+1 oy
374 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,029 puan) tarafından
Şimdi ikinciye 18 haftalık hamileyim oğlum olucak Allah nasip ederse bir kızım var 3 yaşında onun küçüklük ten kalma beyaz body leri var bi hastanenin verdiği bide şirketin verdiği beyaz hastane çıkışı var 5 li ikisi de eşim de diyor ki doğuma yakın alırız hoşumuza gidenleri ihtiyacı olanı filan 

Siz ne zaman almaya başladınız bende diyorum acaba ilerde çok zorlanır mıyım 83 ile hamile kaldım 85 kiloyum 30. Haftadan sonra nasıl olurum bilemiyorum zorlanırım gibime geliyor 

22 Cevaplar

+1 oy
(136,943 puan) tarafından
hamile oldumu ogrendigim an aldim giyimlerini besik bebek arabasi bebek odasi aklina ne gekirse sifirdan aldim tekrar
(1,029 puan) tarafından
İlk çocuktan kalmadı mı bebek arabası birine filan mı verdin canım benim babaynest i ana kucağı oto koltuğu arabası hepsi duruyor bi yatak la kıyafet alınacak sadece
(136,943 puan) tarafından
kaldi hepsi duruyo ama ben sifirdan almak istedim
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım güle güle kullan inşallah
-Reklam-
+1 oy
(10,507 puan) tarafından
27 haftalık oldum henüz bişey almadim çok bişey de almayacağım 2 bebeğimde erkek abisinden kalanlar var bir hastane çıkışı yaptircam isimli birkaç zıbın birde bornoz seti alırım diye düşünüyorum
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım 30 yakın alırsam iyi olur sanırım şimdi erken sanki
(10,507 puan) tarafından
Fırsat buldukça al hepsini son dakika sıkışma bence ben öyle yapicam bu ayın 5inden sonra. Hastane çıkışı ve bornozu sipariş vericem inşallah
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım bende aynı o haftalarda alırım inşallah şimdi erken daha sanırım
+1 oy
tarafından
27. Haftada almaya başladım 
(1,029 puan) tarafından
Hmm ben de sanırım o haftalarda alırım şimdi erken gibi gözüküyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bende son zamanda aldım canım ama ikiside de kız olduğu için bı çok şey vardı zaten sadece yeni takımı olsun diye birkaç takım battaniye hastane çıkışı falan emzik aldık 27 28 haftaliktim 
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol bende sanırım o haftalarda alıcam şimdi erken gibi
(4,589 puan) tarafından
Sende sağol öyle yap canım zaten bi günde toplanıyor olmadı çıktıkça gözüne takılan olur parça parça alirsin yani vakti gelince aliyosun eli mahkum
(1,029 puan) tarafından
Tamam canım :)
(4,589 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım:)
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Pek öle almadım beşik puset ana kucağı bunlar kaldı kızımdan oglumdada kullandım valla büyüttüm onlarlarda hiç gerek yok israf bence oglumdada kullandım halen sapasaglamlar bı çocuk daha buyur onlarla bende verdim dağıttım beşik kaldı elimizde onda oğlum henüz onda yatiyo daha seneye yatak alırsam vericem yine birine .sadece oğlumda kıyafet aldım 
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım:)
0 oy
(515 puan) tarafından

Valla canım doğuma 1ay kala ilkten kalma beşik vs. Vardı kurdum çarşaf takımı yaptırdım hastane çıkışı aldım hiç kıyafet saklamadim ilk bebegimden ufak tefek annem ablam aldı birde kardeşimin kızından bı sürü 5 li hastane çıkışı vardı onları Verdi 2 aylık olacaz yeni yeni kıyafet alıyorum buda böyle eskilerin prensesi diyorum kızıma :D

(1,029 puan) tarafından
Ne güzel ya senin iş de iyiymiş benim abla kardeş olmayınca mecbur almak durumundayım:)
(515 puan) tarafından
Orası öyle Allah yardımcın olsun canimmm
Haklarını yemem sagolsunlar miniğimin herşeyini aldılar ve almaya devam ediyorlar. 3 kız kardeşiz zaten bende varsa ona onda varsa bana çok şükür :)
(1,029 puan) tarafından
Çok güzel Allah'ım huzurunuzu muhabbetinizi bozmasın inşallah
(515 puan) tarafından
Amin hepimizin inşallah:)
0 oy
(16,619 puan) tarafından
Daha almadım bişey oğlumun var ama cinsiyeti ne bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Hastane badi mı veriyor 
(1,029 puan) tarafından
Doğum yaptığım hastane kızım doğduğunda hastanenin logosu yazılı 5 li hastane çıkışını giydirmişlerdi benim aldığım pakette duruyordu
tarafından
Ne güzelmiş ay
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Bende ikinciye hamileyim alırsam hastane çıkışı agiz mendili alırım bir kaç pijama ve üst alırım oğlumdan kalanları giydiricem fazla bise almayı düşünmüyorum israfa gerek yok bence 20 li haftalarda almaya başla ufak ufak sonlara doğru belki zorlanırsın çocukla var çıkma imkanın olmaz belki
(1,029 puan) tarafından
Haklısın canım kızım sıkıntı yapmaz onu anneme bırakırım da yinde dediğin gibi 25 ten sonea almaya başlarım ufak tefek
0 oy
(366 puan) tarafından
Cinsiyet farklı olursa mecbur sıfırdan alırım ben Şuanlik daha bişey almadk çok yeni çünkü ama beşiği falan gitti alınacak onlar hep 
(1,029 puan) tarafından
Hmm anladım canım
0 oy
(2,499 puan) tarafından
Ben de 28 den sonra almaya başladım ilki erkek bu kız beşiği arabası gibi malzemeleri unisex zaten kızıma da kullanicam inşallah. Sapasağlam hepsi de israfa gerek yok diye düşünüyorum. Giyim olarak da oğlumun bı hastane çıkışı var iki sene önce aldiydim o zamana göre pahalıydı bi iki kere anca giydi zaten yeni gibi duruyor onunla birlikte iki set daha aldım hastane çantasına iç zıbın setiyle. Biberon,emzik,emzik askısı falan bu gibi şeyleri kaldı şu an alacağım. Oğlumdan da var zaten bı çok giysi zıbın çıtçıtlı tulum falan beyaz renkliler mavi olanlar da illa erkeğe has değil ya iç kısma giydiririm diye onları da çıkardım yıkadım. Battaniyelerin çoğu oğlumdan kalanlar. Yani ilk bı kaç ayı götürür onlar. Tabi yine aldım kız tulumlari yelek çıtçıtlı zıbın alt üst takım almaya da devam ediyorum canım şu an 32 olcaz inşallah haftamız ben böyle ettim yani 
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım iyi yapmışsın ne güzel
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Yılbaşından sonra kıyafetlere çok fazla zam.gelecekmis yavaş yavaş al bence
(1,029 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi yeni duydum
(6,047 puan) tarafından
Valla herşeye gelmiş onlara da gelmiş ama bir yakınım dün bahsetti kardeşi bı firma da çalışıyormuş o demiş yılbaşından sonra %30 kadar zam gelecek ne eksiğiniz varsa alin
(1,029 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,625 puan) tarafından
2 çocuğum yok ama düşünürsem çok az kıyafet kaldı abisinden çok dağıttım bı kaç takımı vardır sadece 4 5 tane zıbın belki kullanabilirim bide bebek arabası kaldı başka hicbirsey kalmadı ama cinsiyet öğrendikten sonra yavaş yavaş beğendiklerimi alırdım heralde görüp begendikce kıyafet falan filan başlamak gerek
0 oy
(2,098 puan) tarafından

Ben 97 ile hamile kaldım sen yine iyisin şuan dikkat etmeme rağmen 103 kiloyum son haftalar dayım :ermm:

(1,029 puan) tarafından
Yaaa şimdi nasılsın peki çok zorlanıyor musun
(2,098 puan) tarafından
Walla resmen gün sayıyorum ama kilodan değil bel, kasık, baş ve mide ağrısından. RABBİM sana kolaylık versin inşallah
(1,029 puan) tarafından
Amin inşallah canım hepimize
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Bence şimdiden yavaş yavaş al canım hem 30 da alsan anca yıkar hazirlarsin
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Cinsiyetini öğrendikten sonra herseyini sıfırdan aldım oglumdan kalanlarda vardi ama kızım olucakti o yüzden herseyini yeniden aldım bebek arabası hariç giyim olarak herseyini eksiksiz aldım 5. Ayımdan sonra başladım almaya 
0 oy
tarafından
Bende cinsiyetleri farklı diye birçok şey aldım ama sana nasıl diyeyim zıbın ortak 2 li pijima takımı ortak penye şapka ortak renk ne varsa kaldırdım  zibinlar pembe olanda vardı alta giydiruyirum ne olack dedim yani öyle bir sürü kaldırdım ama buna rağmen yine bir sürü masraf gitti .

Ilk çocuktan kalma ne varsa giydir canım bu devirde almak zor inan hem nr olacak alta pembe zıbın giydirdin diye kız olacak hali yokya giydir canım sen
(1,029 puan) tarafından
Aynen canım o yüzden zıbınları hep duruyor giydiririm inşallah
0 oy
(669 puan) tarafından
32 haftalığm pek bişey almadım 6 zıbın iki hastane çıkışı
(1,029 puan) tarafından
Sanırım bende öyle alırım gerisini doğumdan sonra alırız yavaş yavaş
0 oy
tarafından

Sadece beşik aldım   ara ara hoşuma giden olursa alıyorum  4 aylık pembis pembis geziyor ortalık da 

(1,029 puan) tarafından
İkinci oğlan mı senin de benim gibi
tarafından
Evet cnm
0 oy
(118 puan) tarafından
Vallaha ben 28 haftaligim oglumun beyaz sari kizmizi tulumlari falan var 3 valiz onları giydiricem bir iki tanede pembe aldimmi yeter diye düşünüyorum eksik olarak besik ve ikiz cocuk arabasi alicam çünkü oglum 1 yaşında bi tarafı büyük bebekler icin bi tarafida yeni doğanlar için hayirlisiyla saglikla bi dogursaydim vallaha bi zaman sonra insan tükeniyor artık dogsaydi diyor 
(1,029 puan) tarafından
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım zaman geçmek bilmiyor bazen

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 761 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
0 oy
14 cevap 203 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 228 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,799 soru

12,455,743 cevap

46,475 kullanıcı

Kategoriler

...