gidiyo beni yok sayiyolar esimle cocuklarimla iyiler beni hep disliyorlar sanki ben kotu bisey yaptimda onlara k.pederim kufur etti agzina geleni saydi bosatcam seni kapanmazsan dedi bende sadece senin lafinla bosuycaksa hic durmasin kurtulurum dedim benim hataima karisamazsiniz siz evim yolum ayri dedim bu kadar. Simdi sorum cocugu gostermeli miyim sizce hic istemesemde sevdiklerine inanmiyorum lafta seviyolar cunku riskliyken hic merak edip sormadilar ve ilk haberi verdigimizde de kaynanam kizdi niye yaptiniz vs diye. Gostermesem mi gostersemmi. Uzun oldu ama icimi dokmem lazimdi fikre ihtiyacim var.
1,493,927 soru
24,407,746 cevap
350,669 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın