Dinlenme sırası bende, Tv izliyorum. Biricik eşim de sağolsun oğluşumuzla ilgileniyor ben birazcık dinleneyim de gece zaten yeterince uyanıyorum diye . Her konuda da en büyük yardımcımdır Allah razı olsun. Merhametini sevdiğim adam iyiki var.
Eşleri her daim yanında olanlardan mısınız sizde?
Cok sukur rabbim basimdan eksik etmesin bal kocisimi onuda bensiz birakmasin canim yoldasim benim
Çok şükür Allah başımızdan eksik etmesin... Diğer yarım
Çok şükür iyiki var Allah başımdan eksik etmesin nazar değmesin Allah muhabbetinizi arttırsın İnşaAllah canım benim :))
Allah razı olsn eşimden elhamdülillah
Çok şükür hep destek oğluşada bakar evede yardim eder sağ olsun ben rahatsizsam ikimize birden de bakar zaten ailelerimizden uzak başbaşa kimsemizin olmadığı bir sehirdeyiz oda yardım etmese mafolurdum
Valla en son haberleri izliyodum ben tansiyonum düstü dedim sen cocuga bak gelcem dedim adam 12.30 da basima gelmis hadi kalk melek acikti diye kabuslar gordum ben okadar nasil uyudum cocugun bezi ***** baglanmis zibini kapatamamis ahahahah yaaa ikiside perisan basimda dikiliyo geceleri cok uyaniyorum gunduz ev isi yorulmusum demekki uyumda kacti
1,510,204 soru
24,640,236 cevap
365,751 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın