Simdi arkadaslar yorumlariniza kisaca goz gezdirdim))
Aranizda kocasi aldatanda yazmasin, yok cinsell sorunlar yazilmasin falan !! Ee oturup aksama kadar politika konusalim )) yani insanlar gercek hayatta bazi dertlerini kimseye anlatamiyor , burda ganimadigi insanlara sorarrak danisarak biraz oksun rahatlamata calisiyor , herkeain cevresinde herseyi rahat anlatacagi insanlar yok malaesef yada guvenecegi.Aldatma postlarndan piskojiniz bozuluyorsa ya esinize guveniniz yok, yqda kendi ozguveniniz uok ...
Diger konuya gelince, ben hamileyim haberlerde gordum televizyonu kapattim.Asla kaldiramiyorum kucuk bebeklerle ilgili boyle haberleri detayina bile inmadim, insem ne cakti ki ? Adelet kendine gore karar verecek is ordaki hakimle bitiyor, ayaklanalmmi ? Peki kac kisi cikar ? Ee madem bir sey yapamiyoruz burayada tasimanin anlami yok !!! Mesela o gunler cocugunu korumak isteyen anne olmus firtinadan bursan ogrendim !! Niye ki ?? Gece boyunca kadincahina cocuga uzuldum, hamile olmasam aldiris etmem herfun boyle haberler vqr ama kendimi stresten ve uzuntuden uzak tutmaya calisiyorim.Illaki bu konuyu konusmak istiyorsunuz gidip toplajin komsularla komusun zor bir konu dehl