0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Öncelikle belirteyim sıkıntım çocuğa babannenin bakması değil kendi annemde aynı hareketleri yapsa aynı sıkıntıyı yasardım, çalıştığım icin oğluma kaynanam bakıyor ama ne bakmak benim oğlum diyor, çocuğa sen kimin olusun deyip kendini göstermesini bekliyor benle olan ilişkisini yönetip üstte bir ilişki kurmak istiyor, çocuğuna sürekli ben burdayım oğlum diyor, yeni kızım oldu kıskanır diye yanında kızımı kucağına almıyor bana çok değişik geliyor bu hareketler sevecek tabi ama bu hareketler sevmeninde üstünde bir niyet barındırıyor yaşayan varsa napmalıyım 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın bencede kendi annesi yerine koydurmaya çalışıyor çocuğa, böyle yanlış yönlendiriyor çocuğu
(139 puan) tarafından
Evet aynen öyle çocuk hiç beni sormasa hiç oralı olmaz bakar annelik yapar yarışıyor Benin’le adeta
tarafından
İhtiyacın yoksa çalışma o çocuğu da ona bırakma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sirf bu sorunlari yasamamak icin bırakmıyorum  aynisi benimkide cocuk benim diye tutturuyor
(139 puan) tarafından
Kim bakıyor siz işteyken, bu nasıl bir psikoloji anlamıyorum gerçekten
tarafından
Ise girmiyorum☺️ yanimda  oldugu halde kizim anneee diye bagiriyo efendim annem diyo benden önce  dün  kaynimin yaninda bana yükseldi çocuk  benim dedi  bende ben dururken sen dış  kapiya  mandalsin dedim

Kaynimda *** senin diye kaynanama çıkıştı  ite kaka geciniyoz alt katimda
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Benim kide benzer şeyler yapıyordu. Oğlum annen ölsün bilmem ne diye sever mesela. Bı ara ağlasa hemen o koşar,aciksa kendisi yedirmeye çalışır altını anca açar kendi kendine değişir severdi. Oğlum benden çok kadını istiyordu ona gidiyordu seviyordu falan sinir olmya başladım. Ben de bı gün güzel dille uyardim. Şimdi annen versin annen yapsın annene git der farkındayım ki etksi olmuş. Tabi söylediğimde kendisi kabul etmedi yanlış anlamissin diye ama duzelttigine göre doğru anlamışım
(139 puan) tarafından
35 günlük kızım olmasına rağmen uykusunu altını yemeğini asla korkuma ona bırakamıyorum benimki bana geliyor ama benden ona gitmek istediğinde babanne o kadar mutlu oluyor ki anlatamam haliyle bende çok kötü oluyorum
(2,550 puan) tarafından
Hep aynılar canım çocuk gibiler ya aynı. Ben de öyle oluyorum maalesef seni çok iyi anlıyorum. Hatta benim ki sürekli bı tane daha dogur bunu bana ver deyip duruyordu o kadar çok söyledi ki ben de olur dedim 5 tane çocuğun var birini isteseler verir miydin dedim, çok istiyorsan doğur bı tane dedim şakayla gülerek ama çok ciddiydim sinirlendim bi de çenesini kapattı sustu. Ve şunu dedi yok anam ben bu yaştan sonra nidiyim çocuğu kafam götürmüyor severim yeter dedi
tarafından
Galiba istemek konusunda hepsi aynilar kizim 15 aylik hala daha bebek yap diyo bende diyom istiyosan dogur ben daha dogurmucam tek kalcam diye☺️
0 oy
(801 puan) tarafından

İşte işi birakmamin sebeplerinden biri ;)

çalışan insansin ne yapabilirsin öyle düşünüyorsan kendi annen baksin. Allah yardimcin olsun 

0 oy
(101 puan) tarafından
Valla ben çocuk konusunda çok kıskancım asla izn vermem oğlumun alti deyiscekken elimi bulaskdan cikartdm kndim deyisdirdm o zamn birlikdeydik hicbiseyini yapdrmadm 40 ladkdan snra banyo bile yapdırtmadm cnku benm kaynannda öle huyları vardı izn vermedm
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Valla canim cok haklisin annemde yapsa ben uyarirdim herkez yerini bilecek tamam seviyorlar ama herseyi sınıri var
0 oy
(3,149 puan) tarafından
İlk kızımda birlik oturuyorduk aynı şekilde kaynanam bebeğime sürekli anneeeemm diye sesleniyordu öyle seviyordu. 4 oglu var ilk torunu ve kız olunca neyse dedim hevesindendir. Baktım ileri gitmeye başladı kendi çocuğu gibi davranıyor benim kızım vs yapıyor. Emzirmeme müsade etmiyor mama yediriyor kafasına göre. 6 aylıkken kızım evimi ayırdım vazgeçmedi eşim ses etmediği için yatıya falan alıyordu kızımı 1 2 geceliğine 9 10 aylıkken hala emiyordu üstelik. Baktım baş edemiyorum şehir dışına taşındık o aralar eltim olmuştu bide ben ayrılınca onu yanlarına koydular onunda ilk cocuk kızı oldu anca rahat ettik. Beni saldı.
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Off ben de çok korkuyorum keşke kendi annem baksa. İşe baslicam seneye ama aşırı korkuyorum. Sürekli 7 aylık çocuğumu gördüğünde ben senin babannenim ben seni çok seviyorum diyor. Aşırı potansiyel var. Eltimin kızına baktı bir süre. Hep diyordu herkese bütün köye. Annesini hiç aramıyor annesi umrunda değil hep beni istiyor. Annesi ise gidince ağlamıyor bile ben ona yetiyorum diye. Başıma geleceği biliyorum ondan şuan o kadar uzak tutuyorum ki kızımı ondan 1 saat bile başbaşa bırakmıyorum ama seneye onun eline kalacak offf offff..
0 oy
tarafından
Seninle olan bağını zedeliyor herkes yerini bilmeli çocuğun kafasını karıştırmasın çok saçma o çocuk ilerde büyüyecek anne sevgisi bağı çok farklı senden önce çocuğa kötülük yapıyor o kadın
0 oy
tarafından
Bakıcı tutsanız daha iyi olur tüm güne 3 bin tl.istiyorlar
0 oy
(1,850 puan) tarafından
O zaman çalışmıcaksın bacım 
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama bakıcı tutsan olmazmı yada büyükse kreşe gönder

Geçen kadının biri post açmıştı burada senin gibi oda kaynanaya bırakmış oğlu artık annesini istemiyomuş 2.çıcuğu olmuş onu bırakmamış diğeri kaynanasını anne bilip onun yanında yaşamaya başkamış yani gerçek ailesini kabul etmemiş çocuk çok riskli bir durum seninkide
0 oy
(42 puan) tarafından
Benim kayınvalidem oğluma bakmadı ama ilk torunuydu herkese dünya da bunun gibi başka yok diye diye tövbe hâşâ çocuğu yuceltip duruyordu. Hatta oğlum 4 5 aylıktı kayinvalidemin goguslerinden süt gelmeye başladı doktor aşırı sevgiden demişti hepimiz şok olmuştuk. Beni annesi gibi değil bebeğin dadısı olarak görüyordu. Bı gün arayıp 10 dkkya çocuğu hazırla tatile goturcem demişti kötülük olmasın diye hiç sesimi cikaramiyordum sonuçta torunuydu ama ikinci kızımın yüzüne bile bakmamisti doğduğu zaman uzun bir sure kucağına bile almamıştı oğlum kıskanır kendisinden soğur diye. Neyse ki oğlumun aklı eriyor kendisi gitmek istemiyor babannesine beni götürceksen kardeşim de gelicek yoksa ben de gelmem diyor. 
tarafından
Aaa o nasıl birşey göğüslerinden süt gelmiş felan iğrenç bi durum bence
(42 puan) tarafından
Bencede iğrenç bı durumdu
0 oy
tarafından
Valla haklısın canım..kendi çocukları yerine koyuyolar .ama ne yasattiklarinin nasıl hissettiklerinin farkında değiller..halbuki onlarada bunu kaynakları yapsa.onlarsa öyle hisseder...kayinvalddmi çok severim .o da oğlumda sende meme olmasa seni aramaz bile falan derdi .bnde derdim senide mi meme diye sevedi çocukların ..çok bozulurdum bazende onda durmadiginda çocuklarım annesiz olurmu.bak bir çocuk annesiz yapabilirmi  diyo eğer ne duruma soktuğunu .çocukta ne gibi yara actigini anlat derim ..empati yapmasını sagla...
0 oy
(3,586 puan) tarafından
Maalesef küçükten bakılan çocuklarda bu durumu görüyorum eltimin ki de aynı çocuk annesiyle kalınca babaanneye ağlıyor keşke herkesin kendi çocuğuna bakma imkanı olsa 

Gece sizinle kalmıyor mu ?
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Benimki de annem diye seviyor sinir oluyorum bu çocuğun bi tane annesi var çok istiyorsan kendin doğur bidhaa dengesizler işte

İlgili sorular

+5 oy
21 cevap 649 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 437 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler