Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_4c6b0cf180daad457b5fbae24f6114ec, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dertler köşesin de bugun ben-Diğer
0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kizlar ben üç yıllık evliyim kirada oturuyorum ve iki yaşında kızım var esim şartlar gereği yurt dışına çıkıyor on ayda bir geliyor annemle babam çalışıyor kaynanamlar  pek beni sormaz esim gidince her iki yerden de mesefali oturuyorum suan ikinci gebeliğim  ben istemiyordum çünkü kızımla bir başıma kalınca epey zorlandım hersehe yetişmek biraz zorladı beni ama bebek olunca da çok şükür dedim  Allah kucağıma almayı nasip etsin dedim ne diyim   esim yakın zaman da gidecek ben nasıl tek başıma yapacağım kontrollere nasıl gideceğim kızımla başka yerde durmuyor zaten başka yerde yok hastanede uzak doğumda gelemiyecek esim nasıl bakacağım ne yapacağım gerçekten düşündükçe üzülüyorum çare uretemjyorum  

2 Cevaplar

0 oy
(137,398 puan) tarafından
bacim ben dil bilmedigim bi ulkede fink atiyom sen turkiyede her turlu ustesinden gelirsin ❣
(35 puan) tarafından
Öyle tabi allhin izni ile kendime güvenmiyorum  sanırım soru  burada
(137,398 puan) tarafından
her koyun kendi bacagindan derler yaa birazcik o hesap cesaretli ol basarirsin ben adres bile bilmiyom her yere navigasyonla git gel ogrendim
(35 puan) tarafından
Gerçekten Allah sama da sabır versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin 10 ay yokmuş ailenin yanına git annen baban çalışıyor ama en azından destek olurlar sana akşamları tek kalmazsın hem. Sorunun olduğun da ya annen ya baban izin alır gider gelirsiniz hastaneye 
(35 puan) tarafından
İlk dogumum da annem de kaldım.  Ama işten gelince hem benimle hem bebekle ilgileniyor du ben kendimi biraz yük hisettim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 306 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 368 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeze (49 puan) tarafından soruldu

413,901 soru

12,458,268 cevap