0 oy
597 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kızımın bugün aşısı vardı sağlık ocağına götürdüm 9 kilo boy 75 cm sizce iyi mi hemşire iyi dedi ama herkes bakınca bu çocuk çok zayıf diyor çok fazla yemek yemiyor bide hareketli bir çocuk o yüzden sanırım sizce nasıl boy kilo sizinkiler ne kadardı 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gayet iyi canim sen milleti boşver herşeye mana bulurlar
tarafından
Hiç takma canım benim ogluma şişko dediler boyu uzadı zayıfladı aaaa zayıflamış dediler bir türlü memnun edemedim kimseyi bende şimdi birşey desin şak agizlarina lafı cakiyorum
tarafından
Bende edemiyorum canım Rabbım görüyor nasıl bakıyorum ama hep bir laf hep bir bahane
tarafından
Sikma canını birşey dedikleri zaman tersle canim
tarafından
Sağol canım ya
tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Oglum 13 bucuk aylik cnm 1 yas aşısında boy 77.78 arasıydı kilosu 10 kilo 50 gr di benimki de zayıf duruyo takma kafana senin kızın da normal Bence cnm ortalamada kiz bebisler gore bnm oglum da herseyi yer ama yerinde durmaz yürüyor  hareketll olduklarındandir 
(1,741 puan) tarafından
Bak gördün mü genetik durum da etkili benim oglan da en az 3 kere yapar hele dis çıkarıyorsa 5.6.7 olur
tarafından
Evet canım dün eşimin arkadaşı gil geldi 9 aylık maşallah bebeğin kilosu iyiydi ama daha sürünmuyor bile bebek annesi diyor 3 4 günde bir yapıyor kakasını gözüm yok maşallah Rabbım esirgesin herkesin çocuğunu ama kaynanam o bebeğe bakıp bizim kız çok zayıf dedi sanki.ben bakamıyorum gibi bugünde kilosunu tartirinca kafama taktim
(1,741 puan) tarafından
Boşver yapamamasindansa yapması daha iyi en çok korktuğum kabizlik sorunuydu cok sukur hic yasamadik bakiyosun sen bakmaz olur musun oyle düşünme her çocuk bir olmaz yapacak bisey yok
tarafından
Çok sağol canım ya valla Allah görüyor ne diyim
(1,741 puan) tarafından
Rica ederim cnm kimseyi memnun etmek zorunda değiliz aynen oyle
0 oy
(265 puan) tarafından
Canm doğum kilosu önemli.ama ortalamada sınırın altında değil.bence ideal.benm ikizlerim var 13.5 ayligiz 1 yaş asisinda biri 9100gr diğeri 9800 girdi hemşire gayet iyi dedi.
tarafından
Benimkide çok emmek istiyor sütüm yetmiyor ki kendine artık ama çok bağlı ya
(265 puan) tarafından
Canm zaten sütle doymaz artık çünkü artık tutana aşk olsun.3 ana 2 ara öğün yapıp 3 kere emzriyrum gün içinde ikizlerimi.gecede emzryorum.bazen 1 bazen 2 okadar.
tarafından
Yok canım çok kalkıyor çünkü böyle tıka basa yemiyor az az yiyor günde 4 5 öğün yapıyorum sırf az yedi diye günde 2 defa çorba yapıyorum şehriye ıspanak tarhana yayla pırasa çorbalari yapıyorum tabi bunları bir günde yapmıyorum ama az yediği için beğenmedi diye vicdanım kabul etmiyor aç kalmasın istiyorum
(265 puan) tarafından
Hiç ayrı yapma bence zamanı gelmiş sizle yemesinin.ah bu analık yok mu yediğini beg3nmeyince başka bişey yapmak.kendinize pilav yapıyorsan misal canm onada pilav yoğurt ver.misal ıspanak yaptın onada ver.ben öyle yapmaya basladm.oyle olmasına ragmen mutfaktan çıkamıyorum.
tarafından
Bizle de yediği oluyor canım ama yine de işte sırf az yiyor diye yine yapıyorum
0 oy
(1,121 puan) tarafından
15 aylık 9 kilo 74 boyu. Senin kızın zayıfsa benim kızım zapzayıf olması gerekiyor. Milletin dediklerine kulak kapatmasını öğrendim. Kafam rahat oluyor.

Ay olarak yapmaları gerekeni yapıyorsa varsın zayıf şişko olsun.. 
tarafından
Evet canım şükür yapıyor ama millet deli ediyor beni
0 oy
(11,824 puan) tarafından
Benim kız 18 aylık 75 cm 9 kilo :(
tarafından
Canları sagolsun napalm sağlıklı olsunlardq
(11,824 puan) tarafından
Aynen canım napalkm nasip
0 oy
tarafından
Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Millet illa tombiş olsun istiyor. Sağlığı yerindeyse, doktor da iyi diyorsa milleti boşver..
tarafından
Evet canım kaynanam en başından beri kilosuna takıntılı zaten bugün hemşire iyi dedi
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Benim kızımda öyle 15 aylık hala 9 kilo hiç yerinde durmuyor canım sağlığı yerinde çok şükür kiloyu takmıyorum artık 
tarafından
Benimkide öyle canım peşinden koşmaktan 40 kilo kaldım yemeğimi bile doğru düzgün yedirmiyor
(1,145 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım bende eşim evde olursa yiyorum
0 oy
tarafından
Oğlum 20 aylık daha bu ay 11 kg oldu 
tarafından
Sağlıklı olsunlarda napalm artık

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 716 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 633 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde SL (1,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,113 göst.
8 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ismilazimdegil (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,545 soru

23,694,666 cevap

311,250 kullanıcı

...