+1 oy
672 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce eşimle başka bir ilden araba almak için yola çıktık. Giderken ben kayınvalidemi arayıp bir isteğin var mı oralardan dedim ve Allah ısmarladık ettim yola çıkacağız diye. Sonra arabamızı aldık k .Validem ne hayırlı olsun demedi ne de hiç aramadı beni. Eşimi aradı genelde ama sadece kendi işlerini görmesi için aradı hayırlı olsun falan hiç demedi. İlk arabamız daha bekledim açıkçası Bende sinirlendim beni dikkate almıyor diye ve mesafeli olup görüşmeme kararı aldım. Fikir verir misiniz? 

16 Cevaplar

+1 oy
(14,873 puan) tarafından
Belki öyle denk gelmiştir 
tarafından
Niye öyle denk gelsin ki 30 sn bile almaz öyle değil mi
(14,873 puan) tarafından
Kendj acimdan baktım
Esim konuşurken mesela ben alırım.anne diye lafa girerim be konuşurum aradaki samimiyetten ötürü öyle denm gelmiştir dedim.
tarafından
Yok bizde ki durum öyle değil zannetmiyorum. Daha yeni 4 aylık evliyim. Samimiyetimiz henüz yok ama kendi üzerime düşen herşeyi yaparım. Şimdi onun böyle davranması soğuttu beni.
-Reklam-
0 oy
(146,056 puan) tarafından
kiskanclik demede umursamiyo de  bence takmiyo
tarafından
Bence de umursamıyor ve takmıyor. Ve bende artık ona göre mesafemi koruyacağım.
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Eşine demiş ya niye ayrıca seni arasın ki. Ha sen,.ha esin ne farkeder.
tarafından
Normalde başkasına çok ince düşündür kendisi ama dediğim gibi ne bana ne eşime hiç demedi bile. Ayrıca eşime demesiyle bana demesi bir mi sizce yani sonuçta çıkmadan ben aradım bir isteğin var mı diye.
(7,120 puan) tarafından
Bilmiyorum ben mi çok rahatım ama böyle seylere takılan biri değilim. Aramış, aramamış hiç önemli değil benim için. Ayrıca neden kiskansin ki, sonuçta oglu mal sahibi oluyor.  Aranizda ki ilişkiyi bilmeden birşey demek dogru olmaz.
tarafından
Dediğim gibi kayınvalidem kendisi için bu tür şeylere önem verir. Ama ben de önem veriyorum. Bu bir nezakettir bence. Benim annem babam ya da Kayınpederim bizden daha çok mutlu olup belli ettiler. K. Validemin böyle davranması dikkatimi çekti
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Çok takmamis belli ki görüşmeme değil de bı görünce lafını söylersin bı hayırlı olsun demedin diye
tarafından
Bir yanım söyle diyor ama diğer yanımda sen de onu umursama görüşme olsun bitsin diyor.
(14,937 puan) tarafından
Görüşme ne zamana kadar sürer bilemem
tarafından
Bende bilmiyorum ama bu konulara önem veriyorum. Haksız mıyım sizce
0 oy
tarafından

Bizimkide biz  aldığımızda  bekar kaynimi fisfiklayip biz daha guzelini alalim demisti hic unutmam:D

Sanki kocam kimseeee....

tarafından
Allah iyi etsin:/
tarafından
Aman uzak etsin de☺️
0 oy
(29 puan) tarafından
Bi anne olarak çok saçma davranış bence demesi gerek eşinin tepkisi ne peki
tarafından
Ben gitmeyeceğim zaten. Eşim giderse de kendisi bilir. Ayrıca biz yıllarca gütmesekte o niye gelmiyorsunuz demez bize:)
(29 puan) tarafından
Amanıı o nasıl anne ya o zaman ummayında küsmeyin de valla :D kadının evlatdan haberi yok bana kalırsa bizim kaynana ölür çocuklarına sinir bozucu derecede
tarafından
Benim ailemde bize karşı öyledir. Ama kayınvalidem öyle değildir onun hayatında öncelikli insanlar var ve onların dışında ki insanları umursamaz Kayınpederimi bile.
(29 puan) tarafından
Töbe töbe evlatdan önce kim gelir ki o nasıl kadın mış öyle ya şaştım :) ama iyi boşver ya öbür türlüsü çok zor valla amannn
tarafından
Bir yandan iyi çok karışma falan durumu yok ama diğer yandan da neden böyle yaptığını merak ediyorum açıkçası. Onun dışında memnunun bu durumdan.
0 oy
(14,424 puan) tarafından

İnsan evladının mal sahibi olmasına mutlu olur ama

Eşin ne diyo 

Bi lafını sokarsın artık görüncede demezse :dizzy:

tarafından
Ya açıkça söyleriz ya da biz de onu dikkate almaz umursamayız.
0 oy
tarafından
Bizde ev aldığımızda kredi çok çekmesin diye annem borç olarak 100g altın 8 cumhuriyet verdi. Kayınvalidem oğlumu dünya borca soktunuz bir ev derdi tutturdu Aslı dedi.
tarafından
Bizde eşit miktarda ücretini koyduk eşimle öyle aldık arabayı. Yani yarısını takılardan yarısını da ben hesabımdan ödedim. Öyle birşey diyemez bize. Bence bizde durum farklı biraz ama konu aynı diyebiliriz
tarafından
Kuzum dert mal edilirken 1 TL dahi vermedikleri için bu dertleri. Mahçup olmadan kendilerini haklı görüyor onlar.
Senin kayınvaliden de ona sorup istişare etmeden kendi kafanıza göre aldınız diye bozulmuştur.
tarafından
Arabayı niye ona soralım ki canım. Biz kayınpedirme sorduk fikir aldık hatta bize eşlik bile etti. Kayınvalidemi ne ilgilendirir ki. Hadi eşim demedi diye tirpli ama ben giderken açıp Allah ısmarladık ettim. Üstelik eşimi kendi işleri için aradı ama beni hiç aramadı bile.
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Bunun için neden takıldınız ki böyle her şeyi kafaya taka taka hasta olursunuz, hiç umrumda olmazdı benim 
tarafından
Çünkü kendisi için böyle şeylerin bir değer vermek olduğunu bize ima edip bizden bekleyip kendisinin bize umursamaz olduğu için beni rahatsız ediyor.
(5,142 puan) tarafından
Demek ki sözleriyle icraatleri bir değilmiş siz bunun farkına vardığınıza göre artık ona göre davranır ve yaptıklarını umursamazsınız. Çünkü sinirlenmeniz ve kafanıza takmanızın zararı size onun umrunda bile değil demek ki.
0 oy
tarafından
Evet evet tamda dediğin gibi kıskançlık
0 oy
(43 puan) tarafından
Canım en güzelini yapmışsınız keşke benimkide öyle olsa valla arayıp rahatsız edip başına sarmaktansa sen mesafeni koy tenezzül etme gül ve geç emin ol bazı insanların yokluklaej daha iyi vaar oldukları zaman sadece insana negatiflik saçan modunu düşüren insanlar olmasın hayatında tadın kaçmasın
0 oy
(59 puan) tarafından
Evet mesafeli olup gorusmemek için harika bir sebep
0 oy
(3,092 puan) tarafından
Biz araba aldık bir oğluna hayirli olsun dedi. Ben de çalışıyorum o araba en cok benim sayemde alındı ben çalışmasam 10 yıl daha beklerdik araba almaya. Neyse çalışmıyor olsam da sonucta aile bütçesi bu hayirli bir güle kullanın demek zor değil. Ama ben de lafımı soktum anlayana tabiii
0 oy
tarafından

Dur kuzum.daha 4 aylık evlisin hemen kaynana tavır alma nedir. 

Belki oğluna demistir veya gorunce diyecektir. Kavgalar aramaya bahaneler bulmayın. Siz artik ailesiniz. 

0 oy
(337 puan) tarafından
Canim benim kaynanam evime gelir önüne koydugum yemeğe bile eline sağlık demez  hatta onceleri daha samimiyken kulp bulurdu aci derdi oksururdu yok eski yok şöyle boyle simdi mesafemi koydum cok fazla bir arada bulunmuyorum yani çok bisey beklememek lazim ne de olsa ben kaynanamin kumasiyim :D
(337 puan) tarafından
Aa bide bizimki gösterisi çok sever bizde araba degistirmeyi dusundugumuzde jeep alin diyodu hey yavrum hey jeep i kim bulmus biz kaybedelim :D bide kaynimlar da yeni evli takilarini altin para vs bilezik yapmis bana diyo ki kaynanam düğünden sonra daha üstüne 2 tane kalin bilezik yapmislar ee dedim anne taki paralarıyla birlestirmislerdir bizde oyle yapmistik bide kaynimlar icin 100 bin tl lik arba alcaklar siz  kaclik alcaniz demisti bizi birbirimizle kiskandirmaya calisiyo ama benim kayanana kiskanc ben bu tuzaklara dusmem eltim cok iyidir sagolsun
tarafından
Benim şu an aramda dağlar kadar mesafe var zaten. Öyle çok samimi olmadık hiç çünkü işine geldiği gibi davranıp kendi menfaatini düşünen bir kadın o yüzden merhabadan öteye gitmedim hiç canım.
(337 puan) tarafından
En güzeli valla keske en basta bende oyle yapsaydim
0 oy
(41 puan) tarafından
Ya bırak arayıp sormasın kaynana..derdin ne? Kurtulduguna bak. Sende arama..sen ona değil o sana muhtaç 
tarafından
Aşkım bütün eski postları hortlatiyorsun, tarihlere bak istersen bı yorum yaparken
(41 puan) tarafından
Aaaa unuttum konununda hortladigini
tarafından
Eski pist olunca yorum yapınca ana sayfaya geliyor canım

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,639 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubra_06 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy