0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kizlar iyi aksamlar herkese benim 20 gun sonra 1 yasina girexek olan bi kızım var 2 gündür burnu afedersiniz yesil yesil akiyo tikaniyo hirliyo burnu serum  fizyolojik aldim çekiyorum surekli temizliyorum o da bıktı agliyor sürekli ilac mi almak gerek ki bilmiyorum gecmedi ben temizledikxe o akıyor  büyük kizimda hastaydi o atlatti kardesine bulasti o atlatamadi bi oneriniz varmi

2 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Sen Bi doktora götür canım bizim kızda öyle oldu tam yaşına girerken doktor antibiyotik verdi burnununuda serum çekip temizledim hep ben onunla çok rahatladı hastalığı da çabuk attık o şekilde 
(1,243 puan) tarafından
Oyle mi yapsam ki kuzum burnundan yemek bile yiyemiyor o derece olmadi çocuk doktoru olan acile götürürüm  uyuyamiyor da çünkü  sagolasin canim
(4,061 puan) tarafından
Benimde aynı oldu 1 aydır çekiyorum onlar bitti arkasından ateşledi 6. Hastalık geçirdi yemin ediyorum şu 1 ay burnumdan geldi bide yatarken temizle yatır azıcıkta ince yastık koy canım kafası yüksek olunc rahat nefes alıyorlar doktor öyle dedi bize şırınga ile serumu çek bir delikten bas sonra asaya doğru hafif ey sırtına vur bunu Bn bir seferde 3 şırınga falan basıyorum öyle bir çıkıyor ki diğer burundan biraz ağlıyorlar ama sonra alışır korkma
(1,243 puan) tarafından
Cok sagol canim sizere büyük gecmis olsun walla dedigin gibi yapcam  şimdi uyuttum sabah hemen yapcam  ates yapti 2 gün ama 37 den yukarı cok çıkmadı  sonra burun akıntısı başladı  insalalh cok uzun sürmeden geçer
(4,061 puan) tarafından
İnş canım benim sizede çok cok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Doktorun ilk sorduğu şey akıntısı renkli mi? 

Yeşil akiyorsa sıkıntı. Doktora götürmelisin.
(1,243 puan) tarafından
Oyle mi canim hic bilmiyordum  sabahtan götürürüm o zaman cok sagolasin walla bildiğin yeşil yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Betul5753 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 253 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 312 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,747 cevap