5 yil once babamla sıkıntılarım vardi suanki esim o zaman ki sevgilim onu sığınak olarak gördüm sanki çıkış kapısı gibi annem babam olmaz desede 18 yaşında kaçtım evlendim Allah razi olsun arkamda durdu ikiside asla evlatliktan cikarmadilar ordan bile bana baktilar ama bazi sikintilar vardı babamla çocuklukta aşık oldugum adam bize hayati hep dar ederdi yinede hic suclamazdim onu taki akillanip herşeyi gorene kadar sonra sogudum bir anda eskisi gibi olmadi sohbetimiz hiç simdi 36 gündür yok kanser hastasi oldu 45 gun icinde kaybettik geçen 5 yila bakinca oyle pişmanım ki keske hep eskisi gibi olsaydikta sesini duysaydim kokusunu alsaydim diyorum en kötü baba bile babasız kalmaktan iyiymis hic kötü baba olmadı diyorum simdi ama is isten coktan geçti acısı oyle zorki bir agirlik var hic gitmeyecek gibi aglasanda sizlasanda ne giden geliyor ne acı bitiyor siz siz olun yasarken kiymetlerini bilin öldükten sonra ne hissetseniz bos oluyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
Mekânı cennet olsun inşallah. Ben de annesizligi iyi bilirim Allah kimseyi anne babasız bırakmasın. Ne kadar kötü de olsalar ailen bambaşka...
Allah nur içinde yatirsin başınız sağolsun canım çok zor çok bende yeni kaybettim cildirmak uzereyim artik evi burasi;(
Allah rahmet eylesin cnm.mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun
1,498,653 soru
24,480,183 cevap
356,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın