+1 oy
334 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12,431 puan) tarafından

Beyaz olan 2. El letgodan 60 TL lacivert olan Instagram'da denk geldi 3lu set 179 lira sizCe hangisi daha güzel kullanışlı olur sezeryanla doğum olacak hem hastane de giyinip fotoğraf da çekilmek istiyorum

image

Limage

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence buna hic gerek yok
(12,431 puan) tarafından
İlk bebegimde normal pijama takımı aldım ama aklım hep bunlar da kaldı eşimde uygun içine sinen bişey olursa alalım dedi heves işte
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
Canım bence açık renk tercih etme evet fotoğraf çekimi için çok hoş oluyor ama doğum sonrası kanama durumu olduğu için kıyafete kadar geçebiliyor ben hep koyu renk almıştım.
(12,431 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum aslında ama fiyat uygun gelince beyaz aklımı çeliyo
(211 puan) tarafından
Valla canım açıkçası ben böyle sabahlık olan takımlardan almadım sadece alt üst takım aldım hâlâ kullanıyorum hatta Trendyol da indirimden aldım uyguna geldi ama ben fotoğraf çekimi yapmadım bence çok gerekli bir şey değil ama tabii senin bileceğin iş.
(12,431 puan) tarafından
İlk bebeğimde ben de normal alt üst takım aldım bunda abisinin eşyaları kaldığı için çok masrafım olmicak alayım bı tane istedim
(211 puan) tarafından
Canım o zaman aklında kalacağına üzerinde kalsın. :D Bir daha mı gelicez dünyaya. :D
0 oy
(164,161 puan) tarafından
lacivert kadife dimi o iyi
(12,431 puan) tarafından
Evet kadife Şubat ayında olacak inşallah doğum kış için de uygun beyazda susuyle hoşuma gitti foto çekilmek için ama birini alırım büyük ihtimalle. Karar veremedim
(164,161 puan) tarafından
lacivert al
0 oy
tarafından
Üstteki bence lohusa takımı renkli olmalı. Bende beyaz var ben rahatsızlandı m çıkamadım diye kaynanam Bi beyaz bide mavi almıştı ben sadece maviyi giydim sonuçta edet göruyosun
0 oy
(798 puan) tarafından
Bence lacivert olan beyaz ne kadar dayanır bilmiyorum malum kanaman falan çok olur dayanmaz
0 oy
tarafından
İkiside değil. Beyaz krem alma cnm iç gösteriyor. Diğeri de çok koyu. Sabahligin altındaki uzun kollu değil yarım kollu olsun. Öyle daha iyi
0 oy
tarafından
Gögüs kısımları dantelli alma bebek emerken yüzüne değiyo rahatsız ediyor ben şahsen pişman oldum düz daha mantıklı
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kuzum sezaryenden sonra hastanede giyebileceğini sanmıyorum ya laciverti

Çünku sonda taktıkları ıçin kulot giyemiyosun 

Gecelik al penye
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Beyazı al resim çekilirken giy hastaneye kimse gelmiyor zaten ne olursa giyersin
0 oy
(929 puan) tarafından
Canim yanlış anlama ama bunlar a gerçekten hiç gerek yok 
0 oy
(426 puan) tarafından
1. Daha güzel hem koyu renk daha rahat oluyor beyaz sadece foto çekilmek için. Ben beyaz ve lacivert almıştım beyaz bu tarzda dantelli filandı fotografimizi çekilip hemen diğer olanı giymiştim ve günü onunla bitirmistim
0 oy
tarafından
Ben beyaz almıştım rahattı baya fotoda fln güzel duruyor ama uyguna bulursan al ikinci el alma

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 713 göst.
17 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,051 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
7 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neslihangül (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,326 soru

24,443,472 cevap

353,477 kullanıcı

...