0 oy
257 göst.
Aile kategorisinde (345 puan) tarafından
Ben size neler yaptığını soyleyim bana ondan sonra neden kötü konustugumu anlarsınız 

Eşim babasıyla küstü ben baristirdim ve ben kötü oldum dediğim gibi sürekli küsüp barışan biri eşimide kullanıyor parası için bize geliyor çıkarını gideriyor geri gidiyor ve bizim eve geldiğinde olmayacak şekilde konuşuyor tuvaleti cisli bırakır diğer çocukların evine gider senin demediğin lafları der beni kötüler sonra herkes arkasını döndüğünde geri bize sarar sonra geri bizimle işi bitince geri kötü olan biz oluruz bizim eve geldiğinde eşime farklı konusur bana farklı konuşur bizim eşimle 2 ci evliliğimiz eşimle ve eşimin diğer eşiyle konuşur kendi eşi o kadınla arkadaş neler yaşattıklarını ben biliyorum benim kızgınlığım ondan amcası eşime hep diyor baban dedikoducu ortalığı karıştıran biri kendi eşine yuvana bak diyip hep uyaran biri şimdi öyle konuşun 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen önceki postunda ne yazdı isen herkes ona göre yorum yapar burda kimse müneccim değil . 

Ayrıca madem bukadar kötü sen de gelme diye aranız zaten kötüymüş eşine neden kızıyorsun .
(345 puan) tarafından
Eşim biraz bizi göre bilir evine önem verebilir ondan kızıyorum
tarafından
Evet o konuda haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitti mi evden bari. 
(345 puan) tarafından
Hayır yarın geliyor

İlgili sorular

0 oy