0 oy
695 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar... Hamileliyin  sonlarına doğru  ilişki çokmu önəmlidir???  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hareket daha çok önemli hastaneden çıktım acilmam vard i ama ilerlemiyor dj ebeler de çivit yüzünden yataktan kalmama izin vermiyordu imza attım ebe dediki hareket et suyum önce kötü olaylar yüzünden gelmişti suyun sınırda az ağrı hisedersen bile mutlaka gel ı bol bol hareket ettim ev temizledim felan 2.gun gece doğuma gittim :)
(2,061 puan) tarafından
Sen nerdesin yorumları güzel abla kaç gündür yoksun,nasilsin napiyorsun
tarafından
Bebekten çok sık giremiyorum kuzum iyi bebisle ugrasiyorm sen nasılsın
(2,061 puan) tarafından
Biz de iyiyiz elhamdulillah ugrasiyorz
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Çokta önemli değil abartisiz olduğu sürece

Merdiven inip çikman yürüyüş yapman son günler hurma yemen bool su tüketmen daha önemli
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Alakasi yok bence öneriyorlar ama etki etmiyo hic bi şey covuk yine doğacağı vakit doguyo.
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Yooo ne alaka, kim dedi ki böyle birseyi. 
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Dogumu tetikliyormus. 38. Haftadan sonra sıklaştırabilirsiniz
0 oy
tarafından

Ne açıdan önemini soruyorsun ? Doğumun kolay olması icin soruyorsan bı etkisi olmaz bence onun için en baştan düzenli egzersiz yapmak daha etkilidir

0 oy
(1,581 puan) tarafından
Bana 36 ya kadar serbest demişti doktorum. Öyle olsa devam edebilirsin derdi. 
0 oy
(353 puan) tarafından
Erkek spermi deki bı hormon doğumu tetikleyip açılmayı kolaylaştırıyor dedi ebem ama ben 38 haftalığım ve yaklaşık bir haftadır ilişki sırasında çok canım yanıyor bı değişik olmuş orası
0 oy
(637 puan) tarafından
Sorma sorma bebemin doğmasına 1 hafta vardı ama doktor 2 haftada bekleyebiliriz bebeğin aşağı inmemiş dedi. Ben de internetten araştırıyom. Sperm doğumu kolaylaştırır diye. Eşimle birlikte olduk. Sabaha karşı suyum geldi hiçbir belirti yokken. Ara sıra sancım geliyodu. 7de hastaneye yattım. Akşam 9a kadar doğuramadm sancılandm. 9da sezeryan oldum. O cinsel ilişki o sperm yaktı beni :) eşim hala der sen yap dedin ben yaptım çocuk erken oldu diye :) 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 307 göst.
0 oy
4 cevap 445 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Micky (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 431 göst.
0 oy
8 cevap 356 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mesude (2,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler