0 oy
300 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (524 puan) tarafından
Kızlar göbek bölgesine bölgesel incelme yaptıranlar var mı faydası oluyor mu yani göbeğiniz gitti mi bn doğum yapalı 1.5 sene oldu hala sanki dogurmamis gibi göbeğim var diyet yaptım baya kilo verdim ama göbeğim hep aynı kaldı bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz ve nerelerde yaptirmaliyiz

3 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Spor karın için sadece yapılan hareketleri yap şuan bende sanki doğurma İl gibiyim
(524 puan) tarafından
Yaptım cnm hem diyet hem spor üstelik emziriyorum da ama hala ilk gün ki gibi duruyor göbeğim
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Cnm korse takip yürüyüş yaptım vücut kaslarım isindigi için yürüyüşün arkasından da bölgesel incelme hareketleri yaptım göbek, simitler gitmişti. Benim toplam tüm bölge 50 cm incelmistim kilo verme sürecinde 8 ay gibi sürede diyet yapmadım ama yememe dikkat ederek vermiştim kiloyu ama sikilastigim belli oluyordu
(121 puan) tarafından
Aynen cnm
(2,061 puan) tarafından
Peki sen kaç kiloydun ve kaça düştün
(2,061 puan) tarafından
Ve bir tane daha link bırakıyorum onada bakarmisin bu sıkılaştirici taytmi daha iyi yoksa korse mi https://www.pazarium.com.tr/formactive-siyah-yuksek-bel-korse-tayt
(121 puan) tarafından
İlk gebeligimde 20 kilo almıştım doğumdan sonra normal doğum yaptım çok fazla dikişim vardı tuvalet korkusundan katı hiç beslenmedim meyve ve sulu yemeklerle 40im çıkmadan 15 kiloyu vermiştim kalan 5 kiloyu bı turlu veremedim iyileşince salmistim birde emzirince herşeyi canım cekerdi bunyemde alışık hemen almaya kızımı sütten kestim diyete başladım. Diyet dediğimde kalori takibi yaptım kendime playstoryde diyetkolik dıe uygulama var orda neyi ne kadar yediğimin miktarı kalorisi yazıyordu ona göre uydum hergun yürüyüş yaptım ilk zmnlar yarım saat yürüdüm sonra attırdım 1.5 saat yürümeye başladım hergun olmadığı zmnlarda oluyordu bebeğim küçüktü yoruluyordum bazen ama hırs yapmıştım eşimden dolayı. Hem yürüyüş hem bölgesel egzersizler yaptım kızımda benimle oyun oynadigimizi sanardi oda yapardı :). 8 ayda 15 kilo verdim ve 50 cm tüm bölge incelmisti. Dediğim uygulamaya hepsini kaydetmiştim.75 kiloydum 60a düşmüştüm. Keşke dedim emzirirken dikkat etseymisim biraz ozmn daha rahat verirdim belki.
(121 puan) tarafından
Tayt kullanmadım cnm ama faydası oluyordur elbette o konuda yanlış bilgilendirmek istemem
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Ya ablam gidiyo yeni başladı oda bölgesel incelme ama zamanla fark olur heralde diyetle destekliyo diyetisyene de gidiyo   bi kere demiş hani bölgesel incelmeyi  sıklaştırsak  diyeti kessek gibilerine doktor da demiş önemli olan diyetle bir bölgesel incelme olup incelme.  Yani demem o bende istiyorum bölgesel incelmeyi  ama diyette yapmak lazım işte o da bana gelmiyo yapamıyorum maalesef 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 288 göst.
21 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 155 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 344 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 520 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,993 soru

24,408,663 cevap

350,739 kullanıcı

...