0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
16 aylık bebeğim uyku sorununa çözüm bulamıyorum. Düzenli uyku uyutmayı başarabilen var mı ayına göre. Gece uyumadığı için 8-9 arası uyanıyor. Öğle uykusu saati ne zaman uyursa. Bu konuda deneyim sabahibi olan varsa bilgi edinmek çok isterim. Emmeyi de bebeğim kendisi bıraktı emmiyor da gece uykuları aynı ama. 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok ya doğduğundan beri düzenli uyutmaya calısıyorum hala düzenli uyumuyor)) 
(3,102 puan) tarafından
Ahhahha Allah seni ne diyim karnim agridi kiz gulmekten
tarafından
Öyle ama bu bebeler düzenli uykuya düşman gibiler))
(116 puan) tarafından
Ya o zaman hurafe bunlar bende her şeyi yaptım büyüdükçe değişiyorlar
-Reklam-
0 oy
(723 puan) tarafından
Uykularını düzenlemek istiyorsan önvrlikle sabah uyanmadan başlaman lazım erken uyandığı için huzursuz olur bir iki gün ama alışır benim kozom düzenli uyuyor ıxın zamandır şuan 29 aylık olmak üzere dabah erken kaldırıyordum düzenlemek için
(116 puan) tarafından
Kaçta mesela uyanmalı canım
(723 puan) tarafından
7.5 en geç 8 de uyanmış olsun öyle uykusuna da 12.30 gibi götür 1gibi anca uyur uyunma saatinr göre en geç 20.30 da yatakta olsun
0 oy
(454 puan) tarafından
Biyere gitmezsem yada biri gelmezse yine biraz da olsa düzenli oluyor da eğer uyku saatinde dışarda olursak yada biri varsa asla :(
(116 puan) tarafından
Ne yaptıysak olmuyorrr
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Aynı sekildeydik bezmistim artık 17 aylıktı uyku düzeni oturdu 
(116 puan) tarafından
17 aylıksa sabredebilirim:D
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ilk kizima kendi uyumasini alistirdim 3 aylikti galiba o zamandan beri uykusu duzenli ama bi yardimcimiz var oda emzik onunla uykuya daliyor 2 yasinda suan bebekken aclik haricinde kalkmazdi suan gece hic kalkmaz 1 yastan beri diger kizim daha kucuk 2 aylik olucak gunduz genellikle full uyanik gazdan uyumuyo gecede bi uyuyo uyuya kalirsam ki bi kac kere oldu telefondan kaynakli alarm calmadi sabaha kadar uyumus
(116 puan) tarafından
Allah nazardan saklasın maşallah
0 oy
(650 puan) tarafından
Bizim düzenli şükür. Ama memeden ötürü. Öğlen saati de. Gece saatide. Memeyi bıraktğnda nasıl uyutucam kara kara düşünüyorum valla
(116 puan) tarafından
Kız memede de keşke halolsa valla uyumayacaksa uyumuyor. Bazen korktuğun kadar zor olmuyor. Benim kızım da çok düşkündü memeye birden kendisi bıraktı emmeyi.
(650 puan) tarafından
22 aylık benimki. Kesince uyku düzeninden korkuyorum. Çünkü memede hemen saatinde uykuya dalıyor
(116 puan) tarafından
Kolay atlatırsınız inşallah ikiniz de
0 oy
(14,902 puan) tarafından
8 9 gibi uyaniyorsa öğlen uykusu da geç olur
(116 puan) tarafından
Tek uykuya düştü zaten iki uyku istemiyor o yüzden 1-2 arası fln uyutuyorum
(14,902 puan) tarafından
1 2 arası uyanması lazım canım 12 ye çek
(116 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Valla bacım ben doğduğu günden beri hiç sorun yaşamadım zatn ilk aylar uyudu hep en 5. Merhaba aydan sonra sabh 8 de güne başlatıyorum 11 buçuk gibi öğle uykusu yapıyordum 1 gibi kalkıyor bazen dahaa çok uyur da geneli böyle sonra 4 buçuk 5 gibi bir saat gene uyutuyorum 6 da kalkiyor 10 11 arası uyutuyorum gece bir kere mama ya kalkıyor başka kalkmaz sabh 8 de kalkıyor bazen 9 oluyor bu arada şuan 13 aylık uykusu gelince yastığı getiriyor saatinde 
(116 puan) tarafından
Maşallah canım Allah nazardan saklasın
(4,060 puan) tarafından
Amin canım bnim
0 oy
(1,404 puan) tarafından

