0 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından
kapalı
Kizlar 10 haftalik gebeyim ama mide bulantisi sadece sabahlari ve kasik karin agrisi cok cok nadir oluyor  acaba neden boyle
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hamile oldugun için tatlim
tarafından
Ayy yarapppimmmm
tarafından
Susammm bendende sana ++++++ veremiyom gitti puanciklarim
tarafından
Yok canım normal ama anormal derecede hissedersen git bulantısı bazı insanlarda her saat bazılarında sabah tek oluyor ilk gebeligimde sadece sabahı ikincide maşallah her vakit
(4,435 puan) tarafından
Minikanne nereye gitti kız puanların
tarafından
Hesabı kapattim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gayet normal. Hamileliğin ilk döneminde bunların olması. 22 haftadaki.hala bulanti kusma oluyor

(37 puan) tarafından
Anladim
0 oy
tarafından
Kasik agrisini hatirlamiyorumda mide bulantisi benimde sabahlari oluyodu ayiptr soylemesi azcik su geliyodu rahatliyodum sonra geciyodu bide koku hassasiyetinde oluyodu o kadar
(37 puan) tarafından
Anladimm  tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Hamile olduğun için olabilir mi 
(37 puan) tarafından
Olabilir olamaz demiyorum kasik karin agrisi olmuyor bende cok nadir dedim ilk gebeligm bazilari yaziyor ya kasik agrim cok filan die ondan sordum
tarafından
Canım her  hamilelik farklı oluyor 1.gebeliğim 4. Gebeliğime kadar çok farklı belirtiler yaşadim
(37 puan) tarafından
Bende o yuzden  sordum zaten ilk gebeligimde cok kotu olmustum mide bulantisi kasik filan dusuk yaptim bunda boyle birsey olmadi die bazen unutuyorum bile hamile oldugumu ondan
tarafından
Ben 3 hamileliğimde mide bulantısı yemek yiyememe ne bilmezdim ama şimdi anam agliyo resmen 4.gebeliğim çok zor geçiyo bende daha önce 3 düşük yaptim
0 oy
(801 puan) tarafından
Bende 9 ay olmadi herkez de her belirti olmaz kimin de belirti olur kimin de hiç olmaz 

Hamileliğini yaşa ne güzel olmasin işte
(37 puan) tarafından
Aynende sanki hamile degilmisim gibi geliyor bazen o yuzden
(801 puan) tarafından
Ben 9 ay öyleydim göbeğim büyümeye başlayinca hamile olduğumu hissettim
(37 puan) tarafından
Bende bazen unutuyorum hamile oldugumu

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 459 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy