0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kizlar bebegimin doğmasına 32 gun kaldi merak ediyorum dogum yapanlar bebekleriniz olduktan sonra esinizle araniz nasil neler hissettiniz bebeginiz ilk geldiginde ? esinizin tepkisi ne oldu ?   Esleriniz nasil ilgilimi ? Soguk olurmu esim diye korkuyorum cok hevesli bebisimiz icin sonradan bozulmaz dimi ya ?

10 Cevaplar

+1 oy
(382 puan) tarafından

Çok ilgili hamilelikte de öyleydi çok şükür simşide öyle sadece oğlumuza değil banada baba gibi ilk geldim hastahaneden dikisim çöktü elleriyle besledi bazen yatıyorum diye kaldırmadı yedirdi eve gelince direk temizlenir yanımıza gelir oğlunu öper koklar beni öper sarılır gün içinde görüntülü konuşma yaparız doğumdan sonra beni o yikadi tuvalet sikintisi çektim ağrım oluyodu kapimda bekledi ben ağlarken elimi hiç birakmadi sen oğlum tuvaletini yapınca seviniyosun2ben ikiniz yapınca sevinihorum diyo :D şimdi şehir dışında ben üzülüyorum diye şarkılı video atmış öptüm sahiden seviyorum bak harbiden arkasına:D geceleri 2 3 kadar bakar oğlumuza kaldırmaz hiç ben uyuyim diye ben ondan razıyım Allah'ta ondan razı olsun insAllah. 

Oğluma diyorum baban bana çok aşık ama ben yüz vermiyorum diye evet diyor ananın yüz vermemiş haliyle sen oldun:)))

(2,266 puan) tarafından
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım mutlu insanlar görünce mutlu oluyorum :)
(382 puan) tarafından
Amin insAllah canım Allah razı olsun Rabbim seni daha iyi daha mutlu etsin insAllah
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından

Allaha sukur hamileyken cok cok uzerime dustu kiz olacagini duydu bebgin dahada dustu smdi bebek oldu ilgiden bunalma deresindyz kzmda bende sukur :)

0 oy
tarafından
Berbat bir durumdayiz  o derece kötü ;)
0 oy
(2,931 puan) tarafından
Benim esim sevgisini hic belli etmez hamileykende hic ilgili degildi. Kızım doğdu kucağından indirmiyo askim hayatim diye seviyo uyurken yanina yatiyo izliyo bnde onlari izliyorum :)  gece bnmle kalkiyo bebege bakiyo bana yardım ediyo ev islerinde flan çok şükür mutluyuz korkma bebek icin dha iyi davraniyolar :)
0 oy
tarafından

Çok şükur hc degsmedi sewgisi ilgsi çok çok fazlaydi hakkni ödeyemem esimin

0 oy
(218 puan) tarafından

Doğurduğunu duyunca ilk şükür etmiş ağlamış zaten odaya aldiklarindada ağlıyordu yarı kadar belli etmesede gözleri yaşlıydı ilk anlımdan öptü zaten sevdiğini iyki olduğumu falan de dedi beya duygusal anlar yaşadık beya uzun zaman kızımıza bakıp bakıp gözleri  yaşardı hastanede yattık her saat arıyordu sesi aglamakliydi hep eve uğrayıp köye geçtim annemle kızımın kazanlarını kokluyordu sesi hep aglamakliydi telefonda dahada kenetlendik galba kızımızla 

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Çok şükğr daha da iyi olduk. Sen uyu diyor bebeğe bakıyor. Küçük çocuğa en sevdiği oyuncağı alırsın da elinden düşürmez ya . 2 anneye de fırça atıyor :D Kızıma öyle yapma diyor. Hadi emzir de ver bana diyor dikiliyor yanımda :D 

0 oy
tarafından

Neden bunalsin canım bol bol dua et :) 

0 oy
(222 puan) tarafından

Ilk 10 gün bizim icin zordu gercekten :) bebegimiz hic durmadan agliyodu, sutum gelmemisti vsvs ben kotu olunca esiminde morali bozulmustu. Kafamiza gore takiliyoduk sabahlara kadar film izliyorduk cikip geziyorduk :) birden sorumluluk altina girmek zor oldu. Sonra bebekli hayata alisiyosun. Evinin neşesi oluyor artik her hareketine mimigine guluyosun. Simdi 56 gunluk oglum esimde bende sevmelere doyamiyoruz kuzumu :)

0 oy
tarafından

bebisi gorunce agladik ikimizde. ilgisi sevgisi daha cok artti bebis icinde ölüyor kizimda kizimda cok babaci kkoca gece bana agladi baha iisten gelldi ona hep guldu:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 249 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 374 göst.
28 Eylül 2023 Aile kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
1 Aralık 2022 Aile kategorisinde Nazendecee (63 puan) tarafından soruldu

377,194 soru

11,288,107 cevap

34,694 kullanıcı

...