0 oy
144 göst.
Aile kategorisinde (1,621 puan) tarafından
Kizlar 10 ayına 7 günü var özellikle 3 4 gündür sürekli ağlıyor yoruldum sürekli kucağımda karşıma oturtup oynatım diyorum topu kenara atıp gene kucağıma geliyor almasam çığlık çığlığa ağlıyor bu aylarda böyle mi oluyorlar dış değil onu biliyorum sırf kucağa gelmek için yapıyor dün gece 12 den 2 ye kadar 6  kere kalktı alıyorum emziriyorum emdiginden değil göğsümde uyuyor anca böyle mi gidecek düzelecek mi 

8 Cevaplar

0 oy
(1,621 puan) tarafından

Kizlar yorum yapacak kimse yok mu ya:'(

-Reklam-
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Bebeğim bugün 10 aylık oldu tam bizi anlatmışsın 
(1,621 puan) tarafından
Of kuzum ya hep mı böyle atak haftası hesapladım bugün 1. Günü diyor  inşallah duzelirler sizin atak zamanimi
0 oy
tarafından
Canım benim bebeğim 4 aylık ve hep öyle korkuyorum 1 yaşına kadar ağlar mı diye Allah yardımcımız olsun 
(1,621 puan) tarafından
Amin canım ya benimkinin ağlamasından çok hirsindan bagiriyo resmen artık akşamları tv nin tel in sesine dayanamıyorum en kisikta aciyorun
tarafından
Ay hele o bağırmalari yok mu hiç sinirleniyor musun ben bazen bebeğime sinirleniyorum sonra pişman oluyorum
(1,621 puan) tarafından
Artık oturup hirsimdan ağlıyorum daha sabah 15 dk ağladım çok yorucu
0 oy
(1,494 puan) tarafından
10aylik aynısı bende var usandirdi beni özelikle gece ya insan hiç yatmaz mi dakika başı uyaniyor
(1,621 puan) tarafından
Insallah duzelirler ya yeni mi basladi sizinde atak haftasi dogru mu acaba hesapladım biz atak haftasindaymisiz
(1,494 puan) tarafından
Benimki kacgune 11aylik olcak canım ama 10girdigimizden beri böyle ınslh duzelirler dediğin gibi
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Kızım 15 aylık hala ağlıyor nedenini bilmiyorum 
(1,621 puan) tarafından
Çok zor kuzum ya Allah yardımcın olsun inşallah düzelirler insan yıpranıyor gerçekten
(1,101 puan) tarafından
Amin canım gerçekten yıpranıyorum
0 oy
(14,586 puan) tarafından
Atak haftası felan olabilir canım 
(1,621 puan) tarafından
Atak haftasında görünüyor ama daha önce hiç böyle belirgin bi huysuzluk olmamıştı sanırım bu sefer ki ağır gececek
(14,586 puan) tarafından
Ah ah nice ataklar geçirecek daha dur ☺️
(1,621 puan) tarafından
Yok deme öyle kız valla gececegini düşünerek moral bulmam lazım:D
(14,586 puan) tarafından
Tecrübeyle sabit ☺️
0 oy
(143 puan) tarafından
11 aylık kızımı anlatmışsın doğduğundan beri hiç doğru düzgün uyuduğunu ve kucağımdan indiğini görmedim 
(1,621 puan) tarafından
Çok zor canım ya Allah yardımcın olsun benim 3 4 gündür böyle daraldim iyice
0 oy
(570 puan) tarafından
Ablamın kızıda 10 aylık aynısı ya valla sürekli kucak istiyor sürekli mızmız dişini çıkardı ama yine aynı  benim bebeğimde mi  böyle olcak diyorum bazen 5 aylık olcak benimki ablama diyorum bu niye bu kadar mızmız ablamda seninkini de göreceğiz inşallah seninki böyle olmaz diyor Kollarımız kopuyor artık 
(1,621 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum ya sürekli iş yaparken falan kucakta yemek yaparken indiriyorum geliyo bacagima yapisiyo
(570 puan) tarafından
Ablam ağladı artık gerçekten çünkü hiçbişeyden memnun olmuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 343 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poncikhanim (1,578 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (863 puan) tarafından soruldu

401,999 soru

12,034,546 cevap

36,262 kullanıcı

...