0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (1,431 puan) tarafından

Bugün kontrolüm vardı kızlar 2 cm açılmam varmış bebekte kanala iyice yerleşmiş günümüz doldu 39+6 olduk istesem bugün sezeryana alacaktı doktorum çarşambaya kadar beklicez kendi sancılarım gelmezse çarşamba sabah suni sancı verilecek doktorum o kadar cesaretlendiriyor ki her kontrole sezeryan olcam diye gittim bugünde sen yaparsın eda ben sana güveniyorum diyerek çıktım çok korkuyorum suni sancıya dayanamam diye ama  söz verdi eşim dayanamazsam epidural yapılacak çok korkuyorum dua edin kendi sancım gelsin çatım çok geniş değilmiş ama bebeğimde çok kilolu değil 3 kilo doktor dağına göre kar zaten kilolu olsa sana eziyet etmezdim dedi içiö hiç rahat değil bana kalsa beni bugün sezeryana alın diyecektim eşim ve doktorumun gazıyla beklemedeyim bana da dua edin kızlar kızımla sağlıklı bi şekilde kavuşalım<3

6 Cevaplar

0 oy
(16,705 puan) tarafından
Açılma varken neden suni vermiyor ki suni ile acilmn olur norml doğum yersin kanalda da bebek 
(1,431 puan) tarafından
Çarşambaya kadar bekleyelim kendi sancınla olsun açılman dedi canım bebeğin suyu çok iyi eşinde yaşlanma falan yok bekleyebiliriz dedi doktorumda normal olsun diyor ben suniden çok korkuyorum beklemek istedim biraz
(16,705 puan) tarafından
Korkma bende aldım suni zor ama sonuçta kolay doğum yoktur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biraz mücadele et korkma Allahkimsee kaldiramica yük vermez ben sırf sutum gelmez bebeğim mama yemesin diye bile istemedim sezeryani ama tabi yine de sen bilirsin kötü bi şey e sebep olmak istemem...Allah korusun 
(1,431 puan) tarafından
Bi yandan istemiyorum her şeyin normali ya kaldıramazsam diyorum suni sancıyı inşallah doğurabilirim normal. Sezeryan bana kurtuluş yolu gibi geliyor nedense hayırlısı olsun inşallah
tarafından
Bende sezeryandan çok korkuyorum nedense :)
(12,272 puan) tarafından
Sohbete  dalıyorum  ama canim sezerýan  kurtuluş yolu degil bence aklindan cikar  normal  dogumdan sonra mecbur  sezerýan  olan biri olarak  söylüyorum  
Sezeryanin  herseyi sıkıntı  
1 hafta   oldu   sezerýan  olalı  her yerim ağrıyor  bas ve boyun  ağrısıni bile bile sezerýan  olanlara  ayrı  şaşıyorum  ZATEN  
10 kere  suni şancı  ama bi kere bile  sezerýan  tercih  etmezdim  elimde  olsaydı
tarafından
Valla ben sezeryan hiç olmadım sadece 1 kez normal doğum yaptım sezeryandan çok korkuyorum bana demişlerdi ki bebek ters eğer duzelmezse sezeryan nasıl korktum anlatamam..
Bayilmak istemedim acı bile çeksem bayilmak istemiyorum hiç sonra nolcak belli değil her şey kontrolüm altında olmalı:)))
0 oy
(299 puan) tarafından
Canim ben seni dogurmussundur diye dusunuyordum allah saglicakla kizini kucagina almayi nasip etsin ikinizde saglikli bi sekilde evinize donersiniz ins
(1,431 puan) tarafından
Yok kuzum bende bekliyorum pek niyetli değil daha benim kız. Amin inşallah Allah razı olsun
(299 puan) tarafından
Bnmkinin zamaninda acelesi varmis gibi disarda 15 gun erken geldi senin kizcagizinda niyeti yok baksana :)
0 oy
tarafından
Korkulacak bişi yok canım 2. Çocuğumu bende suni ile doğurdum yarım saat sürdü sadece dayanırsın hiçbir şey yok korkulacak 
(1,431 puan) tarafından
inşallah kuzum hayırlısıyla çarşambaya kadar bana uyku yok :D
tarafından
Uyu kız son günlerin bak hatta yataktan hiç çıkma
0 oy
tarafından
Herşeyin hayırlısı olsun herşey olacağına varır zaten umarım gönlünce olur 
(1,431 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah
(1,431 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 301 göst.
26 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yildizsumeyye (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.
0 oy
8 cevap 403 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 525 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,403 soru

23,760,176 cevap

315,386 kullanıcı

...