0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğinizle uzun yola gittiniz mi biraz korkuyorum ağlarsa insanlar rahatsız olur diye nelere dikkat etmeliyim rahat olması için neler yapmalıyım 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Otobüs le mi kuzum? Küçük daha muhtemelen uzun süre uyur çift koltuk alırsan rahat edersin hep kucağında olursa terler bunalır
tarafından
Otobüsle evet evde çok uyuyan bir bebek değil malesef kolik herkes otobüste uyur diyor öyle umut ediyorum. Çok ağlarda rahatsizlik verir yolculara diye endişeleniyorum
tarafından
Ben 2 aylıkken kendi şahsi arabamizla yaptım yolculuğu 10 saat bana 3 gün gibi geldi çok ağladı tövbe etttin bir daha küçükken çıkmayacağım diye arabada uyur derler ama uyumuyorlar ben inanmıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Tek mi gidiyorsun uyku biraz senin için problemli olur ben öyle uyuyamazdım otobüste sanırım diğer türlü yanındaki koltuğu da al mutlaka ama saatte bir pusetten çıkar hareket ettir uzun süre pusette yatması doğru değil diye hatırlıyorum 
0 oy
tarafından
Eltim 7 yıl önce 20 günlük bebesiyle 27 saat yolculuk yaptı halada anlatunca stres oluyo kadın çok zor geçmiş 
0 oy
(204 puan) tarafından
Ay iyi cesaret canım ben yapamazdım yapmazdım mecbur değilsem Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Ben gitmen şahsen 
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Çok zorrrr:'(....

0 oy
(4,585 puan) tarafından
Abow duyunca bile tüylerim dikildi ben 6 aylık çocukla bide kendi arabamizla gittik 5 saat geçmek bilmedi asla cesaret edemem vallahi ama.benim bacılar geziyor vallahi hemde zor çocuklar bizim çocuklar sabrederim dersen gidersin çocuk sonuçta kim ne diyebilir ki bilerek aglatmiyin ya ama canını sıkan birileri illa çıkar diye dusunuyorum
0 oy
(8,336 puan) tarafından
Zorunlu bir durum değilse çok zor olur bence. 1 yaşında kızım var onunla bile giderken endişeleniyorum
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eğer çok ağlıyorsa insanlar rahatsiz olur canım baya uzun yol çünkü kimseyi de rahatsız edip halka girme bebeğini tanırsın sen karar ver derim
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Valla bacım ben 2 buçuk aylıkken 3 saatlik yola gittim yol boyunca arabada full ağladı normalde arabada uyuyan çocuk uzun yolda çıldırmış gibi oldu nedenini hiç anlamadık sonra düzeldi ama inşallah seninki uyur
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bende 1 haftalık bebeğimle 5 saat yolculuk yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Zaten sürekli uyuyorlar emzir uyut emzir uyut
0 oy
(1,498 puan) tarafından
20 saat çok uzun canım yari yolda huysuzluk filan yaparsa zor olur senin için bir de kolikmis bence hiç gitme
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla gurbetteyiz bizde 2 kızım var 4 buçuk ve 2 buçuk yaşlarında. Onlarla bile zorlanıyorum özel araçla olmasına rağmen hep lanet ediyorum mecbur yine gidip geliyorum. Bebekken de çok gidip geldik aşırı zor otobüste özel araçta sıkıntılı. Ama özelde en azından istediğin an mola verebiliyosun daha konforlu vs

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,154 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
7 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 543 göst.
+3 oy
18 cevap 611 göst.
26 Mayıs 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Mine.16 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,437 soru

24,476,870 cevap

355,812 kullanıcı

...