0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Gece ikide dönüp duruyor sanki sabah artık uykunuz iyice açılır ya öyle  yani nas vazgeçeriz bilmiyorum sen biliyor musun?

Bu arada 17 aylık .

3 Cevaplar

+1 oy
(5,262 puan) tarafından

Ben bilmiyorum :ninja:

-Reklam-
0 oy
(2,595 puan) tarafından
kaçta uyuyor gün içinde ki uykusu nasıl canım
tarafından
Gündüz iki kez uyuo  onda da yarım saate kalkıyor uykulu bnde yine sallıyorum bı saat yada bı buçuk saat oluyor.
 Akşam da yedi sekiz gibi uyutuyorum saat ikiye kadar kalkıyor ara ara sallayarak uyutuyorum sonra iki yada iki buçuk oldu mu geri uyumuyor iki saat sallıyorum
(2,595 puan) tarafından
ara ara dönemlerde benim oğlumda öyle yapıyor deliksiz hiç uykusu yok zaten ama dediğin gibi bazen 2 3 saat sallıyorum diş dönemi mi acaba birde ilk uykusunu kaldırsan tek uykuya çevirsen belki onu uzun uyur yani uzun dediğim oğlum da 17.5 aylık 1-1.5 saat uyuyor ama o bile kesintisiz değil
tarafından
Iki hafta önce tek uyku yaptırdım ama bu defada aşırı yorgun oluyeodu durmadan düşüp bir yerini çarpıyordu ve iştahı hepten kesilmişti
(2,595 puan) tarafından
iki uykudan tek uykuya düşmek sancılı bir süreç canım ama erken uyutabilirsin çok yorulduğunu hissettiğin zaman ben öyle yaptım ve düzene girmesi biraz zaman alıyor ara ara iki kez uyuduğu da oldu şimdi ikinci uykuyu asla uyumuyor gece uykusunda çok farketmedi sadece salla salla o açıdan sersem olmuyor
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Aliştirmis kendini camim uyku cok bile olsa uyanir ama bi süre sonra unutur 
tarafından
Ah ya galiba bi ayı gecti hala öyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 618 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 841 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu

412,495 soru

12,418,583 cevap

45,113 kullanıcı

Kategoriler

...