0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (111 puan) tarafından
Çok değişik şeyler var bilinç altı yaşadığımız tramvalar bize hastalık getiriyomus ve bu tramvayı bulup o anda silip hastalıktan da kurtuluyomussun epilepsi kanser enfeksiyon alarji birçok hastalığın tedavisi varmış acep sayfada takip eden sonuç alan varmi

5 Cevaplar

+4 oy
(348 puan) tarafından
Hanımlar bir Psikolog olarak söylüyorum bilinçaltınızla bu şekilde oynatmayın. Travmayı anında silmek yok etmek diye bir durum asla ve asla yoktur! Psikolojide önemli olan travmayı silmek değil yaşadığınız o travmatik olayla barışabilmek ya da en azından o olayı kabullenebilmektir. Bu da öyle sihirli değnek değmişçesine bir anda olmaz haftalar, aylar ve belkide yıllar alabilir.  Ayrıca artık lütfen psikoloji alanında her kitabı olana inanmayın diplomasını sorgulayın. ÖNEMLİ olan sertifika değil diplomadır. Bu adam Psikolog değil MÜHENDİS! 
(8 puan) tarafından
Gerçekten aradığım yorum budur.  insanin travmalari kaydetmesi onu hayatı boyunca travmaya sebep olan hatalari tekrar yapmaktan korumak icin degilmi? Size katılıyorum esasında ama şöyle de bir sey var baris musluda. Kronik hastalıkları tedavi ettigi idda ediliyor buda cazip geliyor insana.hani hangi travmayi nereye kadar silmeli? Tedavi etmeli yada barismali sorusuda benim icin ayrı bir kafa karışıklığı
...
(348 puan) tarafından
Yaşadığımız hiçbir olayı silemeyiz. Bu insan beynine aykırı bir durum. Silmekten kastedilen aslında bu olayı bastırmak, bastırıp yok saymak. Peki bir olayı yok saymanız o olayın yaşandığı gerçeğini değiştirir mi? Hayır. Siz bilinçaltınızda sildiğinizi zannedersiniz ancak o travmayla yüzleşip barışmadığınız ya da en azından kabullenmediğiniz için başka bir olayda çok daha büyük travmalar yaşarsınız ya da bedeniniz durduk yere büyük tepkiler verir (bayılmalar, panik ataklar, deride kaşıntılar vs.)

Ayrıca kronik hastalıkların da temelinde bastırılmış duygular yatar. Örneğin kronik boğaz ağrısı olan biri dışarıya aktaramadığı duygular, söyleyemediği cümleler için bu ağrıyı çeker genellikle. Bu hastalığın sebebi, ilk ne zaman ortaya çıktığı, kime neler demek istediği, neden o kişiye bunları söylemeye çekindiği,bu kronik hastalığın oluşmasında etkili olan diğer faktörler ve bunların sebepleri konuşulmalı terapide. Ve yine dediğim gibi bu bir iki seansta olabilecek bir şey değil. Ya da sildim gitti artık yok diyebileceğimiz bir olay değil...
(8 puan) tarafından
Hmm ...evet barış musluda isin biraz şov kısmı var.hani 3 dakikada kedi korkusunu yenmek gibi mesela..bastırılan duyguların yükünü telkinlerle sanki hipnoz olmuş gibi üzerinden atmak. bende hep biraz cekimser davrandim bu adamla ilgili.. Cevrem çok sevsede.bilinç altimla oynamak hatta belki dna sarmalını o esnada açmak ürkütücü gelmedi değil..Allah hayirla afiyetle sifa versin tüm arayanlara :)
(348 puan) tarafından
İşin komik tarafı hipnozla tedavi de 3-5dkda olmaz :) haftalarca sürer ve öyle her psikiyatrist, psikolog da yapamaz. Ben kendimden örnek vereyim. Psikoloğum ama her insan gibi benim de fobim vardı yürüyen merdivene binemiyordum :) Psikoloğa gittim kendim bu fobinin altında yatan sebepleri bildiğim için 1 Seans bunları konuştuk sonrasında psikoloğum hipnoterapiye karar verdi. 6 hafta her seans 1-1.5 saat hipnoz uyguladı. En az 6 saat terapi aldıktan sonra yenebildim fobimi. Yani işin ehli insanlar bile 3dkda yapamıyor bu işi :)
(8 puan) tarafından
Peki bu kafaya vurmak nedir?
(348 puan) tarafından
Beyni hafif dokunuşlarla bir süreliğine rahatlatmak . Tepe noktanıza hafif dokunuşlarla vurduğunuzda kafa derinizdeki kılcal damarlarınız harekete geçer ve bir süreliğine rahatlarsınız. Bir de bu hareketle telkinlerini eşleştiriyor. Yani rahatlamaya geçtiğiniz anda telkini veriyor ki o an daha olumlu hissedin. Aslında beyni rahatlamayla birlikte kitliyor o an. Sonra istediği mesajı beyne yüklüyor. Ama gerçek hipnoterapide böyle kafaya vurma gibi bir durum yok
(848 puan) tarafından
Hay ağzına sağlık ya... İnsanlar kime neye niye inanacağını bilemiyor bazen.
tarafından
Canım sana özelden yazabilirmiyim bi konu
(348 puan) tarafından
Yazabilirsiniz tabii
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hipnoz gibi birsey sanırım.  Ya Peki fazlaca silerse herseyi :) veya istediği şekilde.yaparsa ne olacak:)) kizz çok riskli 

(111 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ama hastalığı olan  biru için iyi bence ya
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Bnim bir arkadasim takip ediyor ama demolarini yapma firsati bulamadi henüz seminerleri varmış ben inaniyorum. Mesela hazimsizlik sıkıntısı cekenlerin hazmedemedigi olaylar var demekmis.

Bogazi dugumlenenlerin de soyleyemedigi seyler mantik olarak baktigimda mantiga yatkin.

Psikolojik olarak cok usumek de utanmaya delaletmis usuyen insan ortunme ihtiyaci hisseder ya ondan. Bana fiziksel olaylarinin psikolojik aciklamalari mantikli geldi yani..
(111 puan) tarafından
Evet benimde kafama yatiyo bu ama ben bi türlü o tramvayi bulamiyorum
(2,290 puan) tarafından
Sen bulamazsan bazilari buluyormus bazi alaninda uzmanlar yani terspistler
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Ben takip ediyorum arada canlı yayınlarına bakıyorum hatta bizim komşu oğlu için ondan destek alıyo bişeyler yapıyo fayda görecekmi çok merak ediyorım
(111 puan) tarafından
Görürse haber et çünkü bende aslında görmek istiyorum tedavi
(5,216 puan) tarafından
Annemin komşusu yani benim bekarken. Ama sonuç alır diye düşünüyorum sürekli canlı yayın açıyo bana yaptıkları dedikleri mantıklı geliyo bakalım bende komşu oğlu için beklemedeyim
0 oy
(156 puan) tarafından
Benim arkadaşımın kuzeni onun eğitimini almış barış musludan. Anlattıklarına göre baya etkili şeyler varmış arkadaşım da düzenli seans yaptırıyor faydasını görüyorum demişti.
(111 puan) tarafından
Bende düşünüyorum ama bakalim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 802 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 439 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,030 soru

12,435,015 cevap

45,785 kullanıcı