0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün durup dururken ateşi çıktı gün içinde keyfi gayet yerindeydi hemen ilaç kullanmak istemedim 38i geçmedi arada düştü arada çıktı. Şimdi uyudu uyurken emiyo emerken hırıltı oluyo sadece. Biraz yine ateşi var ne yapmalıyım sizce

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Salgın var bu aralar tavsıyem uyumadan calpol verın uykuda yukselırse bır anda farketmeyebıkırsınız dişi de çıkıyor olabılır 
tarafından
Uyudu ya. Uyandırıp versemmi
tarafından
Kilosu kaç ölçegını de soyleyeyım yanı uyandırmasanız bıle muhakkak saat bası kontrol edın cınku bir anda fırlıyor salal gıbı oluyor çocuklar
tarafından
13 kilo
tarafından
Benımkıde 12 buçuk doktor calpolu 8 cc ver dedı enjektorle ölçüp verıyorum kılosuna göre vermek lazım yoksa etki etmıyormus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Calpol ver cnm uykuya dalmadan
tarafından
Daldı malesef. Uyandırıp versem mi
tarafından
Uyandır cnm ateşten uykusu geliyo
0 oy
(3,401 puan) tarafından
Atesine bak belki gece yukselir tedbir amaçlı surup ver. Zeytinyağli karışımin varsa ayaginin altina sur. Burnunu temiz tut ilerlemesin canim. Gecen benim cocugumda oyleydi 4-5 gun boyle yaptim hiriltisi falan kalmadi. 
tarafından
Canım burnunu nasıl temizlicem akmiyo yani genzinde hırıltı var
(3,401 puan) tarafından
Aspiratörun var mi ? Genizinde hirilti varsada temizle. Ben serum suyunu burnuna damla damla sıkıp cektiriyorum. Genzide temizleniyor. Benimkinin de burnu akmiyordu ama hafif bir hirilti duyuyordum. Temizleye temizleye gitti. Onlar bizim gibi öksürüp boğazını temizlemeyi bilmedikleri icin yardimci olmamiz lazim
tarafından
Canım yatırıyor musun serumu damlatrken
(3,401 puan) tarafından
Yatiriyorum cok sıkmıyorum bir de sıkıp ovaliyorum yumuşar diye rahat oluyor.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Diş  çıkartıyor olabilir  canım  kalın  giydirme  sık sık ateşini  ölçüm ılık  suyla  duş aldır calpol ver

Belki  limon  sirke  sür  diye bilirler  ama  onlar  tehlikeli  canım  iç  ateşini  yükseltirsin  anlamazsın  
tarafından
Sağol canım en arkadaki kök dişler kaldı sadece bilmiyorum disten mi. Dün dugundeydik orda da usutmus olabilir
(5,941 puan) tarafından
Olabilir geçmiş olsun canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu