0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Kızım ben wc gittiğimde hep arkamdan ağlar gelir beni çoğu zaman gördü yani ben de aşıladım kaka yapıyorum çiş yapıyorum falan dedim hep. Normalde hadi gel sen de yap dediğimde kaçardı dün bu klozet aparatları var ya çocuklar için onu koydum gel bak korkma dedim oturmak istedi ben de bezini çıkarıp oturttum öyle biraz takıldı bitti falan dedi güya sifonu çekti ellerini yukarı neyse sonra gece yatmadan bezini değiştirecektim elimden tutup wc götürdü tekrar oturmak istedi ben de oturttum ama bir şey yapmıyor öyle sadece oturuyor ben de düşündüm ki en azından tuvaletten korkmaz korkusunu yener. Sizce kötü mü yapıyorum sonuçta tekrar bez bağlıyorum ya kötü mü yapıyorum. İki yaşında olacak aralıkta. 

5 Cevaplar

0 oy
(5,821 puan) tarafından
Ayy ne güzel yaaa. Biz 27 aylığız tuvalet aparatını yerleştirip sifon basma aşamasındayız  asla aparatin üzerine oturmuyor.
(758 puan) tarafından
Sen de yanında götür canım
(5,821 puan) tarafından
Götürüyorum ama nedense istemiyor aparata oturmak.  Ben de çok üstüne gitmiyorum açıkçası. Zaten hayatının sonuna kadar tuvalete gidecek 3 5 Ayla yarışamam diyorum.
(758 puan) tarafından
Bence de zorlama canım korksa daha fena
-Reklam-
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Bence çok mantıklı zamanla oraya tuvaletini yapmayı öğrenir.. Tuvalet korkusunu yenmişsin bikaç gün sonra bezini açıp tuvaletin gelince söyle demeyi deneyebilirsin
(758 puan) tarafından
Söylüyorum canım ama bence hala idrak edeyor çişinin geldiğini
(6,078 puan) tarafından
Tuvalete kadar tutmayı daha beceremiyor olabilir bence yavaş yavaş bunu aşarsınız oturması bile ilerleme çocukların çoğu tuvalet yaşı gelince kaçıyor :)
(758 puan) tarafından
Olabilir canım evet
0 oy
tarafından
Benimki 25 aylık üç gündür lazımlığa çiş yapıyor klozete döküp sifonu çekip bay bay yapıyor. Ama makatında çatlak var tamamen düzelince başlıycam egitime
(758 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(14,260 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle ve bence iyi bir şey en azından korkmuyorlar bunun normal bir durum olduğunu öğreniyorlar 19 aylık şuan yaza doğru başlamayı düşünüyorum bende 
(758 puan) tarafından
Maşallah canım baya da ufak
(14,260 puan) tarafından
Aileme kalsa geç kalmışım
(758 puan) tarafından
Yok artık
0 oy
(54,530 puan) tarafından
maşallah gözümde canlandi cimcime sen basla o zaman canim kolay alışır ilk uc gün kötü geciyo
(758 puan) tarafından
Başlarsam alıştırma külodu alırım
(54,530 puan) tarafından
rahat olmadi o bende bes alti tane aldim cisini yapinca yine tasiyo kacirmalar icin o. ben alt acma örtüsü aldim kanepe örtülerinin altina koydum bide oturdugu yere kuzum kendiai cekiyodu altina ☺️☺️☺️ bide oyun hamuru aldim saga sola gitmesin diye oynarken oturdugu yere kaciriyodu ☺️ o ortuler cok isime yaradı gecede altina koyuyorum
(758 puan) tarafından
Çok mantıklı canım ama ben biraz daha bekleyeyim yani içimden bir his öyle söylüyor
(54,530 puan) tarafından
annenin hazir olmasi daha onemli zatenm ben 23 ayliken denedim baktim kendim hazir degilim 32 aylikken basladik tekrardan şimdi ogrendi şükür kacamaklar oluyo arada
(758 puan) tarafından
Şükür canım darısı başımıza

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (6,589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 290 göst.
+2 oy
2 cevap 159 göst.
+3 oy
6 cevap 378 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nefes1 (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,366 soru

24,459,398 cevap

354,527 kullanıcı

...