Sabah uyanma saati gayet normal.  10 Lara kadar uyumasına izin verme zaten uyandır sabah 8 veya 9 da sonra 12 1 gibi de yatırmaya götür uyusun 2-2 buçuk saat en fazla sonra uyandır. Gece uykusunda 8 buçuk 9 gibi yatır. Bebeğinin kendi düzenini kendi oluşturamaz onu sen düzene sokman lazım.

9 da uyanırsa tabi eğer 1 bucuk gibi falan yatır
(116 puan) tarafından
Öyle yapcam canım sağol. Sanırım öğle uykusu geç oluyor. Bir hafta evden dışarı çıkmayacağım düzen otursun
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Tabiki de ben yani mükemmel anne :) benim bebiş  ilk iki ay hariç hep düzenli uyudu geceleri asla kalkmazdi öğlen uykusu ilk aylarda ogleden önce ve sonra diye iki kereydi ama duzenliydi akşam da onda uyur  sabaha kadar asla uyanmazdi hasta olduğu ve dış çıkardığı bazı zamanlar hariç tabi bu işin sırrı ne biliyor musun ayağında sallamak bence ben bir uyku saati belirledim  bir mesela her gün bir de ayağımda salladım uyuttum öyle öyle baktım bir biyolojik uyku saati olmus saklamasan da uyuyor :) hiç bozmadan ama istisnasız uyuyabilecegi bir saat olmalı 
(116 puan) tarafından
Aynen bizde öyle olmuyor işte sarkıyor illaki ama artık bir hafta evden dışarı çıkmayacağım
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Ben düzen belirlesem de o kendi bildiğini yapıyor ahahah
(116 puan) tarafından
Çok güldüm :D
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Doğduğundan  beri  uyku  düzeni  kurmaya  çalıştım  canım  b3nim  kızım da 16 aylık  gece  en geç  10 da uyur  sabah  een geç  8 de kalkar tekrar sabah uykusuna 11de geçer 2 3 saat  uyur  akşam  4 de 1 2 saat uyur  sonra gece uykusuna  gecer  

Bazen  saatler değişir  sabah  kalktıktan sonra  12  gibi de uyuduğu olur  3 de uyanır  tek uyku yapar  gece  uykusuna geçer 
(116 puan) tarafından
Bizimki bir türlü gece olduğunu kabul etmiyor :D
0 oy
(675 puan) tarafından
Benim kızım 4 aylık alıştırmaya çalışıyorum 8 30 da kalıyorum 11 de uyutuyoruz 1 de uyanır 3 gibi yatırım 1 saat uyurum kaldırım akşam üzeri yatar 1 saat daha sonra uyutmam yoruksun diye 10 da uyur 8 30 da kalkar hergün bu düzen olmuyo ama gece uyku düzeni var
(116 puan) tarafından
Sorun olan geceleri canım ya bebekliğinden beri bir türlü tam uyumuyor illaki ağlıyor.
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Kızım 5 aylık şuan hasta olduğu zaman tepetakla olmsutu düzeni ama şuan daha iyi geceleri iki defa uyanır meme için akşam en geç 10 da uyumuş oluyo sabah 6 da uyanık 9 da uyur bu saatlerde uyanır öğlen sadece yarım saat uyur 3 gibi 1 saat 6 buçuk ta yarım saat sonra gece uykusu bizde böyle öğlenleri çok uyumaz 
(116 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(17,446 puan) tarafından
Ben çocuklarım 3 aylıkken düzen oluşturmaya başladım. 3 aydan beri aksam erken yatırıyorum sabah en gec 8 de uyanırız. Kizim 34 oğlum 22 aylık her gün ayni saatte uyuyup aynı saatte uyanıyorlar. Saat 11 de oğlum gündüz uykusuna yatıyor. 2 ye kadar uyuyor. 
(116 puan) tarafından
Maşallah canım deneyim de var biraz gibi eline sağlık
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Oğlumun bir günü bir günü bu tutmuyor.. 

Ben herşeyi saati saatine yapan biriyim ilacını emmesini uyumasını fln ama oğlum bir tek uyumayı tam saatinde yapmıyor:))
(116 puan) tarafından
Ah bu anneler neler çekti uykudan hayırlıdır nelerrr
(1,033 puan) tarafından
Hakkıyla yapanın mükafatı çoktur ins Rabbime ve evladıma layık anne yimdir
(116 puan) tarafından
Eminim öylesindir:) Allah bağışlasın yarabbim
0 oy
(10,495 puan) tarafından

Onun kendine göre bu düzeni var ben bile cozemedim:D keyfi ne zaman isterse uyuyo uyku sinyalleri veriyo akışına bıraktık kardeşi doğunca ne p.ok yicez bilmiyorum

(116 puan) tarafından
Bence kardeşi doğduğunda deneyimli olacaksın emin ol daha kolay olacaktır ama ben şuan ikinciyi düşünmüyorum :D
0 oy
tarafından
50 günlük olduk şükür geceleri 2-3 kez kalkar yatmadan önce bir saat kadar emer sonrasında da mama içer uyur saat 3-4 gibi uyanır emer uykuya dalmazsa yine mama veririm gazını çıkarır bezini değiştiririm uyur bir de genelde 7:30 gibi uyanır o zamanda emer uyur direk bazen bu rutinin dışında uyuduktan bir saat sonra uyandığı oluyor o da emerken uyuyakaldığında mama için uyanıyor bizim saatler oturmaya başladı şimdilik ama büyüdükçe daha çok değişecek 
(116 puan) tarafından
Oy daha çok minnakmış Allah bağışlasın
tarafından
Amin canım bütün bebislerimizi Rabbim bağışlasın, korusun ❤️
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Uykusunu düzene sokmak için öncelikle sabah erken kalkması lazım 1 hafta sende onunla beraber güne erken başlarsan sonrasında bebegin kendi düzenini kendisi oluşturucaktir zaten 
(116 puan) tarafından
Kaçta başlamalıyız 7 de falan mı
(9,618 puan) tarafından
Ben ilk etapta 7de başladım düzene oturduktan sonra döngü oluştukca kendisi 9da uyanmaya başladı  9dq uyanır kahvaltısını yaptırırım 12ye kadar oyun falan oynarız sonra uyuturum 19 aylik oldu o yüzden günde 1 kere uyuyo ikinciyi uyuduğu zaman gece geç uyuyo bu sefer 12 1 gibi uyuturum 3 veya 4e kadar uyur uyanır meyvesini yediririm yemeğini yediririm yine oyun falan derken akşam 8de uyuturum sabaha kadar deliksiz uyur
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yarın 7 de uyandırmayı deneyeceğim
0 oy
(2,679 puan) tarafından
8 9 sa ah kalkmış olur öyle uykusu 12 gibi başlar 1 saati geçer ikindi 5 6 gibi uyur 1 2 saat yine uyur sonra akşam uykusu en geç 10 da uyumuş olur şuan 15 aylık 10 gün sonra 16 olacak 7 aylıktan itibaren bu düzende devam ediyorum 
(116 puan) tarafından
Benim bebeğim tek uykuya düştü canım
(2,679 puan) tarafından
Sabah erken kaldır cnm zorla yoruldun çünkü daha küçükler uykuya ihtiyaçları var gece erken yatsın
(116 puan) tarafından
Öyle yapcam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 623 göst.
19 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 861 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 229 göst.

411,912 soru

12,400,101 cevap

44,394 kullanıcı

Kategoriler

...