Ya da korkularımız azaldı. Önceden misafir menüsü soranlar linc yiyordu simdi ise herkes evine misafir çağırıyor ve linc eden yok
Unuttunuz mu yoksa korkunuz mu azaldi
Unutmuştum valla emoş takii senin postu görene kadar
aşili olanlarda oz guven oluyo edit: ben
Aynı şeyi hep düşünüyorum nasıl bi post açsam diye bekledim hep yerime açtınız )) linç edecek bir kısım vardı hep merak ediyorum onlarda misafir menüsü istedilermi burdann
O zaman linc edenler simdi en cok misafir agirlayandir emin ol menu sorana corona tatlisi corona corbasi diyenler ne oldu nereye kayboldunuz ben misafir agirladim da misafirlige de gittim hala da gidiyorm o zamanlar da korkmuyodm simdi de korkmuyorum her sey Allah tan ölürsek de kime kalmis hastaligi atlattik 2 doz asimizi da olduk gerisi Allah Kerim artik
Benim korkum azalmıştı tedbiri azalttım sanırım sonra hemen korona oldum
Covid oldum kurtuldum kimse umrumda değil şaka şaka allah kimseye vermesin cok kotu bi hastalik..
Alıştı bence artik insanlar
Bende unutmuştum taaaa ki eşim korona olup 14 gün odaya kapanana kadar
Valla ben korona zamanı evlendim korona zamanı doğurdum korona zamanı misafirde çağırdım misafirliğede gittim o kadar gezerken korona olmadım gecen hafta çıktık koronadan ama korkulcak bisey yokmus emzirdigim için ilaçta kullanmadım ama grip gbi geldi gitti burda zaten millet birbirini linclemeye yer arıyor
1,500,130 soru
24,500,825 cevap
358,259 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın