Dün kuzenim bana geldi oğluyla birlikte. 5 yaşında oğlu kreşe gidiyor. Neyse kızın resimlerde toplu duruyor zayif geldi gözüme sana 6 aylıkken resim atmıştım kız 1 hafta sonra 9 aylık olacak dedim. Diş çıkardığı için ve çok hareketli istahida yok dişten dolayı dedim. Ayy ben neler çektim diş çıktığında. Oğlu camdan ağzını aciyormus ağzının içi yaniyormus. Bende dedim kii senin oğlun 9 ayliktan büyüktü demekki cama gidip ağzını açtığına göre. Yürüyor demekki. Yok 9 aylıktı herşeyi anlıyordu diyor. Bence yalan söylüyor. 9 aylık bebek dişi acıyor diye ağzını camdan açmaz bana göre . Sizce de öyle değil mi ben mi yaniliyorun. Benim oğlum 9 aylıkken burnun nerde diyordm gösteriyordu gözün nerde diyordum gösteriyordu senin kızın niye gostermiyor niye ogretmedin dedi . Açıkçası böyle konuşması sinirlerimi bozdu. 9 aylık bebeğe yuklenmem sonuçta yeni yeni emeklemeye başladı etrafı merak ediyor. Ben şarkı türkü oyunlar oynatiyorum. Erken olduğunu düşünüyorum daha. Sanki benim kızım burnu nerde diyince göstermiyor diye yada camdan ağzını açmıyor diye küçümser gibi baktı. Kendi oğlunu övmeye gelmiş belli kii. Kafaya taktiğm konu şu dedikleri doğru olabilir mi ? Şimdiden öğretmem gerekirken ben geç mi kaldım ? Yani kızımla yeteri kadar ilgilenmiyormuyum ?
Doğar doğmaz okula başladı teyzesi diyeydin
1,493,297 soru
24,399,317 cevap
349,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın