0 oy
1,328 göst.
Aile kategorisinde (384 puan) tarafından
Annemlere gidince kayınpederi ariyom iznin varmı gidim diye eşim hiç ses etmez sadece babama söyle der bu zamana kadar hep evet dedi kayinpeder bu seferde sürat yaptı neye gidiyon hergun hergun bende 1buçuk ay önce gittim dedim tersledim annem babam günümü var dedim ikidir onun bunun hatrı için gönderiyorum diyosun dedim insanın babasinin evine gitmesi için birinin hatrimi olur dedim sinirlendim hiç sesini etmedi gerçekten gına geldi ya hem izin aliyorum hemde kalk sen bana bu kelimeyi söyle annemler istanbulda ben kocaelide oturuyom eşim bırakıyo beni 

69 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nie izin alıyodunki çocukmusyn sen , eşine ben gidiyorm de git . Eşinden bile izin alma annene gidiyosn annene
-Reklam-
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Eşinde kusura bakma ya nasıl bı karakter var onun bı ağırlığı yokmu arkadaşım gidip kayinpederinden izin alıyorsun
0 oy
(573 puan) tarafından
Aynı evdeysen sorarsın ama ayrı evde kime ne kaynanamla oturuyorum eşime sorarım kaynanamın sadece haberi olur sen kayın babanla evli değilsin ki o karissin bu duruma eşine kusura bakma kızdım 
0 oy
tarafından
Eşim 24 ben 18 bile deyildiik evlendiğimdee aynı evde kaliyoduk babamlara gidicektim kaynanam kavga çıkardı aklınca gotmicek diye eşim siz ne hakla karisiyonuz benim karım benim diye bağırdı o oldu şimdi 22 yıllık evliyim onlara kalsa bakkala giderken izin alcaktik iş esinde bitiyo canım bı ayar ver sen onaaa
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Gerçekten ilişkilerinizi bu duruma nasıl getiriyorsunuz anlayamıyorum, aileye gitmek için kocanızdan bile izin almanıza gerek yokken kayınpeder kim oluyor ya. Arkadaşlar biraz silkelenin kendinize gelin, normalmi sizce bu davranışlar? siz kaç yaşına gelmiş bi bireysiniz neden başkalarının izni olmadan hareket edemiyorsunuz. Kadınlar olarak biraz toparlanın bu nedir böyle 
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kocam izin verdikten sonra kimseye laf düşmez o kim oluyor ki 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,031 göst.
13 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Simgelii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,074 göst.