0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (4,691 puan) tarafından
tarafından kapalı

Bu sitede çok klavye delikanlılığı yapılıyor, kurallar ihlal edilmemesine rağmen boş yere uyarı veriliyor ve postlar boşu boşuna kapanıyor bazen. Birini uyarayım derken kalp kırılabiliyor. Neden? Kişi kendi egosunu tatmin etsin diye. O da nasıl oluyorsa artık. Kibir, insanda huzur bırakmaz. Inanın bana içinde boğulursunuz, aynı kıskançlık gibi. Evinizde huzurunuz yoksa gelip sinirinizi bu platformdan çıkarmayın. 

Siz zannediyor musunuz ki sosyal medya'da hak geçmiyor? Belki inançlı insanlar olmayabilir aramızda ama gördüğüm kadarıyla buradaki çoğu üyenin inancı var. Yazdığımız her şeyden sorumluyuz.  

O yüzden birine tavsiye verecekseniz güzel söz kullanmaya dikkat etmenizde fayda var. Kul hakkı öyle bir şeydir ki, şehit olan bile üzerinde kul hakkı varsa Allah diğer günahlarını affettiği halde kul hakkını affetmez. 

Allah, Hz. Musa ve Hz. Haruna tebliğ görevi verirken, Firavun'a bile yumuşak söz söyleyin diye emir buyurdu. Peki biz kimiz? 

Peygamber efendimiz aleyhisselamı Allah bu ayet ile övdü "Allah'ın bir rahmet eseridir ki, sen onlara yumuşak davrandın. Eğer sen huysuz, katı kalpli birisi olsaydın muhakkak onlar senin etrafından dağılıp giderlerdi." 

Birini tabii ki uyarabilirsiniz, tabii ki tavsiye verebilirsiniz, tabii ki birine davranışının yanlış olduğunu anlatabilirsiniz, ama üslûp denen bir şey var, buna dikkat etseniz iki tarafın huzuru için daha iyi olmaz mı? Inanın sinir, kibir, kıskançlık gibi huylar kalbinize yük olur. 

Bakın, ben bu siteyi kafama takmıyorum, hatta haksız yere bana uyarı verilirse ti'ye alırım, yüzünü bir daha görmeyeceğim kişiler için kafama takmaya hiç lüzum yok diye düşünüyorum ama burada hassas kişiler veya hassas bir dönemden geçen arkadaşlarımız olabiliyor.  Belki sizin sert ve kaba sözleriniz yüzünüzden kalpleri kırılacak. Peki siz yüzünü bile görmediğiniz birinden nasıl helallik almayı düşünüyorsunuz? 

notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız okumaya üşendim valla :D
(4,691 puan) tarafından
Sen bilirsin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahhhh kuzum ahhh Allah razı olsun bende anlamadim vallahi bu ne böyle 
(25,214 puan) tarafından
Post kapandı buraya yazayım.
Post sahibi seni hiç unutmıcam çok haklısın...
(4,691 puan) tarafından
Bir söz vardır "herkes kendi sayfasını istediği gibi doldurur" diye. Artık canları nasıl isterse kuzum.
Allah senden de razı olsun. ❤️
(4,691 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
tarafından
Vallahi kuzum sayfanın dolması pek önemli değil önemli olan karşıdaki insani düşünmek burda bir laf atarlar ortaya hemen artilamaya başlarlar sanki artı alırken başları göğe eriyor yaa Allah akıl fikir versin inşallah
(4,691 puan) tarafından
Ne diyeyim kuzum, amiin.
tarafından
Post kapandığı için hülyamın yorumuna yazayım ☺️
Geçen bir post açtım kendini bilmez üç beş leş kargası üşüştü ne kadar çirkin yorum yaptılar umursamadım cevap bile vermedim. İnsanlar kendini bişey sanat olmuş oysaki ciddiye alıp cvp bile vermiyorum çoğuna. Boşver cnm ❤️ ben elimden geldiğince güzel yaklasiyorum nazik oluyorum kalp güler yüz ekliyorum sözlerimi seçerek yazıyorum ona rağmen kötü geliyolar. Herkesin kendi karekteri kendilerini rezil ediyolar başka bisey yok❤️☺️
tarafından
Haticemmmm balım keşke herkes böyle olsa bende gördüm o postunu şımarıklık demişlerdi ayyy ne diyeyim bacım evde kedi burda aslan oluyorlar vallahi eşlerine güçleri yetmiyor gelip burda iclerini boşaltiyorlar bacım ne diyelim
tarafından
Bacım o en masumu daha başka neler yazıldı bir bilsen.
tarafından
Anammmm görmedim daha yaa Allaha havale et bosver bacikommm Rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Post kapanmış şuracığa bende ilişeyim
Bu postta hakaret yok tahrik yok içinden geçenleri gayet guzel bir dille anlatmış arkadaş her kelimesinede sonuna kadar hak veriyorum
Hep bende soyluyorum evde pis diyemiyorlar ama burada bir atar bir gider yüzyüze gelse iki kelime edemez o ayrı
Haticenin postuna bende yazmıştım kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar noldu onlar hani kocalarını aşıyor kesiyor en ufak hatada kapıya koyuyorlardı zor bi bebekle uğraşan annenin duygularını anlamayacak kadarlar işte ozellikle kalp kırmak için girdiklerinde eminim birde parasıyla kendini adam edenler var onlarda ayrı
tarafından
Ayyy esrammm ağzına parmaklarına sağlık kuzum ❤❤❤
tarafından
Aynen öyle kuzum esram valla iyice bozdular burayı pek muhattap olmuyorum tanıdığım sevdiğim kişiler var yoksa durulacak yer değil❤️
tarafından
Hülyam ❤️❣️❣️
Az kaldı kuzum bende silcem Hatice valla çekilmiyor bazıları artık
tarafından
Hülya benim postu okusaydin ağzın açık kalırdı terbiyesiz hadsiz çapsız çok bacım burda
tarafından
Ohoooo bende geçen son anda geri vazgeçtim kuzular boşverin yaa gerek yok gitmeye gidersek bazıları rahatlar onun için burda durup onlara gülmek en iyisi rn güzeli
tarafından
Esram aynen öyle kuzum ❤️ hiç arkadaşım yok o yüzden sıkılıyorum birde demir çok zor kafa dağıtmak için giriyorum☺️ yoksa kaç kez gittim ama geri geldim.
tarafından
Al benden de o kadar haticemmmmm ❤❤❤ yoksa sizin gibi güzel bacıları nasıl bırakıp gideyim
tarafından
Hülyam ❤️☺️
tarafından
Muhattap olmamaya dikkat ediyorum zaten birde kendilerine bakmadan bana gösteriş yapıyorsun demeleri yokmu
tarafından
Sende daha çok yap balım sana her şey yakışır ❤❤
tarafından
Benim yaşam stilim bu sizde olmadığı için gösteriş olarak görüyor olabilirsiniz deseydin kuzum:))))
tarafından
Hiç uğraşamam valla hepsini atsam yarilirlar sırf konuşmasınlar diye doğum günümde hediyemi bile atmadım kuzum
tarafından
Puhahahaaaaa keşke atsaydın kız daha çok yarılırlardi belki :-)
tarafından
Valla cnm ağzı olan konuşuyor boşver herkes iğne alsa atıyo biz bişey paylaşsak dolusuyolar hemen. Üstelik 1.5 yıldır burdayım hiç görmediğim tanımadığım kişiler dolusuyo postuma :))))
tarafından
Bu post niye kapanmis anlamadim  hakaret yok tahrik yok .
Hülyanın yoruma iliseyim bende burda
tarafından
Kuzum geçen ben bir şey paylaştım anammm biri çıktı niye paylaşıyorsun işte canı çeken olur wiiii dedimki Allah için siz reklamlarda görmüyor musunuz ya da dışarıda çarşıda pazarda gözünüz kapalı mı geziyorsunuz baktim dedi ki canım şaka yaptım niye sinirlendin hemen allahim dedim bunlar sayı ile geliyorlar Nalet şeytana dedim yazmadım birdaha bacım böyle cins insanlar var işte
tarafından
Baya oldu ama yumurtalı ekmek paylaştım diye  linç yemiştim ben burda :D
tarafından
Ahahhaha sizin gene iyi ben ev terliği yüzünden linç yedim onuda aserdiler zaar ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Buket cnm sessiz tayfaya linç geliyo genelde ben bunu anladım :))) çok linç yiyen biri olarak :)))
tarafından
Amannnnn boşverin artık kuzular inanın öyleleri burda sinirlerini boşaltmaya geliyorlar bende artık gülüyorum geçiyorum sakın öyleleri için gitmeyelim meydani onlara bırakmayalım:-)))))
(4,691 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın teker teker yazamıyorum. Hepinize katılıyorum :D
tarafından
Cansin cannnnn ❤❤❤❤❤
(4,691 puan) tarafından
Yaa sende öylesin canım benim ❤️❤️❤️❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 476 göst.
1 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu
+2 oy
93 cevap 1,217 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde I am a mother (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevinc1990 (3 puan) tarafından soruldu

408,273 soru

12,264,309 cevap

37,419 kullanıcı

Kategoriler