0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Bebeğim artık 40 günlük ve halen geceleri hiç uyumuyor mamasını zorla içiyor sürekli aç gibi davranıyor sallıyorum uyuyor bırakıyorum ağlıyor ve aşırı gazı var. Gazını çıkarıyorum yine durmuyor.her türlü mama denedim yok olmuyor. Sütümde yok emmiyor. Çok yorgunum artık dayanamıyorum, yüzünde de birşeyler çıkmış kulak arkalarında da var yıkayınca geçiyor böyle pütür pütür. Var mı böyle geçer mi ya yoksa benim bebeğimin birşeyi mi var 

5 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Canım gaz damlası almalısın bide doktora görür sen onu ne olur ne olmaz bizim kız Bi ara hı kaç gün öyle oldu hamak beşikte uyuttum ben onu çok rahat etmiştik 
(564 puan) tarafından
Götürdüm gaz damlası verdi mamasını değiştirdi hiçbir değişiklik yok aynı
(4,060 puan) tarafından
Canım Bi benim ve annemin 5 çocuk büyümesine yardimci bisi var ben yazıyım yapması sana kalmış güvenip yaparsan belki işine yarar bir çay bardağı suya bir çay kaşığı çörek otunu kaynat siyah Bi şu çıkıyor onu akşam sabh ver bide karnına sıcak su torbası ile ılık su koy bak faydasını görürsün gaz sorunu hiç çekmedik ve bir damla bile faz damlasi kullanmadık
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Gaz damlası kullandınız mı? 
(13,316 puan) tarafından
Sab simplex öneririm biz onda bulduk çözümü.
(564 puan) tarafından
Nasıl kullanıyorsunuz canım tarif eder misin
(13,316 puan) tarafından
Mamasına damlatıyordum ben bir de mama içtiği için günde iki çay kaşığı zeytinyağı verdim hep çok faydası oldu öyle öyle kesildi
(564 puan) tarafından
Günde kaç damla veriyorsun canım
(13,316 puan) tarafından
Doktor söylemişti ama kilosuna kadar 6 saatte bir verdim hep sanırım
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Bı doktor kontrolüne götürün bebeğinizi ve sabahları fazla uyutmayin ayriyeten gazını çıkardığımız da içerdeki tüm gaz çıkmaz demek ki bebeginizin ciddi gaz sorunu var nurse harveys+maflor kullanabilirsiniz.Nurse gaz damlası,maflor probiyotik(sindirimini düzenlemesi için)ikisini de her gün aynı saatlerde vermeniz gerekiyor
(564 puan) tarafından
Götürdüm gaz damlası verdi mamasını değiştirdi hiçbir değişiklik yok aynı
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Canım 2 bucuk aylık olana kadar bebekler gazını rahat çıkaramıyor. O pütürcükler nasıl bilemedim bir şeye alerjisi mi var acaba. Birde çok yorulursun yeni doğan bebek malesef bakımı zor ama yanında destekçin kalan biri var mı? Çoraplarını da ütüle ayakarını ov karnına saat yönünde masaj yap. Birde duş sonrası çok rahatlar. Ve mutlaka mamayı aldıktan sonra sırtının aşağısından yukarıya doğru sıvazla. Doğru pozisyon bu. Aşağıdan yukarı her zaman. Elektrik süpürgesini o uyanıkken bir süre aç o rahatlar. Uykusu biraz dinledikten sonra daha derin olur.
0 oy
tarafından
Normal cnm daha çok küçük etrafı tanıyana kadar bunu cekersin yavaştan uyku duzeni kur ona bide gaz damlasi kullan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bbbb. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 83 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

406,092 soru

12,174,735 cevap

36,648 kullanıcı

...